Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (87)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisstiana spune:

Lixa, deci voua nu v-a placut dovlecelul prea tare? Eu vreau sa il incerc maine dupa o pauza de zile.Buna ideea de a avea mai multe castronase pregatite cu combinatii si consistente diferite. Ma gandisem sa-i prepar separat si putin dovleac cu marar, in caz ca nu-i place simplu.Voi folositi condimente(exclus sarea) la prepararea pireurilior sau doar uleiul de masline?
Citisem undeva ca bebeii alaptati la san prefera mancarurile mai condimentate.Asa ca ...maine probam mararul.Cred ca-l fierb in putina apa si-i adaug cateva picaturi la dovleac sa vad cum reactioneaza.

Jasmin, am fost la pediatra ieri si mi-a ramas un gust amar.In primul rand m-a certat pt.ca intarziasem 10 minute(Mattia a dormit si nu l-am trezit din somn ca sa-l duc la control exact la ora fixa), apoi m-a certat bine de ce nu am inceput sa-i dau fructe la 4 luni (si bineinteles renumitul suc de portocala) si apoi m-a certat ca-l cocolosesc.Eu nu prea il las sa planga, il iau repede in brate, il pupacsc, ii vorbesc etc.

Despre prevenar am intrebat(ca altfel nu se sinchisea sa-mi spuna).Cica se poate face intre 3 luni si 2 ani inainte de aduce copilul la guarderie.Daca-l faceai prima doza la 3 luni, in total erau 4 doze, daca incepi acum cand e mai marisor copilul, sunt numai 3.
Noi ne mutam in Irlanda vara asta, deci nu il fac.O sa vad ce vaccinuri au irlandezii, desi acolo nu prea sunt fani vaccinuri in afara grilei de stat.

Uitasem ceva. Sa nu ma injurati: OLE ESPANA!!! NOS VAMOS A LA FINAL!!! FELICIDADES!!!

Trimit mesajul asta sa nu-l pierd si mai citesc din urma!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aralia spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

quote:
Originally posted by Aralia
S-ar putea sa fie de la laptele tau sau de la ceva ce mananci in mod curent. Alexia era toata o scoarta rosie, iar de cand n-am mai alaptat, i-a trecut...

Si sa faca alergie abia dupa 6 luni?Ca de mancat n-am mancat nimic decat ce mananc de obicei...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

N-a avut tot timpul? La noi asa a fost...
Dar ziceai de servetelele umede, poate a fost de la ele.

Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007

POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!
MUAHAHAAAHAA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Neatza!

Alina si Maria - 3 NOV 2007
Primul orice
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

La multi ani Andrei de Lala..

si celorlalti 2 baietei nascuti azi (andrei si Lisandru)

Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

quote:
Originally posted by logam

Seara buna!
Am facut o pauza de DC ca am reusit dupa muulte amanari sa scriu si eu povestea nasterii. La semnatura, pentru cine vrea sa se plictiseasca putin

Luminita, mama de Sorina mica - 10 noiembrie 2007
poze Sorinutza mica

Alte poze

Povestea nasterii

Luminita,

spuer povestea ta... am plans de una singura citind-o... si plang de fiecare data cand citesc astfel de povesti cu final fericit...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC

are mama o fetita...

Eric in centrul de joaca

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

mneatza,noi tocmai nu am mancat cirese, dar am facut o masca pentru picioare excelenta...

mami de Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

Buna dimineata,

am un morcov mare, suntem la romana scris...dar sper ca e de bine, ca vroia basmul si basmul a fost servit......de 2 orale am scapat super bine.

fata mea iubeste visinele. Si piersica daca ii dau una mare in dreptul gurii si "musca"...ieri a papat 6 visine, de au iesit niste bucatele si in kk...dar vrea fructe crude doar simple, fara branza cereale, biscuiti...ce sa fac, decat deloc e bine si asa, ca au vitamine.

fetelor, va recomand si cereale cu lapte cu biscuiti de la Humana, sunt tare bune si aromate si sunt peste 6 luni, deci si calorii mai multe.

logam m-a impresionat povestea nasterii Sorinutzei, ce emotionant ! sa creasca mare si sa vina repede fratiorul, ca vad ca tu nu ai ramas cu stres dupa nastere. Eu tin minte ca am avut niste dureri crunte si vreme de multe ore la prima nastere, si o taietura urata de nu am stat pe fund multe zile. De aceea nu mi-a fost frica de cezariana la a doua nastere, stiam ca nu poate fi mai rau ca atunci. Si vroiam sa fie totul ok cu bebitza mea, avand in vedere varsta mea, asa ca am ales fara ezitare.

la noi toarna cu galeata, ce bine ca se mai racoreste.

bineinteles ca nici noi nu am papat bine la canicula.

pupici tuturor si o zi frumoasa, bebelusi sanatosi si mancaciosi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by Aralia
N-a avut tot timpul? La noi asa a fost...
Dar ziceai de servetelele umede, poate a fost de la ele.

Nu,n-a avut tot timpul...A aparut de vreo 2 saptamani. Am tot sperat ca trece,dar...
De 2 zile am revenit la Pampers Sensitive,aseara am dat-o cu Cutaden si dimineata era binisor. Hai ca trece,nu-i asa?

Helau tuturor!

LA MULTE LUNITE sarbatoritilor de astazi.

Lala,dai si tu ceva de baut pentru fii-tu?

Mihuta,sa va fie de bine masca pentru picioare. Ciresele mai sunt bune acum? Nu au chiriasi? Eu nici nu pot sa le cumpar la gandul asta,daramite sa le mai mananc... Nu sunt...gretoasa de fel,dar orice miscatoare ma inhiba.
Vazusem un subiect pe forum..."cum scoatem carnea din fructe"...Si ma gandeam ca cine stie ce descoperire ultra mega faimoasa au mai facut astia...si cand colo era vorba de viermi.

Cristiana,poti sa pui un pic de marar,patrunjel...Vezi si tu ce-i place.Eu la Robert puneam usturoi,era disperat,ii placea de numa.Pe la un anisor,cand mergea in picioruse de-acu,venea la bucatarie si-mi "fura" usturoiul de pe masa si-l manca gol ca atare. Acum nici macar sa nu-l vada,nu stiu ce i-a produs schimbarea asta,cica "miloase olibil"
Ieri i-am facut dovlecel+cartof+galbenus de ou si piure multilegume pentru astazi.Zeama am acrit-o cu bors,i-am pus si niste verdeata si am facut un soi de ciorba. Din piureul de dovleac a luat vreo 2 linguri apoi a inceput sa se strambe. M-am 'nervat si am pus niste zeama de aia acrita,l-am facut mai curgator si...acru. Si a mancat fata mea un castron de ala mare din care mananca Robert. Si noi. A mai ramas un pic pe fund,ca mi-a fost frica sa nu dea inapoi.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Nu e arvunit, e de bunavoie!Asa sa stii! Da' printesa ta sa stea deoparte totusi, ca tare mai e frumoasa si stiu eu cum sunt baietii astia: ochi alunecosi, inima zburdalnica. Bine, Raducu avea si niste picioruse tare zburdalnice, tot exersa alergatul pe loc

quote:
Originally posted by creem

quote:
Originally posted by cristi07

quote:
Originally posted by creem

Luminita, o sa citesc cu placere! Si eu imi tot propun sa o scriu si nu reusesc din lipsa de timp...cred ca o sa uit

Cristina, ma intrebai daca poza de pe iunie e si la semnatura...este! ca mi se pare atat de draguta in poza aia!

Pussi
..tu intrebai cum imbracam bebeii? Eu o imbrac in body tip maieu si ziua si noaptea. Doar ca ziua o mai tin si in pielea goala Iar noaptea o invelesc cu un cearceaf simplu...dar se cam dezveleste si o gasesc dezvelita de multe ori. E foarte cald....

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)

Poze Maria Sofia

ea e scumpa in toate pozele nu numai in aia...aia e super funny!

Poze Radu

Pacat ca Raducu e arvunit

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)

Poze Maria Sofia

Printesa
Citeste o poveste
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Catalin ii facea ochi dulci si albastri, si a mai si parat ca baietii or sa continue cheful numai intre ei.

quote:

quote:

creem...este arvunit baiatul meu...dar daca nu sunt atenta mi-o sufla Catalin pe Eva...ii cam facea ochi dulci...trebuie sa fiu f vigilenta ca Eva!
eu ca o mama de baiat...vaaai ce ma fac...o sa fiu o soacra rea?????

Poze Radu

http://good-times.webshots.com/photo/2635975810103303905DmmKkZ

...dar eu am fost vigilenata si i-am surprins...

...apropo e tare dulce Eva si in realitate...si avea si parul prins cu o clamitza....

Poze Radu

Printesa
Citeste o poveste
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput