Puiuti de Randunici 2008!! (44)
Raspunsuri - Pagina 15
natynic spune:
Clau, hai ca poate nu se vaicareste, e fetita mare de acuma! 
Iulia acum are energie, normal, vrea joaca, conversatie, da din craci si mie-mi pica ochii in gura de somn, ca-s treaza de la 5.30! Am pus-o in leagan si am vorbit cu ea cat am mancat, dar acum cred ca o iau in pat langa mine si incerc sa atipesc...
Aa, Stela, apropo de capetele fetelor noastre
: neurologul i-a masurat Iuliei capul, are PC 41 cm, s-a uitat pe un grafic special pt prematuri si a zis ca e pe percentila 75 (adica 75% din copiii de varsta ei au capul mai mic, dar practic tot in limitele normalului e); de asemenea, a zis ca are fontanela cam mare dar la prematuri e un lucru normal sa se inchida mai tarziu si nu e cazul de suplimentat Vigantolul. Bun, acuma Teo n-a fost prematura ci la limita prematuritatii dar cred ca nu e motiv de ingrijorare nici in cazul ei.
Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
mstela spune:
Valentina,spuneam ieri ca cica nu se da alocatia pe luna cand s-a nascut copilul.Mi-au spus de la primarie,cand am fost sa fac scandal..mama lor!!
Naty,ma bucur ca te-ai linistit cu Iulia!
Am vazut bb David zambaret!
gecko.ma bucur ca ai revenit!
Clau,imi pare rau ca ati dat si voi de problema dosarului pt indemnizatie.Doar ce v-am atentionat ieri!!!
Ariel,tu oi fi primit pe card,dar randunoiul meu nu s-a descurcat sa treaca si el contul in cerere,pe cand eu eram in spital,ca sa fac eu drumuri acum si sa stau la cozi..
Cuscra
Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
luny spune:
ariel, clau ptr pareri ref la vacante prin lume, intrati pe forum softpedia, mie mi-au folosit fff mult!
stela
la noi azi e ult mai bine!
clau nu e poza...bafta la vaccin
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Simo27 spune:
Clau,succes la vaccin!
Poze de azi cu David
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
amira_roxana spune:
stela cred ca ti-au iesit pe ochi banii aia cu atatea drumuri!
clau bafta la vaccin!
naty cand plecati la munte?
toata lumea isi face planuri de vacantza...numai eu nu! 

ROXANA, mami de AMIRA
(16.03.2008)
pozici
pozici noi
amira_roxana spune:
fii-mea e in patut, isi canta!
am fost la posta sa iau alocatia si am luat...4 mil! parca zicea cineva de 440 ron. eu de ce am luat mai putin?
ROXANA, mami de AMIRA
(16.03.2008)
pozici
pozici noi
Simo27 spune:
si, bineinteles
si cu Sam
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
amira_roxana spune:
am vazut barosanelul! ce scumpic e!
ROXANA, mami de AMIRA
(16.03.2008)
pozici
pozici noi
natynic spune:
Fetelor, vi s-a parut vreodata ca puii vostri ar sughita de...emotie?!
Simo, ce dlagutz, la piscina...
Roxy, plecam maine dupa ce termina randunoiul munca. Si stai bre ca eu nu fac planuri de vacanta, mesteresc sa mai iesim si noi macar cate un week-end din Buc, lucru care pana la Iulia (de fapt pana la sarcina mea atat de grea) se intampla la noi extrem de frecvent; uite, de pilda aveam un loc la...Giurgiu
, un restaurant-vapor pe malul Dunarii, cu Ruse pe celalalt mal, un peisaj tare frumos, un strand la Dunare alaturi, un peshte minunat de mancat, cu preturi f bune; nu treceau 3 saptamani sa nu mergem acolo. E un exemplu. De vacanta-vacanta nu poate fi vorba pt ca, ti-am zis, randunoiul a schimbat serviciul de o luna si ceva, ar fi cam culmea sa ceara concediul (de la serviciul vechi si-a luat deja tot ce i se cuvenea pe anul asta)
Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

!!!