Puiuti de Randunici 2008!! (44)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Adriuta, multumesc!
La stilul de dormit seamana cu taica-su

Fetele care dati si completare, voi mai fierbeti apa plata?
Stiu ca Naty o fierbe si Ursuleata nu o fierbe
Nici eu nu o fierb, ieri i-am facut ceai cu apa plata la temperatura camerei, ma si mir ca a baut...in unele zile nici nu se atinge de el...

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Luny zau ca nu mintzesc, se intoarce pe burtica si isi ridica fundul si se impinge si gafaie de zici ca cine stie ce munceste. Si iar ridica din fund si se propteste in maini...si tot asa face ce face dar se misca, in sensul ca avanseaza prin pat. Cand oboseste pune capul jos si priveste asa in gol cateva minute de zici ca-i obosit frant, apoi iar se ridica in maini si de la capat. Ne amuza pe toti. O sa fac filmulet dar nu stiu cum sa-l descarc de pe camera:D. De pe aia de pozat stiu dar de pe asta de filmat nu

Bubu eu niciodata n-am fiert apa plata.

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Asa o sa iesim acum afara, le-am facut dupa ce s-a trezit puiuta! Am pus-o sa pozeze putin ca doar are 4 luni!!!!!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

clau super costumatia! ai camera cu stabilizator? sau asa cumintica sta ea la pozat?

eu nu il pun pe burta ca nu ii place...sta si molfaie paturica si se agita din fund, iar cand il intorc inapoi cu fata in sus ofteaza de zici ca a fost chinuit rau pana atunci....

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

POZE BOTEZ

minunea mea

asa creste strumful mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

randunici, nu dati cu rosii!
N-am reusit sa mai intru din lipsa de timp.
Se spune ca dupa botez copii se linistesc, la noi cred ca e invers, inainte de botez, Andreea mea era linistita, acum e din ce in ce mai frichinita. Cel mai mult ii place la plimbare cu masina.
Sunt in urma cu vreo 10 capitole, nici nu stiu daca mai recuperez.
Suntem bine, se pare ca abia acum au inceput cu adevarat colicii, face kk la 2-3 zile si in rest se chinuie. Culmea e ca nu e constipata, fiindca face moale, dar e frichinita si scartaie si plange si sta atarnata de tzitzi toata ziua. Noroc ca e randunoiul in concediu, ca altfel capiam. Printre picaturi am amenajat si camera fetei, am zugravit si am pus stickere pe pereti, o sa va arat poze si cu camera si de la botez. In rest, am umblat aproape in fiecare zi prin oras, bineinteles cu bebe dupa noi, sa mai rezolvam din treburi.
Doarme cate o jumatate de ora-o ora legat ziua si papa la o ora jumatate. O fi vreun prag de crestere, ca ma oboseste de numa'!Noaptea in schimb doarme de pe la 11 pana pe la 5-6 dimi. Se mai trezeste o data pe la 3 dupa tzitzi si apoi adoarme.
Maine facem si noi vaccinul, sa vedem cum va fi dupa.
A ajuns la 6150 g, duminica am cantarit-o.
Ce se mai aude cu intalneala de la Brasov?
Imi pare rau ca nu pot sa fac scrisorica nominalizata, incerc sa mai citesc din urma cate ceva, va pup pe toate si o sa pun niste poze de la botez. Apropo, nu mi-a chinuit-o preotul, nu a bagat-o pana la fund in cazan, a scufundat-o nitel de 3 ori si i-a turnat apa pe cap cu mana.

Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

exact asa si Matei, Maria!..dar vad ca azi, cred ca d4e oftica, s-a chinuit si s-a intors pe spate, si luase o fata tare satisfacuta de isprava!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

dupa ce mi-a dAt eroare de nu stiu cate ori, mi-a postat mesajul de alte nu stiu cate ori, l-am sters..
crisssssss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

mai nou vad ca a inceput sa-si ia avant din pozitia pe spate si se intoarce pe o parte, aproape pe burta...dar nu stie ce sa faca cu manuta care ramane sub el si renunta...

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

POZE BOTEZ

minunea mea

asa creste strumful mare

Mergi la inceput

ce frumoasa e rebeeee, m-a terminat cu costumul cu bretelute!!

Mergi la inceput