FIV in Ungaria 40
Raspunsuri - Pagina 8
Tabitha spune:
mihaele: imi pare rau pentru nereusitele tale si sper ca Ungaria sa fie cu mai mult noroc. Eu i-am scris dlui. dr. Zadori acum vreo luna jumatate, am facut analizele cerute de dumnealui si deja am fost programata pentru prima consultatie pentru ziua de 28 iulie, orele 14.00. Ai putea incerca si tu sa ii scrii in engleza pe mail si sunt sigura ca iti va raspunde. Din cate am vazut pana acuma, este in primul rand un om de cuvant.
Fetelor care deja ati trecut pe la dr. Zadori, va rog spuneti-mi si mie cam cat dureaza prima intalnire cu el, caci trebuie sa-mi pregatesc voiajul si sunt presata de timp, nu stiu daca voi reusi sa prind legaturile pe care le am.
Pe de alta parte, o sa incerc sa citesc ce ati mai scris in urma sa vad unde as putea sa ma cazez la Szeged pentru o noapte. Mi-ar fi insa de ajutor orice sugestie din partea celor care ati fost deja pe acolo (hoteluri, pensiuni, preturi, adrese, modalitate de rezervare).
Va multumesc din suflet si va doresc numai bine.
alina_37 spune:
tuculucu multumesc pentru informatii. Abia astept sa ajung la consultatie pe 14 iulie la dr. Kovacs. Sper din totul sufletul sa fie totul OK si sa incep pregatirile. Dupa FIV1 nereusit in august anul trecut, nu am mai avut curaj sa mai merg la medici si sa fac investigatii, am asteptat sa imi revin emotional. Am facut luna asta in ziua4 analizele hormonale ca sa am ceva "nou" sa ii arat doctorului. Asa ca a trecut ceva vreme de cand nu m-am mai "relaxat" pe o masa ginecologica
. Sunt nerabdatoare acum. Am facut luna asta in ziua4 de CM analizele hormonale ca sa am ceva "nou" sa ii arat doctorului (el mi-a scris in email ca se pot face in zilele 2-4). Sanatate, veselie si relaxare iti urez.
O imbratisare calda tuturor!
mihaele spune:
Fetelor va multumesc din suflet pentru tot si Dumnezeu sa va ajute sa fiti mamaici cat mai repede.Mai am o intrebare la clinica se poate plati cu cardul?
crisis81 spune:
quote:
citat din mesajul lui mihaele
Fetelor va multumesc din suflet pentru tot si Dumnezeu sa va ajute sa fiti mamaici cat mai repede.Mai am o intrebare la clinica se poate plati cu cardul?
La Szeged sigur NU. La celelalte nu stiu. Doar la farmacie poti plati cu cardul

Adela eu va astept, voi ce faceti?
Va pup!
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">
Poze...
speranta2008 spune:
buna fetelor...
e cam liniste pe aici..unde sunteti? ati plecat la

eu astept niste rezultate, dupa care vreau sa programez la dr - prima intalnire...
Sima1 iti multumesc tare mult, dar cred ca voi merge cu trenul...poate alta data...
Credeti ca se supara dr daca il rog sa ma programeze pe 11 august? sunt in concediu...si mi-ar fii bine ....
Mihaele, bine ai venit !!! am vazut ca fetele deja ti-au raspuns...sa stii ca sunt deosebite si foarte bune...
voi unde dormiti cand mergeti la Szeged? Imi dati si mie o varianta nu scumpa...![]()
va doersc Wk frumos!!!

Tabitha spune:
speranta2008: eu am vorbit ieri cu dl. dr. Zadori si i-am spus care este perioada in care eu as putea merge la prima consultatie (adica 25-28 iulie). Mi-a spus ca in general nu face consultatii lunea, dar ca face o exceptie pt. mine, dat fiind ca vin de foarte departe si mi-e greu sa merg in alta zi. Eu zic ca poti sa incerci sa-i explici de ce e important pt. tine sa te programeze luni, 11 august, si sper sa te inteleaga. Iti tin pumnii. Mie mi-a scris pe PM o fata (romanca) care a vazut ca vreau sa merg la Szeged si mi-a zis ca are o pensiune convenabila ca pret la 2 km. de clinica. Daca vrei, ii scriu pe mess sa te contacteze ca sa vezi daca are camere libere in perioada in care vrei tu sa mergi. Iti tin pumnii.
raluca75_13 spune:
Speranta eu am stat 3 saptamani la Szeged la o pensiune unde m-am simntit tare bine. Si marele avantaj este ca doamna care se ocupa de aceasta pensiune este romanca. Pe mine acesta doamna m-a ajutat foarte mult. Si a fost alaturi de mine. M-am simntit ca lanaga o sora mai mare. O poti contacta pe adresa ei de mes: gyongyig@yahoo.com
KoraPop spune:
Mihaele si toturor fiv-oaselor "unguroaice" bafta multa!
Liana
mi-e dor de tine, ce mai faci?Sper ca nu ai picat in "butoiul cu melancolie"...!
Kora
CARPE DIEM!
mihaele spune:
Fetelor va multumesc din suflet pentru ajutorul dat si pentru caldura cu care ma=ti primit printre voi.Dumnezeu sa va ajute . Am reimis ieri mail Dr Zadori surpriza mate pentru mie a fost ca tot ieri mai raspuns trebuie sa astept 3 luni ca sa incep tratamentul pentru fiv 3 mia data cateva analize de facut trebuie sa- trimit maill dupa 22 ca acum este in concediu.Incodata va multumesc .
Tabitha spune:
mihaele: tinem pumnii sa-ti fie cu noroc experienta Ungaria.
Ai vazut ce de treaba e dl. dr. Zadori? Eu nu-l cunosc personal, dar numai din ce ne-am scris si vorbit la telefon mi-a facut o impresie super. O sa scriu mai multe dupa ce-l voi intalni pe 28 iulie. Da-i bataie cu analizele si trimite-i pe mail rezultatele. Pupici si numai bine