FIV in Ungaria 40

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Fetelor mai am o intrebare la voi de cate ori ati mers la dr ? pe perioada stimulari monitorizarea o pot face in tara?.Va pup dulce si sa va ajute Dumnezeu sa titi mamaici cat mai repede cu putinta. Va multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Mihaele: eu inca nu am ajus la Szeged, dar iti spun sincer ca as prefera sa stau pe toata durata stimularii, punctiei si a ET-ului acolo, ca sa ma vada personal doctorul ca sa stie f. bine ce are de facut in continuare. Nu vreau ca in cazul unui esec sa spuna (sau sa am eu impresia) ca nereusita se datoreaza faptului ca dr. care mi-a facut monitorizarea nu a stiut sa citeasca ecografia. Pupici si sa iei cea mai buna decizie pt. tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Mihaele iti spun eu sigur ca pe perioada stimularii monitorizarea se face numai de catre clinica din Ungaria deci daca nu stai pe aproape, va trebui sa stai acolo din z6 si pana la ET.
Daria astept scrisoarea!
Sandica abia astept sa ne vedem
Adela macar un weekend ma ....trebie sa veniti!
Andicu !

Good news! Saptamana asta ma mut. Nu am mobila acolo decat strictul necesar dar tot vreau sa ma mut cat mai repede!
Va pup pe toate!!!!

"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">Poze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

CRISIS iubita as vrea si eu macar un weekend, dar e foarte departe si este foarte obositor pentru pici. Ma bucur ca te muti, astept poze.x4

Acum va dau vesti despre MIHA2004 - Va saluta pe toate si va trimite multi Bebe este bine, ea se simte ca o graviduta: gresuri, stari de voma, etc. dar le suporta ca o eroina. Mi-a mai spus ca nenea dr. de la Timisoara ia spus ca 51% bebe este Inca o gagica pentru baietii mei.
Cand o sa se simta mai bine o sa intre pe forum si o sa ne spuna mai multe.

Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS(15.09.2005) si RARES(13.12.2007)www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

VA DAU BATAIE ! V-AM GASIT PEPAG.2 SI VAD CA ACTIVITATE NU PREA ESTE. UNDE SUNTETI????/

Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS(15.09.2005) si RARES(13.12.2007)www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Cris - gata azi o compun,am fost tare ocupata, mersi, pupici !

pupici tuturor

Asteptand a doua binecuvantare de la Tine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buluna spune:

Salutare tuturor.

Am si eu o problema. Am fost la dr. Zadori (tare de treaba) si mi-a prescris anticonceptionale Lindynette 30. Am luat si pe toata perioada m-au durut ovarele, sanii si colac peste pupaza la ovulatie (ziua 14, 15...)am inceput sa am sangerari, dureri ca si cand ar veni menstruatia...Am mai continuat sa le iau cateva zile si... din ce in ce mai rau....apoi le-am oprit ca-mi era rau (cam in ziua a 18-a). De atunci nu am mai luat dar sangerarile continua, este asa...o chestie maronie...ca un precipitat...ma rog nu am mai patit asa ceva, dar nici nu am luat niciodata anticonceptionale... Ati patit asa ceva? De la ce sa fie oare? Sunt ingrijorata. I-am scris si dr. Zadori. Sper sa nu zica ceva ca le-am oprit...dar m-am gandit ca cine stie ce fac ovarele mele acolo...
Acum mai am o problema....am stabilit cu doctorul ca la menstruatia care o sa vina o sa incepem stimularea pt FIV, ca de aia am inhibat ovarele luna asta...dar el mi-a zis acum pe mes sa ma programez...Ma intreb: cum sa ma programez daca eu nu stiu cand imi vine menstruatia? Sau trebuie sa ma mai duc o data? Intelesesem ca trebuie sa merg cand imi vine menstra. I-am scris si asta pe mes...dar voi cum ziceti? Cum ati mers cand a inceput stimularea? Si ce mai urmeaza? Cand ma stimuleaza cum trebuie mers la control? Zilnic?

Multumesc mult pt ca ati avut rabdare sa cititi.
Astept raspuns.
Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

Buluna la fel am patit si eu, nu te speria. Si eu am vrut sa le opresc, dar nu m-a lasat criss81 (adica m-a sfatuit si bine a facut). Le-am luat in continuare si la data stabilita de Zadori pentru control, eram prima sau a doua zi.
Acum te sfatuiesc si eu la randul meu sa nu te sperii si sa faci exact ce a zis Zadori. Este ok.
Mult succes sa fie cu ochisori. Te pup.

Micky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandica spune:

crisis ne vedem....
miky2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitic23 spune:

Buna fetelor
Am si eu o intrebare pt cele care au fost la Sovata.Conteaza perioada ciclului menstrual in care mergi? Eu cred ca da dar mie imi cade cam rau in a doua parte a ciclului ......

Mergi la inceput