Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (96)
Raspunsuri - Pagina 10
marimar spune:
Buna gravidutelor?
Nu mai are nimeni vesti de la Teodora si Sun?? Sper din suflet ca sint bine si abia astept sa aud ca sint acasa !!!
Biri, tu nasti azi sau miine, cel mai tirziu in week-end, asa zic eu baga niste inducere naturala, mai uiti de soacra
Mada si tu, eu zic ca nasti in week-end !! Vine bebe pina la 1 iulie !!
Numai eu nu vreau sa nasc, am 36 de saptamini si cu toate caldurile astea si oboseala inerenta NU vreau sa nasc pina in august ! Asa ca, fetelor de august, eu va tin companie cu drag !!
Mariana de la vikingi, pe unde esti, cum esti ??? Tot 2 in 1 ??
Marina pe mine m-a socat povestea cu doctorul Dimitrie ( parca as aii zice?), asta nu e doctor si mai ales nu e om !!!Doamne fereste, e aberant sa sugereze avort pt nimic.... pt greturi ????! Parca te joci asa usor cu o viata ???? Saraca nevasta-sa ...
Fetelor, de ce luati No-spa contra contractiilor? Au un rol si contractiile astea, antreneaza si pregatesc uterul pt nastere !!!!
Azi am pofta sa gatesc ( adica sa maninc) paste cu sos alb si broccoli, poate si niste sunculita, yummy !!
E ultima saptamina cind mai merg copiii la scoala si gradi, de luni sint in vacanta ! Sa vedem ce program ne facem...
-------
vine bebe 3, surpriza
........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !
marimar spune:
Anka, cit o sa aiba bebe cind vreti sa mergeti in Grecia?
Si eu vreau la sfirsitul lui septembrie sa mergem in Grecia, Cipru sau Sardinia, undeva unde e cald atunci...Bebe o sa aiba 6-8 saptamini , eu nu-mi fac probleme ca e prea mic.
Cu cit e mai mic cu atit e mai usor !
-------
vine bebe 3, surpriza
........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !
Tecky spune:
Ce fac fetele?Azi nu vom avea nici un pepenas?
Eu m-am mai uitat inca odata in gentile pt spital ca sa fiu sigura ca nu am uitat ceva.Am realizat ca nu am set din acela format din pietene si perie,si eu cu ce o voi pieptana pe Raluca?Sotul are parul des si ma gandesc ca daca va semana cu el nu pot lasa fata ciufulita....am si eu o problema. Trebuie neaparat azi sa cumpar perie.
Flo cum te mai simti?
Anna vreau si eu la mare.Am vb cu sotul sa ne luam bilete la sfarsitul lunii august,o vom lua si pe mama cu noi si o vom lasa cu fata in camera si seara le scoatem si pe ele la plimbare.
Dara sa ai bafta maine la control!
MIKYCRIS ai vb cu dr sa aflii data cezarienei?
Dana de vreo sapt a inceput si bebelina mea sa sughita.Pare o inimioara care bate,la inceput m-am speriat dar acum m-am obisnuit.
Caprioara imi place cum ai gandit sa-ti organizezi concediul si sa nu pierzi nici pe plan financiar.
Tecky 38 sapt Raluca Ana
AMR 8 ZILE
vias spune:
Alina Maria dute la capitolul trecut...la pag 10...acolo a pus Anaxena pozele....
Cami 37s, cu ??????????
pustai
estrella80 spune:
Felicitari Rontzy!!Bine ai venit David Andrei!!Multa santate atat mamei cat si bebelului!!
La multi ani Dia!!Multa sanatate, fericire si tot ce iti doresti tu!!
Tecky, sa stii ca eu ma dau inca de la 4-5 luni cu crema de la Mustela, e adevarat ca nu e gel, dar e crema anti-vergeturi(cel putin asa scrie pe ea) si de pomana.. vergeturi tot mi+au aparut, ce-i drept sunt vinetii, nu s-au albit, dar nu cred ca trebuiau sa apara. Nu ma dau zilnic, poate asta e cauza!! Iit urez bafta si sa ne tii la curent cu evolutia lor sub tratament!
