Puiuti de Randunici 2008!! (44)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

GECKO,am citit povestea ta cu sufletul la gura, am trecut prin toate starile citind , mi-a placut enorm modalitatea in care ai anuntat-o pe socrela ca va fi bunica , ma bucur tare mult pentru voi ca ati plecat in Australia dar imi si pare teribil de rau ca nu esti mai aproape ca sa te intreb: vrei sa fi prietena mea? Dar e bine ca existi aici pe forum, cam rarut ce-i drept in ultima vreme, dar daca vei scrie mereu atat de mult se motiveaza si absentele!
Am vazut si ultimele poze cu Patrick cel frumos , sa creasca mare si sa fie sanatos si haios!
Noi maine aflam rezultatele (27 era data dar esti pe-aproape)ma bucur ca ai retinut!
Hai ca fug sa ma refac cu o prajiturica ceva, dupa atatea emotii!
Clau, vezi si tu ce i-am recomandat Alinei...prietenii mei merg de vreo 2 ani acolo si au 2 copii (6 si 2 ani).Ei erau tare multumiti!

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Remaliss, nu cred ca e chiar ok sa planga intruna asa, fara oprire. Sau inca mai are colici? E clar ca la ea este un planset de durere, cel putin la a mea cand plangea asa, avea mereu cate-un necaz, nu plangea din senin . Eu faceam asa: o puneam pe masa de infasat, o dezbracam complet si puneam mana peste tot pe ea sa vad daca urla mai tare la vreo atingere, mereu ma gandeam ca poate o doare ceva rau si nu pot descoperi. Bine, ea plangea asa tare cand avea colici dar tot o verificam peste tot. DAr sotul tau ce zice, daca-mi aduc bine aminte, este medic, nu?

Ariel, merci, imediat iti trimit PM. Noi vrem in august, m-am uitat si eu pe oferte si sunt o gramada. De exemplu, mi-a placut in Albena, la hotelul Laguna Beach. Si multe altele...., e greu de ales.

S-a dus randunoiul azi cu dosarul de indemnizatie si ce credeti? Nu era bine completata adeverinta de la servici, exact cum a patit Stela ( parca )!

Luny, bravo ca a dormit Mufa si bravo ca ai dormit si tu! Ar trebui sa fac si eu asta caci acum s-a culcat si Rebecca!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Mimo, m-am uitat, dar nu am gasit oferte pe 2008, nu stiu de ce!!! Maiiii, ce-as mai manca si eu o prajitura, dar m-am lasat de sportul asta! Mananc doar inghetata la greu!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

se pare ca e ora siestei pe crengutza... si a mea doarme in gol, ca a venit mama si e disperata sa las copilu' dezbracat "sa nu se opareasca cu pampersul ala!"

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

ghiciti cine doarme de 15 min iar??:))))))

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

quote:
Originally posted by remaliss

Dregelor, nu am mai intrat pe la voi din lipsa de timp...Daca acum nu o iau razna inseamna ca nu o s-o iau niciodata!Nu mai stiu ce sa-i fac Rebecai! Ma tampeste! De cateva zile urla, da' urla frate cat o tine gura.Parca o taie cineva cu lama.Asa ceva n-am pomenit.Nici in brate nu vrea, nici leganata, nici sa-i cant, sa-i vorbesc...Ati patit asa ceva????? De cald nu cred ca ii e cald, pt ca stam in camera cu aerul conditionat, sete nu cred pt ca ii dau apa...Nu mai rezist in ritmul ata al ei.Spuneti-mi ca e ceva normal, altfel ...o iau razna!

Alina, din punctul meu de vedere nu e deloc normal si eu as da fuga cu ea la medic. Poate e de la aerul conditionat, poate ed la diferenta cald-rece (dintre plimbari si casa) poate o doare capul sau burtica.....oricum ceva o doare rau. Si cu cat mai mult plange cu atat mai rau ii este. Te cred ca tie iti e ingrozitor dar in acest moment gandeste-te ca pentru ea este mult mai rau. Eu nu cred ca exista vreun copil care sa planga fara motiv. Iar ce spui tu nu e plans pentru un motiv minor (plictiseala) ci e un plans violent care indica o problema grava. Mie mi se rupe inima de mila cand te aud ce spui...
Du-o urgent la medic!

Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)Album webshots
www.totsites.com/tot/maria_roxana" target="_blank">
Albumul printesei mele Hai sa ajutam!

