Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (87)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lixa spune:

quote:
Originally posted by Vasari
Maria a mancat jumatate de borcanel de para!

Bravoooo, Maria

Alexandra si Catalin (04.12.2007)
Filmulete

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adra_bell
A dat cineva avocado? Cum l-ati preparat?

Uite www.homemade-baby-food-recipes.com/avocado-baby-food.html" target="_blank">aici sfaturi si retete cu avocado pentru

Filmulete

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dany26
ieri am terminat ultimul mar romanescvoi ce mere dati copiilor?mai gasiti rom sau de import?

Eu am luat din piata niste mere mici si amarate. Nu cred c-aveau ceva ingrasaminte, ca n-au tinut decat vreo 4 zile

Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Mercic!

quote:
Originally posted by lixa

quote:

Uite www.homemade-baby-food-recipes.com/avocado-baby-food.html" target="_blank">aici sfaturi si retete cu avocado pentru

Filmulete

Printesa
Citeste o poveste
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput

Felicitari Maria!
Se dau fetele diversificate tarziu pe brazda. Cred ca totusi mai am de asteptat cu Eva sa manance fructele, de dimineata abia a mancat un sfert de banana, in schimb a ras peste 150g legume. Am observat ca mananca mai bine daca piureul este mai diluat.
Mihuta, pare foarte activa in prima poza si este foarte haioasa in poza a doua. Cum ii faci ficatelul?

quote:

quote:
Originally posted by Vasari
Maria a mancat jumatate de borcanel de para!

Bravoooo, Maria

Filmulete

Printesa
Citeste o poveste

Mergi la inceput

Vazut poze cu ajutorul de bucatarie Sorina, cu Andrei pletosul si cu frumoasa Maria Alexandra

Filmulete

Mergi la inceput

Noi suntem la tati la servici, tati plimba copilul si eu stau pe forum.
Eva s-a umplut de bubite de la caldura. Facuse ea de ieri dar azi, in timpul zilei, i-au mai trecut ca am stat in casa la temperatura acceptabila. Cum am iesit in seara asta afara cum i-au aparut din nou. Ufff, stiti vreun remediu?

Printesa
Citeste o poveste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Parca zicea Miha de tamponari cu apa cu bicarbonat de sodiu. Eu o dau cu spray cu apa termala ca ii place grozav. Ficatelul il fac in steamer cu cartofior si dovlecel, apoi le blenduiesc fara nici un fel de apa, ca dovlecelul e destul de moale. Iese un pateu foarte fain ca am facut si pentru noi.

Sophia sta binisor cu fructele, azi a papat cirese la steamer, mai nou le blenduiesc foarte putin ca sa aiba bucatele, ca asa ii plac mai mult. Si de doua zile papa pufuleti ! Ma amuza teribil sa o vad ca stie sa muste si sa mestece si sa inghita. Si am remarcat acelasi lucru ca la fructe, daca da de o bucata prea mare care nu se lasa mestecata o scoate din gurita. In schimb la legume suntem catastrofa...

Creem, in legatura cu statul in fund, acum ca ma gandesc mai bine, de fapt numai asa sta. Pe spate mai sta cand doarme. Dar n-are nici un gand sa o ia din loc, mai ales ca a picat in nas pe parchet cand s-a intins dupa o jucarie...

mami de Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Mihuta cu ce spary de apa trmala o dai? Avene, Uriage? si...are ceva efect ca vreau si eu sa cumpar..
Lasa fata sa se joace frumos in fundulet. Pe burtica nu sta sa se joace?

Fetele..va fac cinste pentru stelutele rosii..dar cu bere fara alcool ca asta am in dotare (mi-a luat sotul doua baxuri asa ca am provizii)

Andra si la noi au aparut mai multe bubite...poate ne da Mihuta solutia cu apa termala. Cu bicarbonat inca n-am incercat...de fapt n-am incercat decat cu apade la robinet.

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)

Poze Maria Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

quote:

Mercic!
quote:

quote:

Filmulete

Printesa
Citeste o poveste

M-am uitat si eu pe link..da nu stau grozav cu engleza....poate scrii cateva la tine pe blog in romaneste

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)

Poze Maria Sofia

Mergi la inceput