Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (87)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Sorina, bafta mare lui Andrei!
Mihuta merci pentru lamuriri. Am fost si eu tentata ieri sa-i dau Evai un pufulete, dar a biruit teama mea sa nu se inece. Sper sa ma imbarbatez pana la urma, altfel va manca blenduit pana o dau la scoala.
Cati, bag retete cu avocado pe blog, sa vedem daca ii place Evei chestia aia exotica. Maine incerc. Azi dupa amiaza ii dau cartof dulce, sper sa vrea ca doar il coc la cuptor pe caldura asta
Ma duc sa citesc poveste nasterii Sorinutei.
Mesaj special de la Eva pentru Maria: "Tati meu mi-a luat CD cu desene cu Miffy. Vrei?"

Printesa
Citeste o poveste
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

salutam mamicile si bebeii!

intru rapid, nu prea am timp dar o sa revin si o sa citesc din urma.. ca-s tare restanta

intrebare intrebatoare: voi dati bebeii cu ceva crema impotriva tantarilor? daca da, ce fel de crema?

si in camere folositi acele dispozitive cu pastile anti-tantari?

pupici de la noi!

aa...uitasem... avem si POZICI NOI... pentru cine doreste...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC

are mama o fetita...

Eric in centrul de joaca

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

Adra mersi fain, sa fie.

Eladeea si la noi cu toate plasele de tantari tot mai intra si bineinteles la cea mai dulcica persoana din casa se opresc. Noi folosim de aceea Baygon cu crizantema, de pus in priza, ma gandeam ca macar e natural. Dar nu are efect decat cat sta in priza, adica noaptea, ii ameteste si apoi cred ca isi revin

vai de cura mea de slabire, a facut socrela placinte cu verzituri...unde esti ambitia mea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

intru scurt,

la noi continua episodul dintii... nu se doarme decat de la 3:30 noaptea, am dat-o si cu Pansoral, si Nurofen 2 ml inainte de culcare.

ramo multumesc frumos de DVD-uri, au ajuns ieri!
ancuta D le-am dat rosia cruda, curatata de coaja si mixata!
bianca cum faci cu biscutele cand incepe sa se rupa? o lasi sa molfaie si bucatiile mai mari. Eu le-am dat biscuiti, dar cand incepea sa se rupa il luam.. mi-a fost frica.
ankule si eu am fost prin conplex intr-o seara ... si cand am luat shaorma mi-a dat bonl fiscal... ceea ce inseamna a nu mai arat ca o studenta!

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

quote:
Originally posted by Sorina7

Adra mersi fain, sa fie.

Eladeea si la noi cu toate plasele de tantari tot mai intra si bineinteles la cea mai dulcica persoana din casa se opresc. Noi folosim de aceea Baygon cu crizantema, de pus in priza, ma gandeam ca macar e natural. Dar nu are efect decat cat sta in priza, adica noaptea, ii ameteste si apoi cred ca isi revin

vai de cura mea de slabire, a facut socrela placinte cu verzituri...unde esti ambitia mea...

Mami de Andrei (27.10.1989) si de Andreea Ana Maria (29.11.2007)

mersi de raspuns, Sorina si totusi pentru afara se pot folosi acele creme antitantari? de ex. aseara eram afara si erau multi tantari(eu sunt plina de muscaturi si am stat cam o ora, noroc ca el era imbracat cu pantalonasi lungi si bluza cu maneca lunga)

de-asta intrebam daca pt. ei e ok sa folosim ceva creme...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC

are mama o fetita...

Eric in centrul de joaca

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Mergi la inceput

Crisstiana, Viva Spania, le sunt recunoscatoare ca i-au batut pe italieni, dar eu sunt filo-germana, asa ca tin cu Germania in finala.
Andreea, La chicco au lotiune pentru tantari si spray. Nu am dar intentionez sa cumpar. Noi folosim dispozitive d-alea de camera, ca aici nu poti trai de raul tantarilor.

Printesa
Citeste o poveste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

[quote]Originally posted by adra_bell

Nu e arvunit, e de bunavoie!Asa sa stii! Da' printesa ta sa stea deoparte totusi, ca tare mai e frumoasa si stiu eu cum sunt baietii astia: ochi alunecosi, inima zburdalnica. Bine, Raducu avea si niste picioruse tare zburdalnice, tot exersa alergatul pe loc
[quote]Originally posted by creem
[

asa e cu Raducu...de bunavoie...mai ales dupa cat a iubit el in tacere ..iar cu alergatul...asa e...are antrenament asa "fuge" si prin casa pe burta

Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu

Mergi la inceput

Ah, si uitasem sa va spun marea veste. Eva are inca doi dintisori, incisivii centrali de sus, Cristina i-a vazut prima.

Printesa
Citeste o poveste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

quote:
Originally posted by Sorina7

Adra mersi fain, sa fie.

Mami de Andrei (27.10.1989) si de Andreea Ana Maria (29.11.2007)

Sorina, bafta si de la noi!...pune si tu niste poze cu voi...sa vedem si noi o printesa si un ditamai flacaul...

Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Dau de baut !!!

Si un tortulet :

http://megan.kiwi.gen.nz/NappyCake/NappyCake.jpg

Are mami flacau de 6 luni !

Multumim de urari

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!