Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (96)
Raspunsuri - Pagina 9
Ralu79 spune:
'mneatza
Rontzy- felicitar si recuperare usoara, bebe Andrei- bine ai venit, sa fii sanatos si sa ai o viaa minunata!
Dia_filipas- La Multi Ani si muuulta fericire!
Azi e D-Day pt. Biri, Mada si Mcoca- vreti sa bagam agitatele sau mai stam pana la primul semn?
Alina Maria- am vazut pozele- Rayan e o minune de baietel!
Camy- ma bucur ca nu te mai simti rau. Nu vrei totusi sa vorbesti cu medicul sa vezi ce iti spune?
Irinuca- ce putin mai ai! Ce frumos! De ziua ta veti fi cu amalia in brate! Ce cadou mai frumos ai fi putut primi?
Sursula- ce bine ca nu a fost cazul de mai multe griji! Tudorel e un grasut si un dragut.
Mikycris- cum te mai simti? Sa ne spui ce ti-a zis doctorul azi.
Boti- piticul cu cutzitul zici?
Kimmy- cum esti?
Azi am schimbat si eu nr de saptamani. Nu imi vine sa cred ce putin mai este. Oricum, am vorbit cu Mirunica sa mai stea minim pana sunt gata rezultatele de la analiza de strepotococ B.
Cred ca ma voi muta sub dus- si cand ma gandesc ca anul trecut au fost 10 grade mai mult- dar nu au fost asa greu de suportat ca acum.
Pupicei tuturor si asteptam vesti bune
Ralu
37 Miruna
catilin2008 spune:
LA MULTI ANI , DIA-FILIPAS
am vazut pozele cu Maria si Rayan, sunt superbi, sa fie sanatosi, ca frumosi sunt!
rontzy, felicitari, recuperare rapida si un Andrei sanatos si mancacios!
ce invazie de Andreiuti..., si al meu e cam agitat zilele astea, cand aude cati tizi are!...bine..se poate sa fie si de la caldura asta...
am vazut ca ati discutat despre contractii..eu am contractii de pe la 3-4 luni..am avut si eminenta de avort, imi aduc aminte ca se intarea uterul..il simteam prin burta..imi incapea in palma, era cat o mingie de tenis...mai am si acum, dar parca nu asa des, sau m-am obisnuit eu cu ele..oricum..colul il am tot inchis!
32 + cu
Bebicu Andrei
Didi81 spune:
La multi ani Dia!!!
Boti, felicitari pentru credit. Cand vine masinuta? Sa o stapanesti sanatoasa alturi de Graga
Oare Sun si Teodora cand se vor intoarce acasa? mai aveti vre-o veste de la ele?
Didi 37+
MIKYCRIS spune:
Ralu_79 pentru schimbarea saptamanii de sarcina
Pai anul trecut nu erai gravi si de aceea ti se parea mai suportabila caldura chiar daca era cu 10 grade in plus
Apropo,si ce a spus Mirunica?E de acord?
Bafta cu rezultatul,sa fie bine!
39+DILARA GABRIELA
MIKYCRIS
MIKYCRIS spune:
Catilin2008 pai e bine daca ai colul inchis.
Dar pentru contractii nu ei nimik?
Acum bb nu mai e cat o minge de tenis
MIKYCRIS
catilin2008 spune:
quote:
Originally posted by MIKYCRIS
Catilin2008 pai e bine daca ai colul inchis.
Dar pentru contractii nu ei nimik?
Acum bb nu mai e cat o minge de tenis
MIKYCRIS
iau nospa..cateodata iau si 3 pe zi, alteori nu iau deloc..depinde cat lucrez, cat umblu..daca stau cuminte si ma re;axez..nu trebuie sa iau nimic.. multam de interes!
32 + cu
Bebicu Andrei
dana81 spune:
NEATZA!!!!
DIA sa fii sanatoasa si iubita!!!!
RYAN, MATEI sunt niste superbi, abia astept sa ma laud si eu cu minunea mea...
Ma duc sa pap ceva ca m-am trezit cu o foame de lup, si cand ma intorc mai stam la povestit...pup toate fetele!!!!
Voi simtiti ca sughite bebe? ca eu asta cred ca face bebelina mea cand am asa niste spasme.....
34 si CLARA ANDREEA
MAI SUNT 6 SAPTAMANI
Alina Maria spune:
Buna dimineata , intru si eu n pic atat cat doarme Rayan si Mandy mananca . Am avut o noapte tare obositoare desi am dormit , Rayan se scoala de cateva ori pe noapte si atunci sunt cu el ocupata cam o ora .
