Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (96)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Am luat si eu o pauza de la gatit,m-am copt de la atatia aburi in bucatarie.
Ioana eu ii voi pune fetitei mele cercelusii in spital.Chiar dr mea m-a sfatuit sa ii fac gauri imediat dupa ce se naste ca sa nu constientizeze ce i se intampla.
Mada ce semnatura cool ai.
Cristina sa foloseasca sanatos Mihai prosopelul.

Tecky 38 sapt Raluca Ana
AMR 8 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Cu plimbatul copiilor - mai, eu am niste prieteni, ea a nascut in mai. In iunie, cum s-au deschis terasele, hop cu copilu' la bere. Si statura parintii, tooooataaaaa varaaaaaa la terasa! Cu copilu in carut! N-avea piciu nimica! Dormea de rupea!

DIDI - asa zic si eu de BCR. Acum vreo 7 ani erau ok, ma rog, mai ok decat ce era atunci pe piata! De-aia m-am trezit client al lor. Nu iti spun cat m-am chinuit acum 3 ani sa scot din platile electronice o rata pentru un credit pe care il terminasem!!! In loc sa faca ei manevra automat, trebuia sa ma duc eu la sector 2 unde era deschis si inchis creditul, sa iau nu stiu ce hartii, sa le duc la sector 5 unde era deschis cardul.... Ca ei nu puteau rezolva asta cu un mail! Si apoi, care era problema?? Ca eu nu eram obligata sa platesc rata la bancomat, deci era normal sa anuleze si la cerere, nu in urma inchiderii creditului! Niste aiuriti.
Eu am facut card la BCR pentru ca am pus si alocatia Elizei pe el, iar la vremea aia Directia de Asistenta Sociala lucra numai cu 2-3 banci, si daca urasc vreo banca mai tare decat pe BCR, apai aia e BRD!
Eu lucrez impecabil cu ING-ul si dupa ce nasc am de gand sa trec si alocatia Elizei la ING si sa anulez BCR de tot. De-aia nici nu tin bani pe el si vroiam azi sa ii scot pe toti. Si na patanie ce era sa patesc!
Aaaa, si patania cu factura de leasing tot cu ei am patit-o! Acuma mi-au facut reglare, dar nu e asa ca ar fi fost convenabil sa incaseze 9 milioane in loc de 3 cat trebuia sa platesc eu??

IOANA - daca poti, pune-i cercelusii in maternitate!
De ce:
- dupa nastere urmeaza o serie de vaccinuri care interzic alte intepaturi pentru perioade de timp X (cam o luna). Singurul moment in care o vei mai putea face este pe la 3 luni, intre vaccinul de 2 si 4 luni.
- la trei luni fata e mare, nu sta, plange de iti rupe inima (daca ii face gauricile cu ac si nu cu aparat).
Pana cand sa ii fac Elizei gaurele in urechi (la 3 luni i-am facut), nu am auzit-o NICIODATA URLAND ASA!!!

So... de data asta... ori ii fac in maternitate, ori nu ii mai fac deloc si sa-si faca ea cand o vrea! Sper sa ii fac in maternitate Cel putin cand am nascut-o pe Eliza, putina lume avea "cruzimea" de a gauri fetitelor urechile.

Inca o chestie: daca bebe se misca (asa cum face la 3 luni), canalul nu iese drept si te vei chinui sa ii brodesti iesirea ori de cate ori ii vei pune / schimba cerceii.

TURTU - nu ai cum sa ratezi contractiile dureroase. Nu stiu sa iti spun cum pot debuta, ca eu le-am avut de-a gata pe tava, puternice si dese de am zis ca musc tot ce prind! Senzatia e ca de cleste care strange. Cand sunt dureroase bine, iti taie respiratia. La mine, cand devenisera regulate si dese, ma gandeam din timp cand trebuie sa imi tin respiratia si sa astept. De ex, m-au cocotat pe masa tarziu de tot, erau al naibii de dese contractiile, si lungi. Am fost o intreaga strategie cum sa ajung de la patul ala pe masa, intre doua contractii.
Oricum, primele contractii nu sunt chiar asa de breath taking.... Dor, da' nu sa te lase fara grai! Oricum, nu le ratezi. Eu le-am simtit mai intai sub burta si apoi pe laterale.

Stiti pe cine nu am mai vazut? Pe NARCI, si nici BUJO nu a aparut azi...
Mai, la BIRI e noapte sau o fi nascand????

Anca mami de Eliza si 39+ cu Ligia Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Bujo e bine....am vb eu cu ea... ne termina caldura asta...dar na..incercam sa-i facem fata...

Cami 37s, cu ?????????

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Anka, stiu ca Narci era ocupata, impreuna cu sotul,cu pregatirea unei festivitati de deschidere a unui mall!!!...

Cristina 32+ ,cu Mihai Daniel

AMR 53 ZILE
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Fetelor voi cum va mai descurcati cu caldura?

Tecky ai gatit....ce curaj ai avut!

Burta mea tot tare este...deci o sa vina bebe curand

Ce or mai face Luara si Teo?
Nu a mai primit nimeni nici un mesaj?

Ioana si eu zic ca e mai bine sa-i pui cercelusii in maternitate, eu am vazut la o fetita de 1 an cand i-a pus...jale mare....

Flory mami de Alex 23.02.2006 si 39+ cu David Gabriel

AMR 7 zile

bebe 2

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

AnkaLaura sa stii ca asa este,dar eu paranoia ma gandeam numai la prostii
AlinaMaria cu riscul de a mi se sparge oalele in cap sa stii ca sunt intru totul de acord cu tine.Si eu as proceda mai bine zis am procedat si voi proceda la fel.
AMR 2 ZILE

MIKYCRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Ne-am trezit si noi. Si Flo vine mai devreme azi acasa ca a fost ceva la servici si i-au trimis mai devreme acasa asa ca iesim la o plimbare lungaaaa prin pacul/rezervatia asta a noastra poate poate vrea si Amira sa vina.
Cu toate ca tind sa fiu de acord cu Turtu sa zic ca bebeii nostri vor sa fie de iulie-august.
Cristina se lasa gagica asteptata. Nu vine ea asa usor cand vreau eu. Exact ca si sora-sa cu personalitate.
Tecky ms.
Uff nu mai ajunge Flo odata sa iesim din casa ca m-am plictisit.

-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acum cu Amira Maya
The Day has come...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

vad ca e liniste in continuare aici. cred ca e ora pranzului pentru majoritatea, ori e noapte.
eu am terminat puiul in sos dulce acrisor cu orez!! criminal! am mancat de am spart!
nu am mai avut rabdare sa vina si tati acasa. oricum el vine satul..asa ca...BB Andrei e in delir! atat misca de zici ca joaca fotbal! i-o fi placut puiul si lui???

Ruxandra 30+ si Andrei Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

nu mai am timp de nimik,acum imi e super greu sa tzin pasul cu voi...azi toata ziua am dormit,ce-o fi fost cu mine?

cu sanii stau mai bine,nu mai sunt angorjati dar sfarcurile tot varza sunt,dar alaptez cu protectii de la Avent

Maria se cam face hotzomana,ii place sa adoarma in bratze!

aha sa nu uit: pt fetele care nu au nascut: in spital sa incercatzi sa beti cat mai putzine lichide ca sa nu stimulatzi lactatzia!!!sa nu patzitzi ca mine

din experientza mea:
pt angorjarea sanilor: foi de varza zdrobite puse un pic la congelator sau comprese cu branza dulce de vaci
pt epiziotomie: ceai de galbenele,uscare cu feonul,spray cu propolis

sper sa ma apuc de povestea nashterii,dar se pare ca nu am timp suficient

va pup pe toate

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

la spital nu va trebuie nicio adeverintza de salariat!!!

in sfarshit ma simt si eu normala,ca vad ca nu ma vaitam degeaba de dureri si de toate cele,ca atunci cand eu ma plangeam voi eratzi bine ,iar eu eram o plangacioasa,dar se pare ca se intampla si la altii

hai ca poate-mi fac curaj sa ma apuc de scris

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!

Mergi la inceput