Puiuti de Randunici 2008!! (44)
Raspunsuri - Pagina 16
![](images/user_woman.png)
amira_roxana spune:
pai e bine si asa naty ca plecati acum! si suna tare bine vaporasul ala pe dunare!
ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
natynic spune:
Stii cat de fain e? Poti sa stai pe terasa afara, pe terasa sus inauntru sau inauntru aproape de nivelul apei. E foarte luminos in jur, trec multe vapoare si barje, sunt multi pe mal la pescuit, sunt ratze pe Dunare...super!
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
natynic spune:
Se merge pana la Giurgiu, apoi prin oras drept, drept inainte pana la vama cu bulgarii si acolo in loc sa mergi la vama faci dreapta, mergi cateva sute de metri de-a lungul Dunarii pana intalnesti restaurantul. Ii zice Perla parca.
Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
cleme spune:
Am aparut si eu, of ce calduri nu mai suport! A fost si pediatra la noi si i-a facut Rotarixul, si am reusit sa ajungem la greutatea de 5.560 g si 62 cm (vad ca ia constant cite 3 cm) si bineinteles ca avem una bucata dintisor! care acum se vede destul de bine in gingie, deci tb sa ma pregatesc sufleteste si pt urmatorii cu tot show-ul aferent. Am intrebat si de diversificare si mi-a zis ca incepem la 5 luni, mai devreme doar daca nu ia Diana bine in greutate (la ea a fost mereu o pb cu treaba asta). Deja ma gindesc cu groaza pt ca fii-mea nu vrea sa inghita nimic, s-a chinuit pediatra o gramada sa-i dea vaccinul si a trebuit s-o tina de gura si de nas ca sa-l inghita pt ca il tinea in git si facea gargara cu el
Roxana eu am luat 440 (chiar ieri) nu stiu de ce e diferenta asta dar la noi nu mai mira pe nimeni si Naty ma bucur ca Iulia e OK, ce va invidiez ca plecati din Bucurestiul asta sufocant! Pe noi ne bate gindul sa tragem o fuga pina la mare la sfirsitul lui august, sa vedem cum mai evolueaza lucrurile pina atunci.
http://community.webshots.com/user/cleme74
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Olgutzika spune:
Cetit-am tot, dar sunt in criza de timp sa raspund pe larg! Dar nu ma pot abtine sa nu ma minunez de cum s-au intersectat drumurile noastre, Naty ! Noi suntem fani ai carciumii aleia, e minunata!!! Poate caut poze intr-o zi, ca acolo am sarbatorit testul meu pozitiv
, acum un an.
Va recomand borsul de peste, este genial, nu mai zic de fileul cu mujdei si mamaligutza!!!
Olga mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
natynic spune:
Primul dintisor (cert) de pe ramuricaaaa! Cleme, stiu ca pt tine nu e asa o bucurie, dar ma induioseaza...inca o etapa in care vor intra puiutii nostri...Diana e deschizatoare de drum!
Auzi, la ea si unghiile sunt la fel de "harnice" precum parul si dintii?
Naty
Iulia mea
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/luny/luny.jpg)
luny spune:
naty, m-ai omorat cu barca pe apa-restaurant, si olgutz cu borsul si pestele cu mujdei
simo ce destrabal la voi azi!! tort, piscina, suuupeeer viata!
cleme dinte??? wau...deci e pe vine!..
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
cleme spune:
Aaa da, bineinteles! la 2-3 zile cel mult tai la unghii, mai ales ca pina sa iasa dintele statea numai cu ele in gura, cresteau si mai repede, cred ca erau irigate si le mergea bine Off, tot vb de copii frichiniti, Diana e rupta de somn si nu doarme mai mult de o ora, ea care la prinz dormea cite 3-4 ore legate. Nu va zic ca m-am intins sa dorm si eu un pic si bineinteles ca s-a trezit si pt ca nu mai puteam am luat-o in pat sa mai motai un pic si la un moment dat a facut kk, am auzit-o dar am adormit si am visat ca am schimbat-o si am pus-o in patut
m-am trezit speriata pt ca nu stiam de ce urla de mama focului linga mine
cleme spune:
Ca sa nu mai zic ca acum salivez pe tastatura cu gindul la saramura si borsul de peste!!!!
natynic spune:
Borsul ala e preferatul lui Petrica!
Pai atunci e clar ca trebuie sa punem de o intalneala acolo!
Luny, uita-te mai sus: am explicat cum ajungi!
Naty
Iulia mea