FIV in Ungaria 40
Raspunsuri - Pagina 9
crisis81 spune:
Tabitha daca nici nu l-ai vazut si esti incantata... pai sa vezi cum o sa fi dupa ce ai prima intalnire cu el

.
Raluca 
Adela pe unde sunteti ?
Sima1 am sters PM-urile din greseala si nu mai stiu daca ti-am dat nr. meu de tel. Oricum va astept!
De fapt va astept pe toate care vreti sa veniti la mare. In maxim o saptamana sper sa termin si eu cu balamucul si sa ma mut la casa. Va pup pe toate!!!
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">
Poze...
Tabitha spune:
Crisis draga:
asa m-a "amenintat" si Liana.
. Noroc ca merg impreuna cu sotul meu, ca sa nu cad prada tentatiilor. 

Ceea ce este important, este ca nenea dr. sa aiba mana buna pentru toate. Restul, e tam-tam.
adaca spune:
CRISIS SUNTEM LA NUNTA LA TURNU SEVERIN. DE AICI AM CITIT MESAJUL
TE PUPACIM
Ade cea mai fericita
si DARIUS, CAIUS(15.09.2005) si RARES(13.12.2007)

www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE
adaca spune:
Bun venit ! fetelor noi si bafta.
Crisis e sunt inca la Severin, astept plecarea, asa e cand nu esti cu masina ta. Am o veste nasoala pentru tine, nu cred ca ajung vara asta la tine, ca nu are cine sa se ocupe de casa.
x4
Borzasimo![]()
![]()
sunteti bine?
Miha2004 te pupacim, sper sa ajungem sa-ti facem o vizita.
Multi ![]()
![]()
pentru toate fetele.
Ade cea mai fericita
si DARIUS, CAIUS(15.09.2005) si RARES(13.12.2007)

www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE
mihaele spune:
Fetelor va multumesc din suflet pentru ajutor si pentru urari .am o nelamurire nu stiu ce inseamna hatching va rog luminatima si pe mine .Va pup si incodata va multumesc
mihaele spune:
Fetelor va multumesc din suflet pentru ajutor si pentru urari.
Am o rugaminte luminatim asi pe mine nu stiu ce inseamna hatching Va pup si va multumesc
fireyes spune:
Mihaele, eu nu fac FIV in Ungaria, insa pot sa te lamuresc cu hatching: asta este o tehnica care presupune ca invelisul ovocitului este prea tare si atunci, ca sa ajute embrionul sa iasa si sa se implanteze, se subtiaza (prin laser sau alte metode) acest invelis mai tare pt a usura obtinerea unei sarcini.
se recomanda in diverse cazuri (mai mul;te incercari de fiv nereusite, endometrioza, observarea in laborator, etc.), insa prin USA sau poate si in alte locuri se practica oricum aceasta tehnica pt a creste sansele de a obtine o sarcina.
in principiu, daca ti s-a recomandat, e bine sa tii cont de sugestie.
http://tt.lilypie.com/VyPYp3.png
dariaioanaxx spune:
Cris - te rog sa modifici la mine , pe prima pagina FIV - facut la medlife cu dna dr. Alina Bolintineanu; pentru urmastorul FIv as vrea sa iua in calcul si varianta cu Ungaria, dar trebuie sa i trimit un mail dr.ului Zadori, iti trimit un PM in leg. cu asta;
pup si bafta tuturor
Asteptand a doua binecuvantare de la Tine !
alina_37 spune:
Salutare tuturor fetelor!
Dupa cum am mai scris anterior, pe 14 iulie am avut prima consultatie la dr.Kovacs la Budapesta. Este un dragut. Insa am ajuns acolo dupa o multime de aventuri care au inceput din momentul cand trenul a trecut granita spre Ungaria si ni s-a spus ca e greva si trenul nu merge mai departe. Norocul meu este ca am dat peste niste oameni extraordinari in tren care mai si vorbeau romaneste si m-au ajutat sa ajung la timp la consultatie.
Sfatul meu pentru cele care mergeti in Ungaria cu trenul: luati in consideratie ca se poate intampla oricand sa fie greva feroviara neanuntata. Eu la asa ceva nu m-am asteptat, de aceea data viitoare voi alege maxitaxi sau autobuz.
Si acum o intrebare: aveti vreo sugestie de cazare acceptabila ca pret si conditii in Budapesta??
O zi frumoasa tuturor!