Puiuti de Randunici 2008!! (44)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

quote:
Originally posted by luny

ma chinui de pe la 10 sa-l adorm,cum il iau de la san, sau il pun in patut, se trezeste plangand, si baga mana in gura, 3 degete!!..nu facea asa, ce o fi cu el??..pe cuvant ca nu inteleg nimic, sunt si obosita...

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Aoleu,Luny,exact la fel mi-a facut mie Teo si aseara si alaltaseara,de ma capiase..Ce-o fi domne?A stat la tzatzi 1 ora,adormea,o puneam in patut,urla,si am repetat figura de nu stiu cate ori.Si baga pumnul in gura.Parea ca-i e somn dar nu putea dormi.Tot suzi m-a salvat,dupa indelungi insistari, ca simteam ca o luam razna.

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Ariel, ha, ha, exact acolo e gresit!!! Dar eu nu mai am format de adeverinta, oare gasesc pe net?
Merci de mail, acum ma uit.

Stela, offf ce aventura si pe tine, bineinteles in sensul negativ! Of Romanik asta! Pe lapte scrie intre 15 si 25 de grade parca...

Rebeccai ii place tare mult s-o tin asa mai nou!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Beeyy, ne mai chinuiti mult pe mine si pe Luny cu Bulgaria voastra si Turcia si Tunisia si Seichelles si ce-o mai fi?
Elara, absolut de acord cu tine ca nu exista plans fara motiv si ca, din ceea ce povesteste, Remaliss ar trebui sa o duca la doctor pe Rebeca (de fapt doctorul e in casa! ). Dar...aoleu, esti prea vehementa, o sa sperii fata, se vede ca Maria ta nu plange deloc de te panichezi asa cand auzi la altul! Si, eu insist, nu scoateti din calcul caldura! Uite la ursuletul Ursuletei, rau de caldura ca si mami a lui , un copil extrem de cuminte, l-am vazut in ce hal incepuse sa urle la intalneala, cand incepuse caldura mare si transpirase; Ursu zicea ca niciodata nu i-a plans asa. Iulia la fel, cand ii e cald urla ingrozitor, zici ca se sufoca! Deci un copil care suporta FOARTE greu caldura, asa cum sunt si adulti de acest fel, se poate manifesta in multe moduri. Si nu prea ai ce face decat sa-i asiguri temperatura confortabil atat cat e posibil si sa-l hidratezi bine.
De acord insa ca inainte de orice trebuie eliminata o cauza medicala!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

quote:
Originally posted by mimonix

Neata, neata!
Am intrat asa 5 min sa fur o gurita de cafea si sa va spun ca azi ma intalnesc cu bona recomandata de Bitza (vine pe la 11).Cea mai tare faza a fost ca m-a intrebat daca n-ar fi mai bine sa ne vedem sambata ca poate e si DOMNU acasa , sa-l cunoasca si pe el!
Am calmat-o sper spunandu-i ca domnu' nu face parte din comisia de preselectie!

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Mimo, mi se pare absolut NORMAL respectul femeii pt DOMNU'!
Stela, eu laptele il tin afara, nu cred ca se intampla ceva nici in cutia metalica de Nan pe care o folosesc si cu atat mai putin in punga de Humana inchisa, din cutie. N-am inteles cu alocatia-n-ai optat de la inceput sa ti-o puna in cont? Frate, cate bordeie atatea obiceie in orasul asta...
Clau, exista formular de adeverinta online, uite www.protectiacopilului6.ro/Files/formulare/serviciul-alocatii-indemnizatii/adeverinta%20angajator%20indemnizatie/adeverinta-angajator-mama-indemnizatie.pdf" target="_blank">aici

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

clau, uite aici formularul:

http://www.protectiacopilului6.ro/Files/formulare/serviciul-alocatii-indemnizatii/adeverinta%20angajator%20indemnizatie/adeverinta-angajator-mama-indemnizatie.pdf

trebuie sa-ti calculeze 42 de zile de la data nasterii copilului, incepand numaratoarea cu acea zi.

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Si noi pe aici...murim de cald!i-am luat lui David o piscina ca cea de anul trecut a fost papata de Labus!si se balaceste nevoie marecu taica-su! si eu pazesc Barosanelul sa doarma!na,fiecare cu distractia lui!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

clau nu merge linkul!

remaliss pai eu as lua-o sistematic: verificat dak ii e foame, sete, a facut pe ea, vrea in brate, vrea intr-o anumita pozitie( de ex la verticala cu spatele ei lipit de tine sa vada lumea), apoi as face cum a zis clau: verificata pe toata suprafata corpului! dar mai ales intreaba-l pe sotz ca probabil el se pricepe mai bine decat noi!

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Cuscra,acum am citit prin cate ai trecut...vai de noi!bine ca s-a terminat!
Naty,ma bucur pt ca nu are absolut nimic grav Iulia!cand plecati???

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Naty, Ariel, multumesc pentru formular!

Amira, asa e , am vazut ca nu merge link-ul, cred ca e de la ei. O sa incerc mai tarziu...

Pe la 5 plecam la vaccin, ce-o sa se mai vaicareasca Rebecca!!!!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput