Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (87)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

quote:
Originally posted by cristi07

creem...este arvunit baiatul meu...dar daca nu sunt atenta mi-o sufla Catalin pe Eva...ii cam facea ochi dulci...trebuie sa fiu f vigilenta ca Eva!
eu ca o mama de baiat...vaaai ce ma fac...o sa fiu o soacra rea?????

Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu

http://good-times.webshots.com/photo/2635975810103303905DmmKkZ

...dar eu am fost vigilenata si i-am surprins...

...apropo e tare dulce Eva si in realitate...si avea si parul prins cu o clamitza....

Poze Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana8188 spune:

Hop si noi!
Puiuta mea e super bine, e tot la socrela mea draga pana ne intoarcem din concediu, pe 8 iulie. Papa f bine legume cu carnita, de fapt cred ca s-a indragostit de carnita, ca legume nu prea papa ea bine.
popbianca eu merg deja la inot si ti-as recomanda masaj; funtioneaza excelent, am 2 cunostinte care au slabit in felul asta (bineinteles combinat cu un regim - fara zahar, carbogazoase si grasimi, dar nu f restrictiv) cate 10 respectiv 20 de kg in 6 luni, respectiv 1 an. Eu ma intorc din concediu si ma duc si eu.
Fetele!!! Am ratat eu ceva? Unde e stefi?

Oana de Ana Alexandra - 17 decembrie 2007
www.flickr.com/photos/oana8188/" target="_blank"> poze Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by lixa
Asa ca intreb si eu ca cel mai incepator si neinitiat in ale gatitului, o reteta buna de clatite si una de frisca? dual

Reteta mea de clatite e reteta clasica de pe vremea bunicii,pe care o fac asa...dupa ochi. Daca e sa fac o aproximare...2-3 oua,zahar (depinde cat le vrei de dulci),500ml lapte+500ml apa minerala ,esente,un praf de sare si faina cat sa iasa un aluat dens,dar curgator.
Frisca eu fac din smantana de 32% grasimi,avem aici in Iasi un magazin de desfacere de la o ferma,au produse naturale si tare bune.Si ieftine. Am mai pacatuit si cu cate o Hulala sau Megle dar nu se compara.Deci,frisca cea mai buna iese din smantana cat mai grasa,peste 20% grasimi. Incearca La Dorna,e cam scumpa dar e buna.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Nu cred ca am fost destul de clara: in fructe am pus o lingurita de cereale. Care cereale aveau lapte si necesitau o preparare prealabila, dar mi s-au parut delicioase si i-am dat asa.

Mai vine cineva maine in Herastrau?

Alina si Maria - 3 NOV 2007
Primul orice
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by oana8188
Unde e stefi?

Nici pe mess n-am mai vazut-o...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns logam spune:

Ca intrebati de Stefania: Am cautat sa vad cand a postat ultima data si a fost in 24 iunie la mamici de Italia. Pe la noi nu a dat de mult de pe la capitolu 75 sau asa ceva. Nu cred sa aiba probleme mari .Un pic de raceala la toata familia (scria) si o constatare ca dependenta strica. Sper sa nu se supere pe mine ca am cautat-o asa. O asteptam cu drag si pe la noi!

Luminita, mama de Sorina mica - 10 noiembrie 2007
poze Sorinutza mica

Alte poze

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

quote:
Originally posted by Vasari

Nu cred ca am fost destul de clara: in fructe am pus o lingurita de cereale. Care cereale aveau lapte si necesitau o preparare prealabila, dar mi s-au parut delicioase si i-am dat asa.

Primul orice
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.

aaa.....
tot nu cred ca e o tragedie...mai ales daca erau gustoase...ti-au ramas si tie de la fata?

eu inca nu stiu sigur daca ajung sau nu in herastrau

Poze Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns logam spune:

Eu va cam zic noapte buna ca mi-i un somn...
Somnic dulce!

Luminita, mama de Sorina mica - 10 noiembrie 2007
poze Sorinutza mica

Alte poze

Povestea nasterii

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cristi07

quote:
Originally posted by Vasari

Primul orice
_

aaa.....
tot nu cred ca e o tragedie...mai ales daca erau gustoase...ti-au ramas si tie de la fata?

eu inca nu stiu sigur daca ajung sau nu in herastrau

Poze Radu

Bineinteles ca mi-au ramas! Si ma gandeam serios sa-mi iau si eu o cutie.

Primul orice
_

Mergi la inceput

Somn usor tuturor!
Stef, ne-ai parasit??

Primul orice
_

Mergi la inceput