Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (87)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lixa spune:

quote:
Originally posted by creem

Am stelute rosiiii!

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)

Poze Maria Sofia

bravooooo!! Esti buna de cinste

Alexandra si Catalin (04.12.2007)
Filmulete

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by SufletDInger
Medicul de dimineata mi-a zis sa-i dau iaurt facut in casa ca alea din magazin nu-s bune, asta de dupa amiaza a zis sa nu-i fac eu ca e cald acu si poate sa fermenteze. Naiba mai stie ce sa cred, sunt fara experienta si ma simt neputincioasa. Scuzati limbajul.

Nu scuzam limbajul, e normal sa fii frustrata cand fiecare doctor are o alta parere, si, evident, contrara celuilalt. Are dreptate Miha, asa am facut si eu, am gasit un pediatru cu care sa fiu de acord
Cat despre iaurt, eu stiu ca nu se recomanda cumparat pentru ca nu ii poti controla ingredietele.. fata de cel facut in casa in care stii ce-ai pus. De obicei de incepe cu iaurt de casa si apoi se trece pe iaurt cumparat. Eu ma gandesc sa-i dau iaurtul (si branza) mai tarziu, cam pe la 8 luni, si sa-i dau direct cumparat (evident ma uit sa fie fara lapte praf sau gelatina)

Filmulete

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mariussimiuc
Degeaba mergi la 3 medici,ca vei afla 3 pareri total diferite... Nu stiu cum naiba vine asta,e un paradox pentru mine,ca doar au invatat de pe aceleasi carti,dar cred ca la unii dintre ei mai lipseau ceva pagini.Mama lor!

Super misto explicatia

Filmulete

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Vasari
M-au furat pozele. Am vazut ca s-au intalnit si baietii pe teritoriul lui Radu (sper ca am recunoscut bine spatiul de joaca rotund)!
Lixa, eu ajung pe la 3 in Herastrau. Prin ce zona?
Mai voiam sa mai spun ceva, dar am uitat...

Ai recunoscut bine, am fost pe teritoriul lui Raducu

E super la 3, la intrarea de la Televiziune

Filmulete

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ram0nica

Si inca una: ii dau cu crema chiar si cand iesim afara dupa 5-6? Offf, mi se pare ca arata asa naspa... ca un aracet!!!

Eu i-as pune si dupa 5-6
Ce crema folosesti? Incearca sa pui o cantitate mica-mica si s-o intinzi pe piele, ca sa nu mai aiba aspect de aracet

Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aralia spune:

quote:
Originally posted by creem

Am stelute rosiiii!

Felicitari!

Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007

POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!
MUAHAHAAAHAA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aralia spune:

quote:
Originally posted by lixa

quote:
Originally posted by ram0nica

Si inca una: ii dau cu crema chiar si cand iesim afara dupa 5-6? Offf, mi se pare ca arata asa naspa... ca un aracet!!!

Eu i-as pune si dupa 5-6
Ce crema folosesti? Incearca sa pui o cantitate mica-mica si s-o intinzi pe piele, ca sa nu mai aiba aspect de aracet

Filmulete

Eu nu dau fata cu nici o crema...Io urasc sa ma dau cu crema, mai ales pe caldura, senzatia e groaznica. Mai bine ne ferim amandoua cat se poate si asta e.

Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007

POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!
MUAHAHAAAHAA

Mergi la inceput

Mihaaaaa, a apucat sotu sa vada poza cu tortul de clatite si a zis ca vrea si el Vezi ce-mi faci?
Asa ca intreb si eu ca cel mai incepator si neinitiat in ale gatitului, o reteta buna de clatite si una de frisca? dual

Filmulete

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by geo_ionita
Fata mea nici acum nu imi accepta sucul de mar... si ieri cand i-am dat supa (zeama) a inceput sa urle cat au tinut-o plamanii...nu stiu ce sa ma fac

Intreb si eu, de ce trebuie sa accepte neaparat sucul de mar sau zeama chioara? Incearca sa variezi, schimbi textura (treci pe piure), schimbi decorul, da-i o jucarie inainte si, cel mai important, fii relaxata.

Filmulete

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Aralia
Eu nu dau fata cu nici o crema...Io urasc sa ma dau cu crema, mai ales pe caldura, senzatia e groaznica. Mai bine ne ferim amandoua cat se poate si asta e.

Eu m-am obisnuit cu crema, mai ales de plaja, ca am o piele tare sensibila. Fac imediat bubite de la caldura si ma ard repede de la soare. Iar noi stam mai tot timpul prin curte, chiar daca la umbra

Filmulete

Mergi la inceput