Vad ca mai sunt o gramada de burtici prezente dar din mamicute nu prea .
Mona mai scrie ce stiti e totul bine ?
Anexssa voi cum mai sunteti ? eu am vrut sa reved pozele Mariei dar nu le mai gasesc .
Rontzy felicitari cu Andrei abia astept poze si povestea daca se poate . Sa ai parte de luni si ani minunati alaturi de puiutul tau .
Ma duc sa fac un dus si o cafea si mai vb .
Caprioara spune:
Neata din nou ,
Ingry si Dara, nu sunt mama energica deloc. Barbatamiu spune ca io m-am nascut obosita si fimiu ca sunt o "somnoroasa" . Nu's cum am reusit sa va dau voua impresia asta de "energie debordanta". Nu fac mare lucru toata ziua, doar ca am drumurile astea pe care chiar trebe sa le fac, si e nasol ca e cald rau. Un lucru insa e adevarat, sunt adepta mersului pe jos, daca alt sport tot nu fac .
Si azi trebe sa ies sa merg la clubul de inot sa vorbesc cu Doamna Directoare sa vad cat ne va lasa sa venim la inot, ca am vazut ca ciclurile sunt de 2 saptamani, iar pe mine m-ar aranja sa mearga si toata vara daca e posibil, chiar si contra cost. Asta ca sa creasca si el in inaltime, ca are 108 cm la 6 ani si jumatate, si vreo 15 kg. Bine, la fel era si tata-sau la varsta aia, iar eu eram mai inaltutza dar slaba moarta . Asa ca, cu cin' sa semene baietu???
Apoi la 13:20 plecam iar spre bazin, care e in alta locatie decat clubul.
Iar maine de dimineata vreau sa mergem in Herastrau la Muzeul Satului, la Targul de Sf. Petru si Pavel, sa-i cumpar Ilincai ie si poate si lui Matei o camesa ceva, vad eu in functie de oferta si preturi. Si mai vreau sa cumpar chec de acolo, ca-i tare bun. Duminica am luat de la targul din Cismigiu unul cu visine care a fost bestial . Si la pranz iar la bazin...
Ei, si azi mi-am propus sa mai fac ordine in sifonierul meu, sa incerc sa mai dau din lucruri. Asta acum, cat m-a apucat, ca altfel sunt tare "strangatoare", am tzoale pe care nu le port de ani de zile da le pastrez cu sfintzenie . Poate azi ma indur sa le fac vant...
Biri, Mada,Vicky, Kimmy, pentru cine scoatem azi -ele???? Mikicris, asteptam si de la tine data exacta.
Cristina, multumim ca ne-ai spus de Mada. Da stii ca ar fi tare sa nu aiba net azi si taman acu sa o si apuce nasterea ?!?
Camy, ma bucur ca esti mai bine.
Anka, e o fericita Eliza ca e la mare. Te intzeleg perfect ca vrei sa mergi, si o vreau, ca si io-s innebunita dupa apa si plaja (doar sunt rac). Si anul asta nu stiu daca om mai ajunge...
Sa va spui ce am facut ieri la banci. Am gandit o "strategie financiara de maternitate" si mi-am transferat rezervele banesti de pe cardul de salariu (ca aici am facut eu colectarea pana acum de ani de zile, nu m-am invrednicit sa fac nici o inginerie financiara ca sa-mi mai iasa si mie o dobanda, ceva) in doua depozite, unul pe 6 luni si unul pe 12 luni, astfel incat sa am o "ratzie" de bani care sa-mi ajunga pana la sfarsitul anului viitor, ca sa pot sta acasa cu copchiii. Sper sa ma descurc cu ce bani imi intra lunile astea pana la 1 ianuarie, ca-s cele 4 luni de pre si post natal si dupa aceea sper concedii medicale macar pana la sfarsitul anului, care sunt si ele ok platite. Daca totul merge "acording to the plan", m-am asigurat ca stau 1 an jumate (macar) in CIC . Da repet, mi-am facut ratzie pe luna . Acu sa vad, ca io vreau sa fiu mai econoama decat am estimat, ca sa pot sta chiar 2 ani de data asta...
Numai ca asta cam exlude concediile . Numai daca nu produce tati mai mult decat e previzionat, ca atunci o sa ne rasfatzam si cu concedii.
pup you all,
Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si in asteptare de Ilinca 38+
AMR 2 saptamani
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
Ralu79 spune:
Mikycris- a fost ca in pozie- "ea a ras n-a zis nimik" Mai un pic si afli cand te programeaza la cezariana. Iti tin pumnii.
Ralu
37 Miruna