Puiuti de Randunici 2008!! (44)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

ramo dupa vaccin si Tudor e tot agitat, nu ma inteleg cu el de 2 zile...am facut si eu febra de cat m-am agitat pe langa el...

m-am certat si cu randunoiul; l-am sunat sa vina din oras ca efectiv nu mai puteam sa mai stau cu el in brate si cand a venit in sfarsit a intrebat senin: "si eu ce pot sa-i fac?" oricum pana a ajuns el adormise si strumful...poate cand se trezeste ies cu el pe-afara, sa vad

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

POZE BOTEZ

minunea mea

asa creste strumful mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

s-a intors Mufy de pe burta pe spate, de 2 ori!! prima data am crezut ca nu vad bine, asa ca l-am mai pus o data!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Moooooooor de cald fetelor. Uite asa fac. Ar trebui astia sa puna un mutzunachi de-asta in care curg apele pe el. Ar fi foarte folosit.Pana la urma il folosesc pe asta: Exprima exact starea mea de spirit acuma. Abia astept sa ma duc la casa ca m-am saturat de bloc. Mi-am pierdut din exerciciu de cand cu cu Ac-ul, parca nu faceam asa in tineretile mele. O fi batranetea
Am inceput cu suc de fructe la pranz si seara pe la 4. Ii place la nebunie si nu s-a schimbat nimic. In rest papa tzitzi.

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

underqueen lui Adrian i-a scazut pofta de mancare dupa vaccin si a dormit mai mult. Incearca sa il HIDRATEZI (apa) poate de aceea e agitat.

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

e agitat in sensul ca vrea sa stau numai langa el, numai sa ma joc, sa-l tin in brate, sa-i cant...

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

POZE BOTEZ

minunea mea

asa creste strumful mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Luny, felicitari!

Si eu v-am scris ca l-am gasit azi-noapte pe spate, dupa ce eu il pun pe burta sa doarma! si de dimineata iar l-am gasit pe spate!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Bubu sunt mortali strumfii tai, si poza aceea sa i-o inramezi la Vladutz si sa i-o dai cand o face 18 ani.. Mai rar prinzi asa un moment. Sa-ti traiasca si Stefanutz ca e atat de scumpic de-ti vine sa-l papi.
Acu fug ca al meu deja umbla prin pat ca rama si nu mai pot sa-l las singur. Maine pun plapuma pe jos pe covor si ...sa inceapa distractia. De faza rostogolotului am trecut acum o luna...

Asa creste mare puiul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

maria-puiul meu e un pic agitat nu f rau de dormit doarme doar ca imi face febra si mananca mai putin cantitativ dar mai des...adica mananca acum 20ml si peste o juma de ora altii 20-30 ..i-am luat temp pe la 16.30 si avea 38 asa ca i-am mai bagat un supozitor...

rami26 cu bebic mic si iubit ... Andrei

http://good-times.webshots.com/album/563321687QrDJKj?start=12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

cu iesitul afara nu stiu ce sa fac sa vad cum stam cu temp dupa ce o sa se trezeasca...stam la curte asa ca am putea iesi un pic...

rami26 cu bebic mic si iubit ... Andrei

http://good-times.webshots.com/album/563321687QrDJKj?start=12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

quote:
Originally posted by adriuta
Acu fug ca al meu deja umbla prin pat ca rama si nu mai pot sa-l las singur. Maine pun plapuma pe jos pe covor si ...sa inceapa distractia. De faza rostogolotului am trecut acum o luna...

Asa creste mare puiul

mah, dar precoc mai e bebele tau!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput