Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE - (33)
Raspunsuri - Pagina 6
andreyutza spune:
alexia, multumim pentru vesti.
Ioana, sa fi cuminte, sa se prinda bine acolo, si sa-ti dea Dumnezeu gemenasi frumosi si sanatosi!!!!!! Facem galerie 

A aparut minunea in viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
14+ 
mada23 spune:
Ioana...draga de tine, ce emotie, stai acolo cumintica, noi ne
mult pentru tine , Doamne ajuta sa se cuibareasca acolo in burtika unu, doi...bebei mici sa facem petrecere mare. 
Alexia...mamica frumoasa si fericita multumim mult de vesti
si unul mic mic pentru Natalia, sa nu o sufoc nu de alta. 
Fireyes...Bunul Dumnezeu sa te ajute sa nu mai ai nevoie de FIV 
Lucialu...ma bucur ca am putut macar putin sa fiu de folos, stai apropare ca tare se anima forumul cu postarile tale 
Aseara tocmai ce ma laudam ca nu mai am probleme cu tensiunea eram in pragul lesinului, de la calduara asta
am fost balegutza . M-am culcat si pana dimineatza m-am facut fresh.
Diana...incearca sa te relaxezi din plin in vacanta si sigur la toamna va veni un bobocel
Mitzura...remediu: magneziu si B-uri, si multaaaaaaaa rabdare 
Kia..cam delicata situatia ta, macar naturiste incearca si tu vitex,Female Hormone Blend, omega 3, Evening Primrose Oil... foarte bune in endo, macar tii chisturile la distanta.
Ralu, Monica, Anca, Hera, Andreyutza, Boobulina, Magdita, Ylari...tuturor 
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

Boo spune:
quote:
Originally posted by Kia
Buna fetele
Am si eu o intrebare la voi.
Am endometrioza (am depistat-o acum 7 ani), m-am operat in 2006 si n-am reusit sa raman insarcinata pana in prezent. Ieri am aflat ca am din nou pe ovarul stang (un chist de 3 cm).
Din cunostintele voastre, are rost sa fac inseminare? sau e inutila? a ramas cineva cu endometriza prin inseminare? Nu de alta da macar sa nu ma mai agit si cu asta, sa ma apuc sa fac iar HSG si n analize....
Mersi mult,
Alina
Kia eu am facut FIV si dupa cum vezi am reusit
Inainte de a incepe procedura eu aveam chisturi pe ambele ovare, mici ce-i drept, dar erau. Insa dr care mi-a facut a spus ca nu este nevoie de inca un laparo inainte de FIV, ca am mai umbla inca o data la ovare si nu am face decat sa zgandarim acolo locul. Asa ca am facut embrio transferul cu chisturile acolo in speranta ca in timpul sarcinii se vor resorbi - asta e o varianta. Oricum voi face cezariana ca in cazul in care mai exista chisturile sau altceva pe acolo sa ma curete de tot. Asta a fost parerea inca unui dr din State cu care m-am consultat inainte de a face FIV-ul. Mi-a zis ca sa las chisturile acolo ca nu afecteaza cu nimic.
Asa ca mai departe tu decizi, dar ma gandeam sa auzi si o varianta optimista a povestii
Ioana imi pare rau ca te-am trezit ieri!

Sa ai grija de puiutii tai si sa ii tii acolo 9 luni la copt. Iti tin pumnii stransi sa iasa bine de data asta !!!!!!! 

cu
AlexandruBuburuza
asa creste Buburuza

unducthable spune:
Ioana, si eu ma gandesc la tine. Doamne ajuta ! am toate sperantele pentru tine, te si vad cu copilashi, nici nu se poate altfel, si toate veti ramane, pe rand , gravide, asa simt eu :)
in rest , LEGAT DE MINE , ... vorba aia ... NU SPERA SI NU AI TEAMA ,
mai mult ... NU SPERA !
sa fie aici un loc unde sa apara cat mai multi copilashi , fete fericite , va pup , pe curand, diana
http://tt.lilypie.com/Ixqbp3.png
A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .
pagina mea: http://www.dianabostan.evonet.ro/
fireyes spune:
Mada, tare bine ar fi fost sa fi scapat de FIV, dar e clar ca mi-e dat sa trec prin asta
astazi z1... si o sa fac si vaccinul de rubeola (ca nu sunt imnuizata) ceea ce ma va pune pe tusa inca vreo 2 luni
Deci, Lucia, Fiv-ul va fi probabil prin septembrie in acest caz si nu in august, asa cum speram eu...si in Austria.
Cu slabitul, deocamdata am ambitie
si am dat jos de saptamana trecuta 3 kg, ceea ce ma multumeste. nu ma astept sa am acelasi ritm, dar sper ca la 1 august sa fiu cu 7 kg mai slaba![]()
Ioana, nu-ti zic cat de tare sper si ma rog pt tine, ca te inteleg din tot sufletul.
Boo, ce mai faci? ca nu mai stiu nimicuta de tine. sper ca esti OK, cu tot cu bebelin.
Diana, te cred ca tensiunea, si eu trageam lesinuri prin clasa, la ore, de paralizau profii...acum sper ca m-am mai reglat, desi tot hipotensiva sunt, dar nu in halul ala...
http://tt.lilypie.com/VyPYp3.png
fireyes spune:
Boo,
acum am vazut mesajul postat de tine, esti prin preajma:) cred ca ne-am petrecut
http://tt.lilypie.com/VyPYp3.png
magdita spune:
Ioana
, tinem pumnii stransi, stransi sa vii peste 14 zile cu valoare mare la beta hcg
!
Alexutza
, ma bucur ca mai intri pe la noi si ca nu ne-ai uitat ! Pupic dulce pentru Natalia
.
Fire
, imi pare rau pentru z1.
Boo
, ce mai face Alexandru?
Andreyutza
,Ancutza,
, pup gravidutzele noastre frumoase!
Mada
, Lucia

Doamne ajuta la cat mai multe gravidutze vara asta !!!
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
Boo spune:
Fireyes, Magdita aici sunt, n-am plecat. Va citesc aproape in fiecare zi. Acum stau acasa ca n-am mai avut nici un chef de biroul ala si mi-am luat medical pana pe 7. Sa vad daca mai pot sa-l prelungesc. Ca numai la birou n-as mai merge. Oricum am si o hartie de reducerea timpului de lucru la 6 ore. Sa vad cum o sa fac ..
Noi suntem bine, Alex e foarte activ. Aseara a fost cu fetele la film
. Era singurul baiat cu 5 fete dupa el. Am fost la "sex and the city" .. simpatic film, ma amuza pe mine. Cred ca si pe el ca s-a tot agitat in timpul filmului.
De abia astept sa ma mai duc sa-l vad. peste vreo 10 zile ar trebui dar asa nu mai am rabdare ..
la toata lumea !!!!!!!
cu
Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza
georgia_c spune:
buna fetelor ,
dupa multe ezitari , azi cand mi-e clar ca am nevoie de ajutorul vostru, m-am hotarat sa va scriu sa va zic ca am si io endometrioza pelvina .... asta e .. am descoperit=o acum 1 sapt la laparo , si trebuie sa ma hotarasc daca fac 3 luni diphe sau nu ..... mareeee dilema ...
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
lucialu spune:
Ioana 
tinem pumnii!Ma bucur ca te odihnesti si esti cuminte.Doamne ajuta!Totul a decurs f bine pana acum!
Alexia

mulzumim pentru vestile bune si ca te-ai gandit la noi. Am aruncat un ochi si pe pozicile tale si am vazut-o pe micuta crestina...
Mai da numa' bubuline grasute si frumoase avem aici!
Si seamana cu tine.E frumoasa foc!Si dulce dulce.Si tu arati intr-o mare forma.Am spus eu ca numa' burtica era de tine
Noroc ca te-am vazut gravi ca altfel credeam ca ti-a adus-o barza![]()
Magdi 
m-am gandit si la evening primrose.Si am dat un search pe net si numa de uleiuri nu-mi spuneau la Epo
Daca tre' sa luam 4/zi scump doamna scump.
Banuiesc ca la articolul asta te refereai http://www.babyhopes.com/articles/epo.html Pun sa vaza si fetele. Eu iau de la Walmark si pentru ca am citit ca scade tensiunea si ele ma rezum la 1/zi totusi.Poate max doua.Eu iau de la Walmark si nu e ieftin deloc,mai ales cand tragi linie la toate suplimentele luate.Multumesc de pont
Aris
succes cu dipherelinul si sa auzim numai vesti bune din iarna!![]()
Kia
dupa cum vezi fetele ti-au raspuns.Exact la tine m-am gandit Boo
Ca ti-a reusit Fivul cu chisturi pe ovare.Legat de IA,parerea mea este sa citesti si povestea Ancaioradea.A facut IA la unguri.Ea a facut laparo in prealabil,adevarat si a curatat pe acolo dr.Dar,tinand cont de povestea lui Boo nu vad de ce nu ar reusi si o IA cu chisturi.Endometrioza nu este la fel la toate.Sunt niste linii generale,dar corpul fiecareia reactioneaza diferit.Miracolele se intampla mereu.Iti spun de Anca pentru ca daca as face o IA m-as inspira mult din ce au facut doctorii pentru ea,adica tratamentul de dinainte...stimularile.Din ce am vazut pe aici conteaza mult si cu ce face stimularile si sa fii monitorizata pe intreaga perioada pana la spargerea eventualilor foliculi.Pentru ca chistuletele pot sa fie periculoase in cazul unor stimulari.De ce nu te interesezi mai mult?Care ar fi riscurile,sansele?Legat de acupunctura.Ca orice varianta de tratament,remediu,terapie fiecare raspunde mai mult sau mai putin la ele.Nu stiu daca vindeca endo.Dar daca tie iti da macar o stare de bine atunci e un pas castgat.Si nu e putin.Iar eu sa stii ca sunt deja la a doua operatie intr-un interval de fix 2 ani.Si daca va mai trebui vreodata voi mai face.De ce?Pentru ca inainte de orice vreau sa fiu sanatoasa si voi aplica orice metoda cunoscuta la ora actuala in acest sens.Stii ca endo se poate imprastia in corp pe cale limfatica...Sunt mai multe lucruri urate legate de efectele ei.Depinde si de stadiul bolii.Am facut diphe prima oara si homeopate,plus ceaiuri si suplimente.Rezulatul?A doua oara nu a mai fost atat de imprastiata si nu a mai fost nevoie de diphereline.
Am ramas cu dureri din pacate.Dar sunt optimista si intr-o zi le voi veni si lor de hac.
Gandeste-te bine la ce ti-am spus noi aici,informeaza-te si sa te ajute Dumnezeu sa iei hotararea cea mai buna pentru tine si nu in ultimul rand MULTA SANATATE!
Mitzura
poti sa incerci si pastilutele homeopate Sedatif PC.Citeste prospectul.Se gasesc in orice farmacie.Eu ti-as mai sugera ceva:inlatura cat poti orice chestie din viata ta care iti creeaza discomfort.Apropie-te de lucrurile care iti fac placere si stii ca te relaxeaza si fa miscare.Mie plimbarile imi faceau bine.
Mada
ajutorul tau o fost mare,nu mic
.Eram disperata cu acifolul.Mai, sper sa nu molipsesc pe aici cu chestii rele.Vezi ce faci cu tensiunea. Ma bucur ca esti bine azi.Si inca o chestie.Eu mai am Magne b6 de luat.N-as vrea sa renunt la magneziu.De care sa iau?
Diana
hai ca mai un pic si pleci in concediu.
Fireyes
eu de sambata pana azi am dat 1 kil juma.Se pune?
3 kile?
Esti tare!Bafta pe mai departe! Nu te necaji cu amanarile.Iti vine si tie randul sa fii mama.Pana atunci mai bucura-te de viata in 2,ca peste 2 luni+inca fo 9 nu ai sa mai intalnesti veci pururi
Dupa fiv cine stie cati veti fii?![]()
Andreyutza salutam burtica si mamica
Georgia 
acum te-am vazut.Imi pare rau pentru vestile primite
.Dar macar acum ai un raspuns concret.Despre diphe...cat de insistent a fost dl dr?Pe unde ai avut endo si ce simptome ai?Influenta ovulatia?Nu dpdv al calitatii ovocitelor(de obicei sunt mai naspa de la endo)ci daca aveai sau nu ovulatie.Nu trebuie sa imi raspunzi.Sunt pentru tine.Poate te ajuta sa iei o decizie.Si capul sus!Ai sa vezi ca in tot raul e si un bine.
Sper ca n-am uitat pe nimeni.Pup fetele si va doresc o zi frumoasa!
KISSES
www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...