Puiuti de Randunici 2008!! (44)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

am stat si eu in pat aproape o ora, iar Mufy a dormit aproape 2 ore!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Mult prea multa liniste!
Eu sunt la munca, si tot dau refresh din 5 in 5 minute, si nimic. Se pare ca randunicile si puiutii isi fac somnul de frumusete la racorica.

Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze noi

Mergi la inceput

Si eu de-abia astept sa ajung acasa si sa fac nanii cu puiuta mea. Ne-am facut un obicei, ca atunci cand ajung acasa sa facem nanii impreuna. O pun in pat langa mine, o intorc cu fata la mine, ii tin funduletul in palma mea si dormim. Doamne ce dor imi e de ea! Dar mai am o ora si sunt acasa!!!

Minunea mea!
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Doamne Pucca, pe cat de greu ti-o fi la serviciu, pe atat de mare trebuie ca e bucuria sa o revezi pe Biencuta! Cred ca zbori spre casa la plecare, nu?

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Mamici....mai tineti minte cum cantam noi cand eram insarcinate:

Sunt singurel
Bing bang
Printre copaci
Bing Bang
.......

Offf mi-e dor de perioada aceea. Acum mi se pare ca a trecut asa de repede. De fiecare data cand imi privesc fata, imi vine sa plang de fericire. Nu-mi vine sa cred ca e a mea. Minunea mea.

Hai ca m-a luat cheful de vorba exact acum cand sunt singura

Minunea mea!
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PIDANA spune:

Salut! asta e linistea dinainte de furtuna..

ma duc sa-mi iau si eu puiul in pat langa mine, desi nu-s de acord cu asta dar ne rasfatam si noi un pic.

Dana, mamica de Ana-Teodora
http://good-times.webshots.com/photo/2519665650103514128fYuHGO

Mergi la inceput

Naty zbor spre casa in fiecare zi. Nici caldura nu ma toropeste. Si cand plec eu la 14.30 e o caldura in masina........de lesini. Dar cand imi vad fata cum imi zambeste si o apuca o energie .... da din maini si din picioruse de fericire. Si gangureeeeeeee. Si eu o acopar de pupici si-mi vine sa o bag la san sa o iau peste tot cu mine. E greu, foarte greu!

Minunea mea!
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Buna ziua, dragelor

Nu am mai intrat demult la voi, de vreo saptamana.
Catalina, (Tuchita), multumesc foarte frumos pentru raspunsul referitor la consumul de miere, insa eu am zis ca beau cam 3-4 cani de ceai pe zi si le indulcesc cu 2 lg (edit: linguritze) de miere fiecare. E mult?

Mai,...ma ingrozitzi voi cand va aud povestitnd despre crizele de plans neconsolat ale bebeilor... Eu nu am patit asa ceva decat o singura data, a doua zi dupa botez fiindca era multa lume la noi in casa (rude venite sa assite la baita de mir) era obosita si se resimtea dupa stresul de cu o zi inainte. Si nici nu a durat mai mult de 20-30 de minute...Inseamna ca eu sunt o mareee maaaree norocoasa cu un asa copil fara probleme.

Eu am fost pe 24 la Z si am luat cu reducere de 50% niste hainutze adorabile (am sa pun si poze). M-am intalnit acolo cu Clabuc care va saluta pe toate si mi-a zsi ca e bine doar ca dupa nastere s-a mutat la mama ei si nu are internet. Am vazut-o si pefetitza ei care e o dragutza eleganta.

Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)Album webshots
www.totsites.com/tot/maria_roxana" target="_blank">
Albumul printesei mele Hai sa ajutam!

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

uffff si noi cu frichineli si plansete...

mimo, merci de oferta, o pun pe lista.

clau, super!!! depinde ce si cand vreti. oferte super bune am gasit la marshal, carpediem si family travel. daca vrei iti trimit ce am selectat eu....inca mai am de puricat la ele...trimite-mi pm cu adresa de mail.

ioana, merci de raspuns. si mie mi-a cis o tanti asistenta pediatra, dar am citit prospectul si m-am cam speriat. cate pastile lui pe zi si cat timp?

naty, sunt foarte fericita ca iulia e ok. eram sigura:)))

gecko, noi sa ne luam de mana! amandoua am facut elefantei, cucuieti si col dur:)))

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

clau si cei de la ingenius au oferta buna.citeste si pe forumul "vacante si calatorii", e acolo un subiect cu mai multe capitole despre bg. pe mine ma intereseaza parerile celor care au fost acolo, nu ce imi baga pe gat agentiile.

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO

Mergi la inceput