Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (96)
Raspunsuri - Pagina 6
violeta29 spune:
Bunadimineatza, eu iar sunt matinala , cred ca toata lumea doarme la ora asta! Va astept cu ! Mai fetelor da ati scris nu gluma!Cred ca o sa imi ia o ora sa recuperez. Intre timp voi serviti-va cu cate o cafeluta!
Speranta moare intotdeauna ultima!
cea mai fericita31+ cu Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat
garderoba printesei
AMR 9 SAPTAMANI
Ingry spune:
Biri, am o intrebare: tu ce ti-ai pregatit pentru bagajul de spital? Eu nu am pregatit nimic inca si sunt cam confuza. Acum sper sa mai primesc si raspuns, daca nu cumva vei naste pana maine...
Ce nebunie si cu soacra asta a ta! Ma amuza tare cum povestesti.
Cred ca ma duc sa fac un dus si apoi ne relaxam citind cate ceva.
Va sarut pe toate!!
Ingry 34+ Alexandru David
Ingry spune:
Caprioara, dupa cum se vede treaba esti o femeie plina de energie: il duci pe Matei la inot, ai pregatit tot pentru bebe pana si cu botezul esti gata, in fine mai ai de rezolvat mici detalii cum ar fi cu lumanarea. Dar de unde iti tragi tu seva? Ma uimeste cat alergi si cate faci! Bravo tie!
Noapte buna! Abia astept sa va citesc maine si sper sa vad numai vesti bune!!!
Ingry 34+ Alexandru David
vias spune:
'neata fetele....multumesc de intrebari...se pare ca numai spre seara ma ia cu rau....si adorm foarte adanc pana dimineata nici pt pipi nu ma mai trezesc...acum ma simt mai bine...
Dia
La Multi Ani!!!!!!! sa fii sanatoasa, fericita si sa ai un bebe la fel!!!
Acum merg sa ma mai intind....poate nu o sa-mi mai fie asa rau azi!
Cami 36s+, cu ????????
pustai
violeta29 spune:
DIA FILIPAS , LA MULTI ANI, SA FII FERICITA SI SA AI O NASTERE CAT MAI USOARA !!!
RONTZY, FELICITARI, REFACERE CAT MAI RAPIDA!DAVID ANDREI BINE AI VENIT !
ANAXENA, ai o fetita superba, degeaba spui ca nu e fotogenica, e o mica printesa!
ALINA, am vazut si pozele lui Rayan, , e un dulce , , sunteti o familie reusita!
BOTI, bine ca ai rezolvat cu masinuta! M-a amuzat teribil felul in care ai descris magazinul de "confiscate" ,am fost si eu acum vreo doi ani intr-unul prin Satul de Vacanta, si am ramas cu acelasi gust amar cu care ai ramas si tu...
DIARUX, ca de obicei super poezica!
MARINA, urata patania ta cu doctorul! Of, astia nici n-ar trebui sa se numeasca oameni!
ATB, bafta in continuare la examene, esti fericita ca ai rezultatele, eu mai am unul de dat dar rezultatele nu s-au afisat la niciunul! Inca sunt sub stres!
SURSULA, ma bucur ca nu s-a confirmat diabetul.
BIRIBU, MADA,MCOCA, MIKYCRIS, scoatem majoretele?
mult asteptat
garderoba printesei
AMR 9 SAPTAMANI
violeta29 spune:
Gata , plec si eu la medicul de familie sa-mi iau prenatalul. Azi iar se anunta a fi o zi caniculara!
Pina revin sper ca nu dati gata tot capitolul!
mult asteptat
garderoba printesei
AMR 9 SAPTAMANI
Tecky spune:
LA MULTI ANI DIA! Sa fi sanatoasa si sa ai parte de un bebe exact asa cum ti-l doresti tu!
Tecky 38 sapt Raluca Ana
AMR 8 ZILE
flo1980 spune:
La multi ani Dia! Nastere usoara si un bebe sanatos!
Mada si eu cu o intrebare.........
De ce imi apare numele de utilizator cu alta culoare (albastru) ? tot in functie de nr. mesajelor?
Violeta29 bafta la medic!
Rontzy felicitari! Bebe sanatos si mancacios! Recuperare rapida!
Anaxena nu mai fi dezamagita, bebelina pe parcurs isi va schimba fizionomia si ai sa vezi ca are si de la tine ceva!
Cand s-a nascut Alex, toti ziceau ca-mi seamana....dupa cateva luni....observatii ca seamana leit cu tasu'
De la mine are doar culoarea parului si a pielii....a si picioarele (in afara de laba piciorului + unghii ca tot ale lu tasu' sunt si alea...)
Vazut bebelusul Rayan.... un dulce!
Ma duc sa ma mai intind si eu putin...am cateva contractii neregulate si dureroase, burta e pietroi...vreau sa nasc in iulie!!!!
pe toate!
Flory mami de Alex 23.02.2006 si 39+ cu David Gabriel
AMR 7 zile
bebe 2
pozele mele
flo1980 spune:
Am schimbat prefixul!!!
Am emotiiiiii ....
Flory mami de Alex 23.02.2006 si 39+ cu David Gabriel
AMR 7 zile
bebe 2
pozele mele
oanasm spune:
'neata buna!!!
merci fetele de raspunsuirle legate de contractii!!! na..am si io piticii mei...vai...sa nu nasc prematur
biri wow...tu ai azi 40s!! vad ca feciorashu tau te mai tine o leac' pe jar sunt curioasa ce semnatura iti vei pune de azi...si mada la fel!
rux ehe...daca io ma pricopses cu tine..sa vezi tu cu mine..ca sper ca de la 1 iulie sa intru in conced de odihna..s-apoi prenatal ...asa daca nu ma duc astia iar cu zaharelu'
..legat de...noi nastem taman la spartu targului..las' ca e bine..luam notite...ca io ma simt asa varza cu ce trebe la bb..cum trebe... ca numa' bine ne vor prinde sfaturile mamicutzelor!
tecky tin pumnii cu gelul!!!!!
dia La multi ani!!!!! sa ai parte de impliniri si o familie sanatoasa si fericita in continuare!..si nastere usoara si laptic la bebic!
wow vio ce culoare ti-ai tras hot baby...hot!
flo 7 zile pana la lansare..cand aud de numaratori inverse ma duce gandul la rachete ..is dusa cu capu'..na
o zi faina sa aveti! ma apuc de munci dar va urmaresc!!!
Oana
31+ cu
o noua viata
filmuletz bb