Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (96)
Raspunsuri - Pagina 15
Didi81 spune:
Anca, nasoala patania cu bancomatul
. Eu sunt anti-bcr, cat despre internet-bankingul lor... e numai cu numele; stiu pe cineva care isi mai transfera din cand in cand din contul de usd in cel de eur, prin asa-zisul internet-banking de la bcr. Si sa vezi ce BUG au: incearca sa faca tranzactia inversa decat ce completezi in pagina web, adica incercau sa ii transfere din eur in usd. Plus ca tranzactia nu se efectueaza automat, ca la un internet-banking normal, ci a doua zi de-abia e o persoana care proceseaza de mana pana la urma. Si mereu il suna a doua zi pe respectivul sa ii spuna nu are suficiente fonduri in contul de eur
. Si normal, le-a tot zis ca au ei o problema in sistem si sa si-o rezolve, ca el vrea sa transfere din usd in eur nu invers, dar nu cred ca si-au rezolvat nimic!
Didi
37+ 
mcoca spune:
Dia : LA MULTI ANI!!!!Multa fericire, un bebe sanatos si norocos!
Vicky
40s si
Maya
Bebele casei
Alina Maria spune:
Nati intru special pt. tine , mesajul tau mi-a atras mare atentie , nu stiu cum sa-ti scriu sa nu cumva sa te supar insa ceea ce faceti voi cu copilul e prea devreme , bebelusul pana la 6 saptamani nu se poate invata prost , el nu stie nimic , ii trebuie si lui mama si sa nu se simta singur , a stat 9 luni la tine in burtic si te stie bine , cum mirosi , cum iti bate inima si tot asa , mi se pare o cruzime mare sa il lasi sa planga 40 minute . Poate vrea san , poate nu s-a saturat , poate ii e calkd sau frig , trebuie sa fii alaturi de el .
El va simte pe voi , daca sunteti tensionati sau linistiti , oferei liniste sufleteasca si sa sti tu pt. tine ca ai facut tot ce ai putut ca mama sa ii fii alaturi chiar daca nu il intelegi la inceput .
Dar poate vea si colici si nu iti dai seama , pune-l pe burtica pe burtica ta si fa-i masaj .
Ar fii multe de spus acum fiecare creste copilul cum vrea nu zic doar atat am vrut sa spun ca e imposibil sa prinda acum vreun obicei prost .
Si sotul meu era asa , mai lasa-l bla bla bla pana intr-o zi cand i-am spus pe mine sa ma lase in pace copilul e la mine pe primul loc si eu pt. el la fel si o sa fac ce vreau eu ca doar eu il cresc mai mult ca el si eu l-am facut . Eu nu stau cu inima indoita daca am facut sau nu bine si nu ma iau dupa nimeni nici dupa sotul , bebelusul meu e pe primul loc si primeste tot .
Sper ca acest mesaj sa ajute si alte fete care trec prin asa ceva , nu lasati bb. sa plnga e chiar pacat .
Nati succes !
ioana spune:
Si eu stiu ca trebuie adeverinta de salariat, daca lucrezi. Spitalul vrea sa stie in ce categorie intra fiecare gravida, atunci cand se fac decontarile cu Casa de Asigurari de Sanatate. Mi-a explicat sotul meu mai pe larg, dar atat am retinut... (neuronu', bata-l vina...).
Mamicile de fetite: voi le puneti cercelusii din maternitate? Si eu i-am pregatit pe ai mei, de cand eram mica, sunt foarte draguti si potriviti pentru un bebe mic, dar nu stiu daca sa-i pun acum sau pe la 2-3 luni. In orice caz, ii pun in bagaj si ma orientez eu la fata locului.
Plecat in vacanta: noi suntem tare plimbareti de felul nostru, sa vedem cum este bebelusul,mai cumincior sau nu,si prin august sigur vom pleca la munte, apoi in septemvrie si tot asa. Din pacate,pentru noi e prea departe litoralul (locuim in Iasi) si tare imi pare rau, mai ales pentru baietelul meu de aproape 7 ani, este destul de dezamagit din cauza asta. Incercam sa recuperam ducandu-l la inot, si eu, ca si Caprioara, fac drumuri dese, da' las ca asta ma mentine in forma...
Va doresc numai bine si sunt alaturi de cele ce urmeaza sa nasca zilele acestea.
Ioana, 38 de saptamani astazi.
sursula spune:
DIA ,LA MULTI ANI!!!!SANATATE SI LAPTIC!!!

CAMY-cum te mai simti?
ANKA-
OANASM-si eu am multe contractii BH,dar ,stiind ca stau bine cu colul,nu ma panichez.Si nici nu sunt dureroase.
DANA-si eu simt cand sughite Tudorel!
ESTRELLA-Am facut analiza la Elias si am primit rezultatele a doua zi.
DMA-Fuguta la doctor si sa vii cu vesti bune!
Sursula
33+bebe Tudor
M&M spune:
Acum am ajuns si eu acasa, evident ca de la piata am plecat sa mai colind magazinele ca tot eram intr-o forma buna !!! Numai ca nu m-a tinut prea mult caci e asa cald afara!!!!

I-am luat lui bebe un prosopel ( ca tot am discutat ieri de prosopele si sapunuri..

). Boti , ai creat adevarate isterii pe forum 
!!!
Mada, ma bucur ca ai net!!! Se mai lasa Amira asteptata??? Imi place semnatura ta..![]()
Dma, tinem pumnii sa fie totul ok, sa fie doar o alarma falsa!
Nati, ce bine ca ne mai scrii!!! Cu laptele, poate e asa cum zicea Biri si anume ca , in functie de cererea bebeului se regleaza si cantitatea formata. Sper sa nu te informez prost.
Chiar Biri nu a dat niciun semn azi...si nici Kimmy!!!Ceva
????![]()
Marina, Doamne ce povesti horror si cu spitalul si cu politia!!!

Oare ce o fi facut Dma????
Cristina
32+ ,cu
Mihai Daniel
AMR 53 ZILE

" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
turturica spune:
dia, multi ani fericiti, nastere usoara si bebe sanatos iti doresc. Cum te sarbatoresti in ziua asta speciala?
dma, sper sa vii cu vesti bune de la doctor si sa te lase contractiile.
marimar, io sper sa iti iasa planul cu nasterea in august. Hai ca poate facem clubul de 08.08.08 ![]()
vicky, imi facusi pofta cu reducerile, miine merg si io pe la magazine sa dau gaura in buget.
bubu, tu unde nasti? Si cu cine? Esti pregatita?
estrella, io zic sa nu te ingrijorezi cu estimarile de la ecograf, sint doar niste estimari, au o marja de eroare, asa ca lasa cezariana in pace.
nati, si io cred c-ar trebui sa-l luati pe bebe matei in brate cind plinge, inca e prea mic ca sa fie rasfatat.
miky, irinuca, va tin pumnii pentru simbata sa se termine cu bine si s-aveti parte de bebeline sanatoase si cuminti.
Fetele cu n-a mai ramas nici o zi, mada, biri, io va urmaresc in continuare cu interes evolutia ![]()
Crez ca bebeii vostri vor sa fie oficiali de odisee, adica pepenasi de iulie.
oana, si eu am contractii din astea nedureroase. Sau cel putin cred ca am, ca nu stiu exact cum tre' sa arate. Simt doar ca mi se intareste burta jos, io dadeam vina pe bebe ca poate se impinge pe acolo, dar acuma ma gindesc ca alea or fi fost contractiile.
Dar n-am luat nimic, ca pe-aici nu se da nimic contra contractiilor. Ma mir ca in Ro le indoapa pe gravidute cu no-spa, pare sa fie medicamentul minune.
Da' ce vroiam eu sa intreb e: cum sint contractiile dureroase?
Adica sint chiar contractii, se simte ca se contracta burta sau care-i treaba? Ca sa stiu si eu sa recunosc asa ceva cind ma pocneste, ignoranta ce sint.
diarux, hai ca ingros si eu rindul la fetele (ne)paranoice de august, asa ca stai linistita ca sintem mai multe prin zona sa ne facem galerie daca restul mamicilor sint cu colici.
Si-apropo de mamici, pai voi planuiti botezuri, vacante, calatorii si noi astea de august om fi tot nenascute? Not fair!!!!!!
sursula, ma bucur s-aud vestile bune, felicitari pentru tudorel grasunel 
hai ca mai viu, dupa cum se vede la logoreea pe care-o am, sint acasa ![]()
narci, kimmy, totul bine?
32+
diarux spune:
salut din nou
am avut niste musafiri. focti elevi din genaratia de anul trecut .
simpatici. si putin mai maturi! am vb o gramada despre tot felul de lucruri. in momente din astea sunt impacata cu mine si cu meseria pe care mi-am ales-o!
intre timp m-am hotarat sa fac un pui in sos dulce acrisor. ca nu am mai facut de mult . vad ca in ultima vreme ii dau cu acreala. oare de la ce???? Am mancat ieri gorgoaza de am pocnit! adik mere din astea crude de au aparut acum! mama ce bune mi se par!
am vrut sa vad ce mai e pe aici. vad ca e liniste. nu mai naste nimeni inca.
ANKA .A A,M PATIT SI EU CU bcr UL CE MI-AU SPUS CA MI-AU INCHIS CONTUL DE CARD IN CARE KAI AVEAM 5 RO SI DUPA CATEVA LUNI CAND AM INTREBAT din greseala de el, bineinteles ca era deschis inca si cu datorii pe el. acum sper ca l-au lichidat! e de groaza cu bancile astea! mai ales ca noi tot cautam sa ne facem credit pt apartament...e jale ...
BUBU esti o dragutza. da dea DD sa fie tptul buine si sa reusesc sa fac poezica la toata lumea cum am promis! nu cred ca a ramas nimeni pe dinafara pana acum.
ma duc sa gatesc ca acum e si racoare, afara ploua cu galeata. e bine
Mama ce as mai sta si eu in ploaie!!! numai ca treb sa am grija de bebe. sa nu racesc!
Ruxandra
30+ si
Andrei Tudor
diarux spune:
TURTU asa, asa, mai zi-le si tu! adik e completely unfair! calatorii, mare...botez...

glumimi, bineinteels! sanatoase sa fiti si sa va reuseasca tot ce va propuneti.
Ruxandra
30+ si
Andrei Tudor