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Salutare natiune!
M-am plimbat azi pe canicula pe la primarie si la Directia muncii-O PLACERE, am rezolvat cu dosarul de indemnizatie la prim,apoi am fost la mama naibii la Directia muncii sa depun cerere ca sa intre si alocatia in cont.Acolo,coada cat vedeai cu ochii,in plin soare,la bronzat, pt ca s-au gasit sa amestece sectoarele in aceeasi Directie.Romani ca la mama lor,de toate spetzele,unii injurau,altii urlau ca mergea greu,una gravida statea la coada in plin soare ca nu avea sansa sa intre motz in fata,altii vroiau un formular de cerere si nu erau lasati sa intre sa ia de catre cei ce stateau la coada...Asa ca,a stat Stela 1,5 ora la coada,s-a bronzat bine,a injurat in gandul ei si si-a bagat picioarele in toate structurile societatii,s-a amuzat de populatia romana si cand sa intre,iese unul si zice:"Pt a transfera alocatia in cont,urcati la etajul 1".Auzi frate.I-am sarit de gat si in cele din urma am urcat la etaj,am rezolvat rapid,nu inainte de a-mi sari in cap o maimutza de la birou care-mi spune:"Dar cine v-a trimis la mine?De ce nu ati depus afara?",si pe usa ei scria:Pt depuneri in cont!Asadar,de ce am deranjat cucoana,nu am lasat-o sa barfeasca cu colega si sa bea cafelutza,si nu am stat afara la bronzat la ghiseul universal,cu toata tzigania?Aaa,si am uitat sa zic faptul ca nimeni nu putea intra sa intrebe ceva,atata timp cat oamenii stateau la coada la bronzat.Trebuia sa stai la bronzat ca sa intebi ceva,plus ca pe nicaieri nu erau afisate actele ce trebuie in diverse cazuri..FRATEEEE,eu masau emigrez in Congo,ca aici nu mai e de trait,daca mai trebuie sa trec prin ce am trecut zilele astea!!!Deci,Mimo,ce-ai de spus,in afara de-Traim in Romanik si asta ne ocupa tot timpul??Sau,stai la cozi in canicula sa ti se mai coaca creierii,romane!!
Gata,mi-a trecut!
Bubu,m-am spart de ras de pozitia lui Vladutz!
Luny,asa ma chinui si eu de cateva zile cu Teo.S-a marit si vrea atentie non-stop.Si nu mai doarme ziua..cred ca din cauza caldurii!
Mey,Maria,barbatii astia treb batutzi poate isi revin:la fel zice si randunoiul meu cand Teo urla si eu nu mai pot si-l pun pe el sa mearga la ea:"Nu stiu ce sa-i fac".Si o lasa sa urle.
Ma duc sa mai citesc.

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

clau ti-am trimis mail. eu am vazzut oferte super la c-tin si elena. ce hoteluri!!! mi-a mai placut mult "mimosa" din nisipuri. treceam anul trecut des pe langa el. la fel de mult mi-a placut riu evrika , udin sunny b., unde se lafaie catalina acum:))). pun pariu ca s-a dat pe toboganele care se vad in poze.
ca sa vezi mai multe poze intra pe siteul celor de la family travel. au o galerie de poze f. dotata, iar descrierile lor despre hoteluri mi se par mai realiste...

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

clau, eu eram aia cu adeverinta gresita. pun pariu ca si tie ti-au gresit tot la ziua in care se implineau cele 42 de zile de lauzie:))

mai, dar eu am primit alocatia lui teo pe card. am depus in aprilie si am primit in iunie. de indemnizatie au zis ca o vira in cont peste 2 luni...

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Bubu,eu fierb apa plata.Asa mi-a spus si pediatra,si asa cred eu ca-i mai bine.Vroiam sa va intreb ce apa folo voi?Mie mi-a spus pediatra sa folo Izvorul Alb.
A,,inteba Clau intr-o zi und tinem cutia de lapte.Buna intrebare.As vrea si eu sa stiu asta fiindca in camara,unde o tin eu,e canicula acum.O fi bine in frigider???
Am vazut frumusete de rebeca.
Criss,bine ai revenit!Ce haioasa e Andreea!
Luny,imi pare rau ca te-ai necajit aseara..Mie la fel imi face Teo,vomita in continuare tot timpul,dupa masa,intre mese,dar m-am obisnuit,nu ma mai stresez.Si Teo varsa cateodata imbranzit rau!Astept cantarul la inceput de luna,pana atunci,stau calma.

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput