Puiuti de Randunici 2008!! (44)
Raspunsuri - Pagina 5
ccris_ccris spune:
La botez a fost foarte cuminte, n-a scos un scancet, toata lumea s-a mirat, au zis ca nau vazut copil sa nu planga la botez. A inceput sa planga de foame dupa ce s-a terminat totul si ne pregateam de plecare. Aveam la mine un bibe cu lapte muls de la mine, dar nu l-a vrut neam! Tot din tzitzi! Nu vrea sa bea nimic din bibero, am incercat sa-i mai dau ceai de colici, dar nu-i chip, ma chinui cu lingurita. Acum doarme chipurile. Sunt singurica, pe randunoi l-au rugat frumos sa se duca pana la serviciu (spun asta, pen'ca la noi e cu ordin, nu cu rugaminti). O sa incerc sa fac o placinta cu mere, fiindca am luat prea multe si se strica in frigider.
Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE
ccris_ccris spune:
Asa doarme ea pe burtica, in rarele momente cand suporta sa stea pe burtica.http://family.webshots.com/photo/2293936040102949189LdPvUI?vhost=family
Am fugit ca s-a trezit si scanceste.
Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE
natynic spune:
Am fost in Botanica...Super fain. Si am gresit, e deschis pana la 20, nu pana la 19
Intr-un moment in care Iulia se agita am primit un sms, da' nu stiu de la cine ca l-am sters repede din greseala; zicea ca mananca icre! Sa ridice mana cine mi-a scris!
Olgutza, randunoiul a trebuit sa o duca pe ma-sa la spital la nashul nostru, care e ortoped, ca-si facuse ceva la genunchi; stiu doar ca i-a pus o atela. Acum a dus-o inapoi, deci inca n-a ajuns, nu stie de patut!
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
Simo27 spune:
Am vazut numai bebelusi frumosi:Stefan si Vladut,Rebecca,Andreea !
Criss-despre Intalneala de la BV nu se mai aude nimic....eu am facut aseara o strigare,dar nimeni nu a zis nimic!deh,daca Buricul crengutei,nu se stie sigur ca vine,nimeni nu zice nimic,tare comic,nu???...si eu nu am ce face!
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
luny spune:
am iesit si eu cam 40 min, ptr ca Mateiul a fost tare frichinit la plimbare, pt prima data!!...cu mana bagata toata pe gat si tipete! zicea lumea pe strada 'aaa, ii ies dintii'!!
numa ca s-a calmat de tot cand l-am luat in brate, era cu ochii cat cepele! deci, e clar, nu prea mai are stare in carucior, vrea sa vada in jur..plus ca trage sa se ridice in fund intr-una, sau zici ca vrea sa faca podul, ridica de fund in sus!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
simo eu am zis de Bv...
natynic spune:
Luny, tu ai fost cu icrele? Cine a fost, bre?
Intrebare pt cine se pricepe la botanica: unde se afla buricul pe o crenguta?...
Mai Simo, stai sa ne scoata randunoiul din Buc si sa vada ca e ok si nu moare nimeni si atunci ii strecor si cu Bv! Si ii zic de sapt de dupa 10 iulie, ca parca asa zicea Luny, nu?
M-am intalnit azi cand m-am intors cu vecina de jos, "prietena" care ne reclamase ca ne-am facut 2 si sa ne treaca la intretinere (a, si luna asta, deoarece casiera din obisnuinta trecuse din greseala tot 2 pers in loc de 3, cei doi vecini cica i-au zis sa ne treaca luna viitoare 4 persoane!); deci ne intalnim, o vede prima oara pe Iulia si zice "Vaaai, sa va traiasca; ia te uita, noi credeam ca intre voi e asaa, o prietenieee, si cand colo a iesit o fetita!". Era de fata alt vecin pe care il respect prea mult ca altfel chiar ii ziceam ceva, chit ca nu zic eu niciodata nimic...
Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
natynic spune:
Naty
Iulia mea
mihutza11 spune:
salutici!
iar am ramas in urma cu un capitol.. dar recuperez eu.. nu-i bai..
Mimo multumim de urari!
Olgutza ma bucur asa mult cand cineva imi spune ca Andra seamana cu mine!
Ursuleata f dragut ursuletzul!
Nicoleta f dragutz Aventura parc.. baii... mi-e dor de padurile noastre.. aici numai cactusi si palmieri...
Maria f frumos va sta asa
Clau am patit-o si eu aseara cu tzi-tzi... i-am dat si eu completare, desi nu a papat decat 30 ml formula..cred ca au inceput sa ma lase si pe mine sanii seara, si seara e masa cand papa ea cel mai mult, normal... si totusi dupa ce a papat ea cand am stors din san inca mai iesea lapte,dar nu iesea cu jet si probabil de aia mi-a facut scandal.. uff... e sg moment al zilei cand stiu ca imi plange garantat..
mie mi se mai intampla ceva de 2-3 zile.. se trezeste Andra pe la 12.30-1.30 fara motiv.. bine o adorm inapoi, dar ma enerveaza ca se trezeste asa...oare de ce?
Sovi fata cu cracii lungi si in butoi, din cand in cand!
apropo de buzitze, Andra vreau sa spun ca isi suge buzita de sus si face asa mult zgomot.. e dulce rau
trimit acum ca sunt la ora de "giugiuleala" si mai tragem o privire si la meci...
mai inca jum din cap trecut! revin la ore mai mici de Romanika!
Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
luny spune:
nu eu cu sms-ul, Naty
sunt in butoi rau acum..mi-a varsat Mufa toata ziua, acum, in 5 min, de 2 ori, mi-a facut varza maieul de pe mine.. si atata s-a marait toata ziua si a vrut sa stau cu el in permanenta, eventual in brate sau la san...ce o fi cu el?..ce nu-i convine? e cu 3 degete pe gat non stop..oare nu-i mai ajunge nici lui laptele?..dar de ce-l varsa?si cateodata e 'cu muci' in el, mai vascos.. nu mai stiu ce sa fac...am senzatia de multe ori ca nu-mi cunosc copilul, ca nu-l inteleg