Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (96)
Raspunsuri - Pagina 17
Caprioara spune:
Anaxena, cam asa este, dupa nastere nu mai ai timp de mai nimic. E cineva care are nevoie 100% de tine
. Ma bucur ca esti mai bine si cu sanii si cu epiziotomia. Multam de sfaturi si sper sa reusesti sa scrii si povestea nasterii cat e "calda". Te
si incearca sa te odihnesti cat poti, dormi odata cu Maria si menajeaza-te.
Io nu am facut mare lucru din ce mi-am propus azi, ca am avut asa o stare de rau cu lesin (si eu nu prea am de astea) si niste arsuri cumplite. M-am dus numai la clubul sportiv si sper sa ma ajute sa-l duc pe junior mai mult de 2 saptamani la inot, au zis ca au deschis bazinul pana pe 25 iulie, dar trebe sa vorbesc si cu antrenorul sa vedem ce zice. Pe Matei l-a dus mama la bazin, ca nu m-am mai simtit in stare. Acum imi e somn si cred ca o sa trag un pui de somn, si oi face dupa aia ordine in sifonier.
pup you,
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si in asteptare de
Ilinca 38+
AMR 2 saptamani
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
Alina Maria spune:
Annaxena ma bucur ca ai scapat de sanii aia mari si durerosi , dar totusi eu zic ca ceea ce ai baut in spital are putin de a face cu ce ti s-a intamplat . Este f. important sa bei lichide multe in spital ca sa iesi mai usor la wc. si sanii umflati oricum am inteles ca la ziua a 2 sau 3 de dupa nastere toti se fac pietroi , este indicat a te mulge doar un pic sa scapi de presiune si nu mult sa ii provoci a face si mai mult lapte ca nu mai scapi de ei . Pui foi de varza , dusuri fierbiti si masati .
De obosita si eu sunt obosita mai ales ca Rayan suge cam o ora asta cu tot cu schimbat intre sani , adica il pun la san bea 10 minute apoi il lasa , il pun sa ragaie iar il pun la san apoi dupa 5 minute adoarme , il pun iar sa ragaie apoi il schimb de pampers apoi se trezeste bine si il pun la celalalt san unde mai bea iar 10 minute si apoi il pun pe umar sa ragaie din nou . Se culca si apoi se intample sa il apuce sughitul si il iau repede si il pun pe burtica mea usor vertical si il masesz pe spate pana ii trece ca altfel reguriteaza .
Dupa 2 ore repetam acest traiect .
Deci da sunt si eu obosita dar merita puiutul meu e odihnit mancat schimbat si alintat . La Mandy gresisem mult din nestire acum stiu mai multe si ii ofer copilului timpul necesar de asi face plinul . Daca copilul lasa tata si doarme asta nu inseamna ca e satul ci se simte bine pe moment si crede ca mama ii da si peste o ora , iar tu vrei sa ii dai de fapt cam la 3 ore , de aceea trebuie avut rabdare si stiut sigur ca este satul . Asta o sti daca doarme bine cateva ore .
Sper sa ajute pe cineva ceea ce scriu .
maryb spune:
cristina, am venit de la dr popa. am intrebat-o cum e cu nasterea si mi-a zis ca trebuie sa ai 36 de saptamani implinite, deci esti in a-37-a. Ea nu mai este in alta parte si daca se va intampla ceva mai devreme Doamne Fereste mi-a zis ca o sa-mi recomande pe cineva de la Municipal. Eu sper sa nu fie cazul.
maryb
21+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
syyylviuta spune:
Anaxena, te inteleg perfect! Si eu dorm aproape toata ziua, si parca tot nu reusesc sa ma pun pe picioare! Nu mai am timp de nimic, nici la calculator nu mai stau decat cateva minute la 3 zile!
Dar o sa treaca si perioada asta si o sa fie superb! Noroc ca ma mai ajuta sotul acum, ca altfel nu stiu ce as face.
Momentan ma exaspereaza Stefanita ca plange si nu mai stiu ce sa ii fac! Mancat e, schimbat e, colici inca nu are si el totusi plange! Nu mai stiu ce sa fac!
Tecky spune:
Anaxena ma bucur mult ca te simti mai bine.Iti multumim pt sfaturile date.Eu una astept cu nerabdare povestea nasterii Mariei.
Mada plimbare placuta!
Acum il astept si eu pe sotul meu sa mancam si sa ma scoata la o plimbare!
Tecky 38 sapt
Raluca Ana
AMR 8 ZILE
Gabriela82 spune:
Rux(poeta) ghici ce-am mancat eu azi, mamaliga cu branza si iaurt
, daca mi-ai facut pofta.
GABRIELA
cu ANDREEA???
AMR
3 zile
diarux spune:
ANAXENA e cam liniste pe aici fara interventiile tale! si fetele care erau active pana acum sunt ocupate cu AMR 1...restul molesite de la caldura. ce-ti pasa tie? o ai pe Mariuca si te bucuri de ea! asteptam povestea! cu nerabdare!
GABRIELA Bun si foarte sanatos! adevarul e ca am mancat lactate si fructe toata sarcina cat nu am mancat toata viata la un loc. eu zic ca am mancat destul de sanatos si fara prea mare efort. acuma...sper ca nu ti-am facut pofta la modul...negativ 

Ruxandra
30+ si
Andrei Tudor
mcoca spune:
Alina, si noua ne-a spus aici la curs exact ce a zis si Anaxena : in primele 3 zile, pana apare furia laptelui nu trebuie baute multe lichide. Daca sunt probleme cu constipatia, cred ca mai multe fibre te ajuta 1-2.
Vicky
40s si
Maya
Bebele casei
M&M spune:
....si eu sunt in zona, cu o mare lipsa de chef si molesita de caldura. De fapt, ma streseaza ca nu transpir decat la ceafa, in rest nu am nimic, dar tocmai asta ma streseaza( cand si-o face omu cu mana lui...
)
Dma, esti bine???
Ana, ma bucur sa aud ca e mai bine cu
...O sa va intrati in ritm , incet, incet!!!
Silvia, si de la tine asteptam povestea nasterii , cand s-o mai potoli bebe din plans.
De la Sun nicio veste???
Flo, ce noutati ne-aduci de la doctor???
Cristina
32+ ,cu
Mihai Daniel
AMR 53 ZILE

" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
M&M spune:
quote:
Originally posted by maryb
cristina, am venit de la dr popa. am intrebat-o cum e cu nasterea si mi-a zis ca trebuie sa ai 36 de saptamani implinite, deci esti in a-37-a. Ea nu mai este in alta parte si daca se va intampla ceva mai devreme Doamne Fereste mi-a zis ca o sa-mi recomande pe cineva de la Municipal. Eu sper sa nu fie cazul.
maryb21+ cu
marea mea iubiresa fii sanatos puiul meu
pozele mele
Mary, multumesc .
Doamne ajuta sa nu fie cazul sa intervina sa ne primeasca in alta parte!!!Cristina
32+ ,cu
Mihai Daniel
AMR 53 ZILE

" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"