Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (96)
Raspunsuri - Pagina 7
AnnaBaby spune:
Neata fetelor! M-am trezit si eu, n-am mai putut sa mai dorm, asa ca la pe la 8 fara un sfert am facut ochi. Asa patesc mereu cand pleaca sotul de acasa, a plecat azi noapte la 3 la Bucuresti ca are niste treaba, iar eu am stat ca pe ghimpi pana dimineata cand am vorbit cu el sa vad daca a ajuns bine. Sunt cam paranoica, nu stiu ce am. Ma gandesc ca asa o sa fiu si cu copilul, de cate ori n-o sa fie in preajma mea o sa intru in panica!!! Chiar n-as vrea sa devin asa de posesiva!!!
Anyway, sa incepem cu urarile de rigoare pt dsarbatorita zilei - Dia Filipas LA MULTI ANI!!!Sa fii sanatoasa, sa ai o nastere usoara si un bb sanatos si mancacios!!!
Mai frate ma omoara astia la televizor cu stirile de la mare - ca e plin de turisti, ca apa e calda, ca plaja e nu stiu cum - imi bag unghia in gat Nu stiu cum am sa ma descurc vara asta ca eu sunt obisnuita sa vad marea in fiecare an si mi-e atat de dor de ea!!!
Anna 36+ cu Ioana Maria
AMR 3+ saptamani
vinebarza
bebe
poze
M&M spune:
Neata!!!
Dia_filips, LA MULTI ANI!!! Sa ai parte numai de bucurii si fericire si sa devii o mamica implinita pe toate planurile!!!!
Sunt si eu prezenta cu o !!!itesc din urma si revin...
Cristina 32+ ,cu Mihai Daniel
AMR 53 ZILE
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
diarux spune:
BON DIMINEEEEEEE!!!
mi-am pus si eu de o mamaliga ca sa papa cu iaurt ca asta imi pofetsete inimooara de dimineata. apoi treb sa merg la banca sa imi platesc o ultima rata! ce bine ca scap si de asta!
INGRY, VIOLETA ms.
DIA FILIPAS Sa-ti dea DD sanatate si o nastere usoara de tot. sa te poti bucura de bebe al tau si sa fiti fericiti!!!!!!!
OANAbine ca mai suntem totusi cateva de august ca mamicicle astea au luat-o razna. cica pepenasi de iulie august si ele nasc tpate i niunie! pai asat e treaba? si pe noi cine ne mai consiliaza???
Glumesc! sa vea dea DD sanatate tutror fetelor cu pepenashi proaspeti! ca toti sunt frumosi foc!
Ruxandra 30+ si Andrei Tudor
dara_d spune:
LA MULTI ANI DIA sa ai un bebe sanatos.
Fetelor eu m-am trezis si mor de cald deja. Oare cand o sa termine cu caldura asta sufocanta.
AZI AM SCHIMBAT SEMNATURA 38 DE SAPTAMANI IMPLINITE< OARE CAT O MA FI PANA NASC?????
Maine merg la control si sper sa aflu mai multe.
Camy sper sa te simti mai bine azi.
Mada ,Biri si Kimmy sa speram ca o sa va vedeti bebelusii curand.
Am terminat si eu de citit din urma.
Boticelina felicitari ca ai terminat cu actele.
Anka tare faza cu intrarea si iesirea.
Caprioara fata dar ai o energie, eu una nu mai sunt in stare sa fac nimic.
Acum ma duc sa fac un dus.
Va pup pe toate.
38+
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png
vias spune:
...si eu sper sa ma simt mai bine azi...si de aici inainte...
..am schimbat si noi semnatura...
Cami 37s, cu ?????????????
pustai
M&M spune:
Aseara , dupa o binevenita plimbare am obosit incat am facut un dus , apoi m-am bagat la somnic!!! Azi e nor, ce bine!!!!
Boti, felicitari !!! Cand vine ???? Si zici ca te blesteama moasa daca nu te duci cu prosopelul si sapunelul????!!!
Camy, cum iti mai e ??? Ti-a trecut starea de rau???
Ca tot vorbiti de contractii, eu am avut toata sarcina contractii si inca mai am din cand in cand ; si nu vorbesc de faimoasele BH, ci de cele dureroase. Mai iau din cand in cand cate un No-spa. MA gandesc ca poate apar si unde sunt eu genul mai activ!!!
Miky, asteptam sa ne anunti cand sa pregatim -ele!!!!
Dma, am vazut c aai intrebat de analize. Eu le-am facut saptamana trecuta si au fost asa : HLG, transaminazele, uree, acid uric si creatinina, coagulograma , colesterol, proteine totale , sumar urina si urocultura.
Biri, Mada,Vicky, Kimmy, vreun semn , ceva??? Scoatem
-ele????!!!
Violeta, sa stapanesti sanatoasa efectul glow!!!
AMR 53 ZILE
M&M spune:
Ruxandra, Oana, haideti mai, ca suntem cateva -ute si de august!!!
MA duc si eu sa ma pregatesc , azi e zi de plimbareala, ma duc in primul rand sa ma fac frumoasa, ca vad ca tot e tendinta asta la odisee...
AMR 53 ZILE
M&M spune:
Fetele, am primit mesaj de la MADA...nu va speriati , nu naste, doar ca nu ii merge netul!!!
AMR 53 ZILE
maryb spune:
neata dragi burtici !
ankalaura, merci frumos pentru ca nu m-ai uitat cu raspunsul.
marina, imi pare nespus de rau ca ai patit ce ai patit cu dr respectiv. Bine ca l-ai schimbat la timp si totul e bine acum. Ai spus ca ai stat o luna in spital la medlife, mama dar cat te-a costat sa stai o luna acolo internata ???
va pup si va doresc o zi minunata !
maryb 21+ cu
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
diarux spune:
CRISesti criminala! dupa cum ai inceput mesajul , deja luasem pixul in mana!sa fac poezica, bineinteles!
Ruxandra 30+ si Andrei Tudor