Puiuti de Randunici 2008!! (44)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Neata,
Simo, merci de cafea, acum ma apuc de ea!

Naty, iti tin pumnii stransi astazi sa fie totul bine si te astept cu vesti bune!

Raportez o noapte asa si-asa, a luat-o somnul greu de tot aseara, cand credeam ca doarme bustean se trezea si tot asa pana pa la 12 si ceva. Apoi prima trezire pentru masa la 3, super bine pentru ea. Dar nu inteleg deloc trezirea asta de la 5 asa de repede dupa masa de 3. In fine, macar apoi a mai dormit pana la 7.30 ca ma dispera cu 6 dimineata!

Luny, cum mai e Mufa? Ma gandeam aseara la voi si oare nu o fi foat tare obosit?? Ca de obicei saunt maraiti rau la oboseala si poate nu s-a odihnit calumea ieri...Nu stiu, zic si eu...

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Neata si de la noi!

Noi ne pregatim sa plecam la vaccinuri. I le-o face pe toate azi?(Infanrix,Rotarix si Prevenan(sau cam asa)) voi ce credeti?

Naty tin si eu pumnii sa vii cu vesti bune, linistitoare

O sa citesc la intoarcere, la Bucuresti mergem la vaccin,ca aici nici nu avem de unde le cumpara, orasul lu' peste prajit!

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Pozici

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Neata! Simo, mersi mult!! Chiar nu stiam de Sf David...

Naty, prezent (emoticon cu mana sus).... am fost la mama si am cautat prin frigider si am gasit...ICRE!!!

Cuscra, bafta la vaccin!! Pupici Antoniei!

Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Neatza mamici!
Vin si eu la cafelutza cu pozici noi, le-am facut aseara inainte de baitza si azi de dimineatza la prima masa. Sa o vedeti pe Biencutza dimineatza cand "inca nu si-a inghitit galbenusul"

Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze noi

Mergi la inceput

Bubu, Clau, Cris, v-am vazut comorile... Super copii aveti si avem!

Ce dulce e si Biencuta!!

Pun si eu vreo 2 poze cu David care rade la greu

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

ce zi a fost ieri! vad ca toata lumea s-a vaitat de puiuti frichinitzi! a mea nu a fost frichinita,doar ca nu vrea sa pape! fotomodelul lui mami!

clau frumoasa rau rebeca cu costumasul ala! de unde i l-ai luat?

luny
cred ca lui gineri-miu ii e dor de Amira, d-aia e asa agitat! nu vezi ca nici a mea nu mai mananca de dorul lui???offf, copiii astia!

bubu
ce dlagutz e stefanutz!

ccris bine ai revenit pe crengutza! am vazut-o pe printzesa ta cum doarme pe burtik si cu mana sub perna...frumoasa rau!

nicol-conte chiar sunt curioasa dak ii face toate vaccinurile in aceeasi zi...eu intelesesem ca nu ar fi bine...

azi trebuie sa ma duc si eu sa iau alocatia de la posta , sa vedem, ma imbogatesc sau nu?

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Neata, neata!
Am intrat asa 5 min sa fur o gurita de cafea si sa va spun ca azi ma intalnesc cu bona recomandata de Bitza (vine pe la 11).Cea mai tare faza a fost ca m-a intrebat daca n-ar fi mai bine sa ne vedem sambata ca poate e si DOMNU acasa , sa-l cunoasca si pe el!
Am calmat-o sper spunandu-i ca domnu' nu face parte din comisia de preselectie!
Iar baiatu' s-a culcat pe burta si s-a trezit pe spate Fiind a doua zi consecutiv cand presteaza "dublu axel" consider ca lectia a fost aprofundata si putem trece mai departe ,la revers!
Vaz ca Natypleaca la munte maine, bravo!Sa fie cu succes, Iulia cuminte si uichendul de vis!
Ce-o face ea Tuchi?
Ariel cea acra, uerariu?
Luny sper ca sunteti bine!
Crissa-ti traiasca puiul crestinat!
Clausuper papusica cu bretelute!
Olgutzicatrezeste-te!
Vin putintel mai tarziu cu vesti despre bona!Ma duc sa-mi pun tolu' festiv ca vine catindata!

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

POZE

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

La multi ani pt Daviduti! si pupici pt cuscra si nora mea!

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Multumesc fetelor, avem numai puiuti frumosi pe crenguta!

Amira, l-am luat din Auchan , asta si multe altele, tare frumoase si cu preturi pana-n 10 ron!!!! Era o mare varietate, cel putin pentru fetite, frumoase rau! Si-s din bumbac, normal!

Nicol, succes la vaccinuri azi. Si noi tot azi, dar mai pe seara sa se racoreasca putin!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput