Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (87)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Ellis iti doresc multa sanatate pentru tatal tau!
Anca...ai o fata de milioane! cum se joaca ea acolo in nisip!

Dany, eu i-am dat cartof nou, mere de care am gasit, pere de care am gasit...nici nu ma obosesc sa caut numa de la noi pentru ca nici n-am timp de umblat prin piete si nici n-am siguranta ca nici alea nu sunt stropite cu ceva.

Noi n-am mancat nici azi bocete, maraieli...ufff...sa iasa o data dintii astia!

Bubitele s-au inmultit rau de tot, pe manute, chiar si pe piept, pe gat, ceafa, subtiori, picioruse.... bine ca n-o mananca. dr. mi-a zis sa ii dau cu baneocin pudra. Ati incercat cumva?

Pupici bronzatelor de la mare!

Si pupici tuturor!

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)

Poze Maria Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aralia spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

quote:
Originally posted by ancadragoman
si Maria facea prin diferite locuri ,dar de cand ii dau NAN HA nu mai are ,poate este de la lapte

Amira inca papa tzitzi,lapte praf nu-i dau.
Nu stiu de la ce-o fi...
De fapt,nici la Robert n-am stiut vreodata...Stiu in mod sigur ca e alergic la alune/arahide,ca l-am vazut cum se umfla dar in rest...Am facut si analize pe care am dat o caruta de parale si ne-a spus ca e sanatos,ca nu e alergic la nimic. Nu mi-e ciuda dupa bani,mi-e ciuda ca am chinuit copilul sa-i ia sange. Mama lor de hoti! Acum asteptam sa mai creasca sa-i pot face testele cutanate.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

S-ar putea sa fie de la laptele tau sau de la ceva ce mananci in mod curent. Alexia era toata o scoarta rosie, iar de cand n-am mai alaptat, i-a trecut...

Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007

POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!
MUAHAHAAAHAA

Mergi la inceput

Iar e liniste pe aici...parca vad ca la noapte se umplu capitole intregi!

Poze Maria Sofia

Mergi la inceput

Of...s-a trezit iar plangand fata...si bebeii vostri se mai trezesc plangand din cauza dintilor..sau de la ce oare? Dupa ce se trezeste e maraita de abia ii intru in voie

Poze Maria Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aralia spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

Da' o briosa vreti?

Tu parca te dadeai sor-mea...asa ma iubesti tu pe mine? Cu ispite d'astea???

Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007

POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!
MUAHAHAAAHAA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Sa vin si eu la apel, cat mai tatal cu fiica....

Multumesc de raspunsul cu ficatelul Aralia Alina si Adra, am citit si eu niscai studii si se pare ca ar trebui nu mai mult de 60 de gr pe saptamana, daca ia si formula sau suplimente polivitaminice care contin vitamina A.

Alina, eu fac kefir cu ciupercuta de kefir, gratie amabilitatii unei fete de pe culinar.ro . Pot sa si trimit dar e un pic mai greu cu posta, dar saptamana viitoare sper sa imi recuperez masina (ca o foloseste Raul ca a lui are buba ) si atunci daca vrei pot sa iti trimit cu posta. Kefirul e lichid si acidulat, nu stiu daca o sa-l accepte picii nostri, dar cred ca e mai sanatos chiar decat iaurtul.

Miha, la noi puseul de dermatita e pe trecute dar o mananca groaznic ca se scarpina noaptea ingrozitor. Mi-e si mila sa o tin de manute sa nu se scarpine, asa ca doar o tin cu unghiile foarte scurte, si cu body mai strans la gat. Rosiile si mazarea sunt alaturi de capsuni, cele mai alergizante vegetale, mai ales la atopici. Nici eu nu m-am lamurit de la ce face, dar am citit ca si stresul de la eruptiile dantare, de exemplu, pot inrautati puseurile. Am fost si la derma cu ea, dar mai ca ma paruiam ca doctorita care vorbea de foarte sus si foarte convinsa ca am dat citrice, banane, danonino gris cu lapte sau Romergam ????? copilului... Nici nu vreau sa-mi amintesc. Pana la urma a zis ca si fii-su e atopic dar acum are 25 de ani se de la pubertate nu mai are nimic, iar copiii atopici cica is tare destepti....

Adra, nu stiu unde ai vazut tu ca e Sophia activa, doar la rasuciri de trunchi cand sta in fundulet (ca sta intr-adevar foarte bine). Intr-adevar sta aici in 4 labe dar a fost asezata si n-a durat mult

Nu mai stiu ce vroiam sa mai spun...

mami de Sophia

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by creem

Of...s-a trezit iar plangand fata...si bebeii vostri se mai trezesc plangand din cauza dintilor..sau de la ce oare? Dupa ce se trezeste e maraita de abia ii intru in voie

Poze Maria Sofia

cred ca e de la dinti, si Sophia azi noapte a stat mai mult la san, ca se trezea ba suspinand ba plangand ba o manca pieptul ...

mami de Sophia

Mergi la inceput

Mi-am mai amintit cate ceva:

Alina, i-am dat cereale cu lapte si vanilie (delicioase...) de la Humana. Ii plac pret de jumate de castronel... Cele fara lapte zac degeaba, ca nu papa nici fructele cu ele.

Adra, avocado daca e bine copt (adica moale) se poate strivi cu furculita foarte usor. Eu ii dau cu piersica la aburi, avocado il dau crud, si in cantitate mica sa nu fie gretos, vorba lui Victo.

Vazut pozele cu Sorinuta care papa iaurt, Eva cu Radu si Cata in parc, Maria Ancai la nisip, Maria Alinei in filmulete care ne-au lasat mute de uimire si nu mai stiu...

mami de Sophia

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mihuta
[br

Adra, nu stiu unde ai vazut tu ca e Sophia activa, doar la rasuciri de trunchi cand sta in fundulet (ca sta intr-adevar foarte bine). Intr-adevar sta aici in 4 labe dar a fost asezata si n-a durat mult

Nu mai stiu ce vroiam sa mai spun...

mami de Sophia

Sa stii ca si mie mi s-a parut activa si asa de vesela! Si sta foarte bine in fundulet!

Poze Maria Sofia

Mergi la inceput

Am stelute rosiiii!

Poze Maria Sofia

Mergi la inceput