Sursula unde ai facut tu analiza de glicemie provocata?Si cat timp a durat pana ti+au dat rezultatul la ea?
Capri am vazut si eu finally cercelusii Ilincai si sunt tare frumosi, si al lui Tecky de altfel... sa ii poarte sanatoase fetitel voastre!Eu sunt un pic mai de moda veche si mi-a venit ideea sa ii pun cercelusii pe care i+am avut eu atunci cand eram bebelus!!Asta pt ca, inca ii mai am si pt ca imi plac!Altfel... poate ca i+as fi cumparat si eu!Mama a cumparat o perche si ea.. in caz ca ma decid la alta pereche!!
Annaxena sa iti traiasca fetita, e o scumpa, un ingeras, doarme asa linistit... si termina cu faza ca nu e fotogenica!!Ce ai vrea si tu acum... sa stea fotomodel la aparat!!
Am mai uitat din fete!!!Cu siguranta!!
Cand imi reamintesc revin cu informatii!
Noi am fost la doctor, e totul ok, mergem pe nastere naturala cu epidurala, bebelina a luat deja pozitie... insa avem o mica problema!!A luat mult in greutate de la ultima ecografie facuta de Iosup(avea 2,2kg) si acum la 2 sapt distanta are deja 2,8kg!!Mananca nu gluma!!Insa, doctorul a zis ca, daca va lua in ritmul asta in greutate, nu voi naste natural ci prin cezariana!!Sigur va depasi 4 kg!!! Uff!!Nici nu stiu cum sa zic ca e mai bine... sunt total indecisa!
Sunt prin zona!
33+
dara_d spune:
Tecky ce misto ca o sa mergeti la mare prin august. Si eu ma gandeam sa mergem dar sotul spune ca e prea mica fetita si sa nu avem probleme, e tare precaut cand isi face plnuri cu fetita , mai ceva ca o mamica foarte grijulie , dar eu sper ca poate se aranjeza si pentru noi cumva.Sa vedem cum se comporta fetita si dupa aia luam o decizie.
Alina Maria ai un bebe foarte frumos, ce piele alba are.
38+
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png
dma2007 spune:
neata!
LA MULTI ANI DIA!
fetelor eu sunt VARZA!toata noaptea n-am dormit!am adormit acum dim la 7.ma doare burtica exact ca la ciclu da rau si ma doare si in stanga
sotu zice sa mergem la spital........
ce fac????????????
ma duc sa ma spal pe cap
31s+! a inceput numaratoarea inversa
surpriza MARIA ANDREEA
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png
Marina_1609 spune:
Dia la multi ani!!!!
maryb ne-a rupt la buzunar internarea la medlife atunci. nu mai stiu pe unde sunt facturile alea sa ma uit dar daca calculezi 3mil/zi si o luna si ceva pai vezi si tu ce iese... Am stat in camera single pt ca stateam toata ziua cu capul in wc si urlam, nu am vrut sa deranjez alte gravidute...
_
33+ cu ANA SOFIA
Poze
AMR 49 ZILE
Proiectul 2008 in derulare
MIKYCRIS spune:
Gata fetelor am vorbit cu dr ginecolog la telefon si ma asteapta sambata(acum)la ora 10,30.Se pare ca ma baga in cezariana dupa ora 12.00.Voi ce parere aveti de o cezariana programata intr o zi de sambata?
39+ DILARA GABRIELA
MIKYCRIS
maryb spune:
marina ....100 si ceva de milioane ?????
acum e 5 mil pe zi in camera single....deci.......si mai si......
mda, imi pare rau ca a trebuit sa suporti atatea pentru acest copilas, important este sa fie sanatoasa micuta.
maryb 21+ cu
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele