Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (87)
Raspunsuri - Pagina 16
![](images/user_woman.png)
Ank83 spune:
buna seara... Intram si noi sa facem prezenta...
Ank Raul
17.10.2007
si cu bb2
Poze Raulito
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
mihuta spune:
Cati, eu folosesc apa termala de la Avene. Am folosit prima oara in Austria cand stateam toata ziua pe afara in caldura si o racoream pe fata incinsa. Nu stiu in ce masura are efect, dar ma gandesc ca nu-i face rau, ii place foarte tare sa o stropesc pe fata si o mai si hidrateaza.
Pe burta noi ? Uram pozitia !
mami de Sophia
creem spune:
Ank...ce mai face burtica? I-a priit inghetat de azi noapte? repetati figura?
Mihuta, multumesc de raspuns, o sa ii iau si eu, ca e bine venita macar hidratatea pielii!
Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu
(26.05.2008)
Poze Maria Sofia
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Vasari spune:
Mihuta, ai revenit? :))
Eu nu mai stiu daca am scris azi, am avut multe intentii, dar n-am idee daca s-au si materializat. Maria e extraordinar de agitata. Cred ca sunt dintisorii de vina. Noi nu avem niciunul deocamdata si sincer nici nu se vad... Si ea se trezeste mereu plangand. Foarte rar e linistita.
Mihuta, sunt pufuleti fara sare? In ceea ce priveste cerealele, Maria nu vrea cu lapte, doar combinate cu fructe. Mi-ar trebui unele care sa nu necesite temperaturi mai mari de preparare.
Alina si Maria - 3 NOV 2007
Primul orice
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.
logam spune:
Seara buna!
Am facut o pauza de DC ca am reusit dupa muulte amanari sa scriu si eu povestea nasterii. La semnatura, pentru cine vrea sa se plictiseasca putin
Luminita, mama de Sorina mica - 10 noiembrie 2007
poze Sorinutza mica
Alte poze
Povestea nasterii
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/cristi07/cristi07.jpg)
cristi07 spune:
quote:
Originally posted by Vasari
Mihuta, ai revenit? :))
Eu nu mai stiu daca am scris azi, am avut multe intentii, dar n-am idee daca s-au si materializat. Maria e extraordinar de agitata. Cred ca sunt dintisorii de vina. Noi nu avem niciunul deocamdata si sincer nici nu se vad... Si ea se trezeste mereu plangand. Foarte rar e linistita.
Mihuta, sunt pufuleti fara sare? In ceea ce priveste cerealele, Maria nu vrea cu lapte, doar combinate cu fructe. Mi-ar trebui unele care sa nu necesite temperaturi mai mari de preparare.
Alina si Maria - 3 NOV 2007
Primul orice
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.
Alina, eu ii dau lui Radu mai nou de la milupa cele "3 cereale" si orez bio...pe care le prepar cu lapte praf (sau pun in fructe)...dar nu le-am facut cu laptele la temperatura mare...la temp camerei...acu' daca am gresit...el nu a avut nici o problema!
Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu
creem spune:
Luminita, o sa citesc cu placere! Si eu imi tot propun sa o scriu si nu reusesc din lipsa de timp...cred ca o sa uit
Cristina, ma intrebai daca poza de pe iunie e si la semnatura...este! ca mi se pare atat de draguta in poza aia!
Pussi..tu intrebai cum imbracam bebeii? Eu o imbrac in body tip maieu si ziua si noaptea. Doar ca ziua o mai tin si in pielea goala Iar noaptea o invelesc cu un cearceaf simplu...dar se cam dezveleste si o gasesc dezvelita de multe ori. E foarte cald....
(26.05.2008)
Poze Maria Sofia
creem spune:
Si eu fac cerealele cu apa calduta putin...daca fac cocoloase bag putin blenderul si gata. Numai ca le cam fac degeaba...Sofiei nu ii plac
(26.05.2008)
Poze Maria Sofia
mihuta spune:
Alina, pufuletii sunt cu sare dar eu una nu-mi fac probleme din cauza asta, la cat e de cald si la cat transpira un minim de sare nu strica. In plus ea papa cam 2-3 pufuleti pe zi si ii place foarte tare ca mananca singura si chiar reuseste...
Cerealele pe care le papa Sophia acum sunt de la Humana cu vanilie, au lapte incorporat, e bine ca se fac repede, incalzesc apa in ceasca la microunde si apoi amestec. Fructele le prefera simple si cu bucatele.
mami de Sophia
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/cristi07/cristi07.jpg)
cristi07 spune:
quote:
Originally posted by creem
Luminita, o sa citesc cu placere! Si eu imi tot propun sa o scriu si nu reusesc din lipsa de timp...cred ca o sa uit
Cristina, ma intrebai daca poza de pe iunie e si la semnatura...este! ca mi se pare atat de draguta in poza aia!
Pussi..tu intrebai cum imbracam bebeii? Eu o imbrac in body tip maieu si ziua si noaptea. Doar ca ziua o mai tin si in pielea goalaIar noaptea o invelesc cu un cearceaf simplu...dar se cam dezveleste si o gasesc dezvelita de multe ori. E foarte cald....
Ecaterina o mamica fericita deMARIA SOFIA (7.11.2007) cu
(26.05.2008)
Poze Maria Sofia
ea e scumpa in toate pozele nu numai in aia...aia e super funny!
Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu