Puiuti de Randunici 2008!! (44)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Hai ca ma duc si eu la culcare..desi e destul de cald...
Va pup..noapte buna..

Valentina si MAtei (10.04.2008)
http://good-times.webshots.com/album/563709404GJGKJX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Vali, iti bruiez eu emisiunea ca daca s-a stricat TVR si nu mai pot vedea meciul.... Bai, eu nu stiu cum e cu banii astia, una e la lege si alta "pe teren", oricum mie alocatia, cu acte depuse in aprilie nu mi-a venit, normal, iar indemnizatia vine in august. Acum u injuratul statului de fapt e discutabil...ca zicea si Vio...prin alte parti nimeni nu-ti da atata concediu, DELOC!
Viooooooooo!!!!
Luny, cred ca e imposibil sa nu-i afecteze caldura pe micutii nostri...of, of si ma gandesc ca e doar inceputul verii! Si Iulia are zilele astea niste momente de furie/teama/nevoie-de-ceva, nu stiu, dar cu urlete ingrozitoare...a varsat azi de mai multe ori...se arcuieste de pur si simplu ma sperii...mananca mai putin...Nici baie nu i-am facut, ca a mancat, a urlat cumplit apoi, i-am dat apa pt ca era transpirata leoarca si dupa apa a adormit, dar atat de profund ca de 3 ori m-am dus sa o verific daca respira...Si asta e, a sarit si peste baie si peste ultima masa, ce sa-i fac? Nu te speria atat de rau-inteleg sentimentul ca nu-l cunosti bine, si eu am deseori teama asta. Dar fii sigura ca nimeni nu-l cunoaste mai bine. Hai, uite ca multi bebei au probleme zilele astea, le descurcam noi cumva
Fetelor, maine dimineata ma duc la neurolog, la Grigore Alexandrescu. Sa-mi tineti pumnii, cred ca din cauza asta am fost asa aiurea azi...am emotii.
Noapte buna!
P.S. Randunoiul-inginer a venit acasa si a zis ca plecam vineri dupa-masa. Apoi: "Aoleu, dar unde culcam fata, in masina?"; eu: "Nu, pui, am luat patut pliant, pai cum?!". La care el a dat ochii peste cap-io repede: "E f usor de montat (da, da, numai eu stiu!), il putem lua oriunde si e bun si de tarc". Raspuns: "Bine, pui, ok"

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

E foarte cald si la Brasov... si Matei al meu a fost frichinit, nu-i de mirare la ce calduri sunt... Abia astept sa vina vreme mai ok (o mai veni?).

Va pup, si al meu e agitat la san, asta e. Vedem ce mai vine peste noi...

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Luny si bebele meu a vomitat in ultimile 2 zile mai mult decat de obicei. E de la caldura zic eu, prea mare coincidenta ca toti bebeii sa fie altfel decat de obicei. Imi place atitudinea lui Simo care de cand cu barosanelul a invatat ca daca bebe e fericit si vesel totul e OK. Hai ca se anunta zile mai racoroase, si-om vedea atunci.
Apropos de vomitat Chris a tras una cu bolta in bucatarie azi de dimineata...de mi-a trebuit juma de ora sa spal pe jos. Si el radea de n-avea treaba.
Va pe TOATE si va doresc o noapte frumoasa si racoroasa. De asemenea fetelor de peste balta si o dupa-amiaza placuta.

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Fetelor, poze mi-am facut, dar le descarc maine, acum nu mai pot...ma duc si eu la nani...
Ne termina Vlad cu figurile, obrazniciile, nu asculta...nici nu mai stim cum s-o dam...daca suntem rai si il certam sau ii dam una la fund nu e bine, daca suntem buni, iar nu e bine...of-of, mai, mai!!

Noapte buna si linistita si racoroasa!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

asa, sa revenim...

La multe lunisoare si anisori bebelusilor serbati azi!
La multi ani randunoi de Luny!

Ariel imi pare rau de ziua asta nasoala.. lasa ca maine iar iese soarele!
nici eu nu mai am timp de mine...toate le fac pe fuga..
Adriutza sa traiasca ginerica dolofan!! ii prieste aerul de Romanika?
Naty bravo pt intoarcere!!
Clau si Andra papa ultima masa cam pe la 20-20.30 si de obicei prima trezire o are pe la 2.30-3 si urmatoarea pe la 5-6, si de obicei si dupa masa asta mai doarme cam pana pe la 8.. ca si Adriutza cu baita si ora de nani.. oricum ideea e ca aici soarele apune si rasare cam asa pe la 19.30, resp 5 a.m., indiferent de anotimp..si cred ca e influentat si de asta programul, ca se face noapte afara asa ca - nani..
Ioana iti sta bine asa!

nah.. ca ne-a apucat si pe mine si pe fi-mea sughitzul ...

Clau f frumos doarme Rebe si maieutzul-body e tare sexy!
Ramo asa doarme si Andra!
Bubu ce tare pozitie de somn are Vlad!, dar unde e freza?
Luny bravo si tie de intoarcerile lui Mufy!
mai dar toti ai vostri de rostogolesc?? uff... ca Andra mea inca nu, are ea tentative dar nu prea ii reusesc... in schimb zici ca acum face "podul" .. acum am citit ca si Mufy de Luny face la fel
Cris am vazut si eu pozele de la botez! f frumos!

bai ce meci fain!!

Acum am si eu o intrebare pt voi: cate mese pe zi aveti voi?
noi cumva avem orele de papa cam aceleasi in fiecare zi, dar nu plange de foame, si daca ii dau sanul nu il refuza, insa cand nu prea are pofta nici nu suge mult.. precizez ca papa la 3 ore.. am incercat sa maresc timpul intre mese dar parca nu iese pasenta.. deci cu tot cu masa de noapte cam are 7 mese/zi..

si vise placute!

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

mai sunt nori afara (dar tot e cald de crapi)!! tre' sa notez in calendar, ca nu am mai vazut de mult nori pe cer!

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Ia poftiti dragelor la !
Naty,tin pumnii stransi tare
Oana,abia astept sa te vad cu noua freza
Adriuta,Mihutza
Luny,cum mai e MUfa?ai putut dormi?mai e agitat?

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

a,si sa nu uit:Delphin,Ioana azi e Sf Cuvios DAVID din Tesalonic!Sa va traiasca baietii!
mai incolo o sa pun cateva poze cu Sf David si cu Manastirea din Tesalonic!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput