Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (96)
Raspunsuri - Pagina 8
MIKYCRIS spune:
Neatza fetele
Mai da ce matinale sunteti!Cred ca unele dintre voi nici nu au dormit azi noapte
care nasteti in august,eu zic sa nu va simtiti singure caci noi tot pe aici vom fi-alaturi de voi cu ce si cat putem
39+DILARA GABRIELA
MIKYCRIS
ankalaura spune:
DMA - asta e toata chestia, cu nasii de cununie ne intelegem grozav, sunt de varsta noastra (chiar putin mai "juni"!), au un baietel, avem foarte multe puncte comune, suntem prieteni foarte buni de multa vreme, semanam grozav! Nici eu nu as vrea sa ma complic cu altii, mai ales ca intre noi si nasi nu se pune problema de vreo obligatie, de cadou sau cine si cat cumpara, pretentii la nume sau la mai stiu eu ce.
BOTI - eu chiar ma mir ca mai umbli atata!!! Eu evit sa ma mai aventurez singura departe de casa, si in nici un caz cu mijloacele de transport! Ai grija
Cu turul, nu e graba, numai sa stii ca pleaca maica-mea. De principiu, e de vorbit cu ea, poate il ia matusa-mea care sta la gara si ajungi mai usor, ca ti-e mult mai aproape! Iar ele se intalnesc zilnic, pentru ca merg cu fetele la plaja.
MARINA - asa am patit si noi cu actele, si imi trebuia buletinul ca sa putem sa ne casatorim Ca de nascut, am nascut cu buletinul de Cta. Si m-au intors de trei ori din drum cu buletinul, dar am avut noroc ca avem vecini misto si i-au zis sectoristului tot ce a vrut sa auda. Bafta si tie!
DIA_FILI - La multi ani!!!
Scutecele alea sunt de la spital. Cand am nascut eu, tot cu scutecele de-alea stergeau copilul dupa baita, nu cu prosopul meu. Deci... se pare ca... atatea bordeie, atatea obiceiuri...
ANNA_BABY - asa e... apa calda, frumos, briza adie.... Si mie imi povestesc ai mei in fiecare zi, iar Eliza imi face capul patrat cu ce face ea la plaja. Ai mei abia reusesc sa o scoata din apa. Cred ca in august dam si noi o fuga pentru vreo doua saptamani... Asta ca sa ma asigur ca ajung anul asta, ca planul cu Grecia nu e clar... Adica e clar la mine in cap, dar daca bebe e cuminte.... Sper sa fie cuminte si sa mergem toti 4, ca altfel nu mergem deloc
Cred ca ies si eu putin prin imprejurimi, sa mai cumpar cate ceva, un laptic, un maruntis...
Am schimbat si eu semnatura... Cred ca mai am fix 6 zile intregi pana la marele eveniment...
Anca mami de Eliza si 39+ cu Ligia Stefania
MIKYCRIS spune:
Dia_filipas la multi ani,sanatate,multa liniste sufleteasca si nastere usoara!
Cristina_26 pai azi pe la 11-11,30 voi vorbi cu dr la telefon si voi sti exact cand voi intra in cezariana
39+DILARA GABRIELA
MIKYCRIS
M&M spune:
quote:
Originally posted by diarux
CRISesti criminala! dupa cum ai inceput mesajul , deja luasem pixul in mana!sa fac poezica, bineinteles!
Ruxandra 30+ si Andrei Tudor
Si eu cand am primit mesajul , am crezut ca naste Mada...
Bai, tocmai m-a incercat un sentiment de deja-vu...sunt sigura ca am visat acum cateva zile ca Mada imi trimetea mesaj ca nu naste si, cand colo, ea nastea...
Cristina 32+ ,cu Mihai Daniel
AMR 53 ZILE
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
MIKYCRIS spune:
Anka Laura la cat mai mult cumparaturi(maruntisuri) si cat mai putini bani cheltuiti
Legat de vacanta in GRECIA,nu crezi ca e cam devreme ptr bb? cu ce vrei sa plecati?
39+DILARA GABRIELA
MIKYCRIS
M&M spune:
quote:
Originally posted by MIKYCRIS
Dia_filipas la multi ani,sanatate,multa liniste sufleteasca si nastere usoara!
Cristina_26 pai azi pe la 11-11,30 voi vorbi cu dr la telefon si voi sti exact cand voi intra in cezariana
39+DILARA GABRIELA
MIKYCRIS
Mai e putin...
AMR 53 ZILE
Gini75 spune:
Buna dimineata!
La multi ani DIA, sa fii sanatoasa, sa ai nastere usoara si sa te bucuri de bebe!
M&M spune:
fetele, v-am pupat. Am plecat la cosmetica...
AMR 53 ZILE
MIKYCRIS spune:
Cristina_26 ai grija de tine si sa iasa totul asa cum vrei tu! Si eu trebuie sa trag o fuga sa reimprospatez cate ceva la cosmetica si pedichiura dar mai intai astept sa vorbesc cu dr si in functie de asta plec,daca ma baga maine atunci azi fac o vizita la cosmetica daca nu atunci las vizita pe maine. Offff ce emotii am!
39+DILARA GABRIELA
MIKYCRIS