Nou stil de viatza (214)
Raspunsuri - Pagina 18
tlaura spune:
'Neata fetelor! io's treaza de pe la 5; vad ca doar asa mai reusesc sa postez si eu pe DC!
Mi-e dor de voi si imi pare rau ca nu am timpul si starea necesara sa stau mai mult pe aici; in genere citesc cam tot, dar cum spuneam nu am timpul necesar ca sa si raspund. In toate zilele suntem pe drumuri, sau facem cate ceva in casa, treburi care nu suporta amanare, si nu am terminat nici pe jumate! plus ca trebuie sa ne mai vizitam si rudele, prietenii; tocmai am venit de la Braila (la socrii) dupa 5 zile petrecute acolo!
Andrei e foarte fericit ca se afla in Romania, si nu conteneste sa spuna asta; si-a regasit prietenii si ar sta toata ziua in parc; imi pare rau ca nu am si mai mult timp pentru el.
Raportul meu e stagnare, si sper sa ramana macar asa, daca nu reusesc sa mai dau jos cele 2 kg. de care m-as putea lipsi. Si asa toata lumea se mira cat am slabit. Mie nu mi se pare, si nici 4 kg pe care le-am dat jos nu mi se par asa mult, dar reactia unora e de parca am scapat de 20 de kg.
In fine, eu nu pot decat sa ma bucur; pot sa imbrac haine care anul trecut pe vremea asta nu imi veneau.
Fetelor va pup pe toate, si de abia aste[pt sa termit cu tot ce am de facut, ca sa pot sa intru in ritmul meu normal!
pupici!
mephala30 spune:
Neatza si poftiti la o sau un ceai verde cu menta si o felie de lamaie.
Bun venit Emmma, ai nimerit locul potrivit.
Mai spune-ne despre tine, stim cum statea treaba in urma cu doi ani, , dar in prezent? Inaltime, greutate, copii, zi de nastere...cont in banca, :)?
Laura, sper sa terminati repede de aranjat si sa redevii activa, caci ne lipsesti.
Delia, ma bucur pentru tine ca pleci, dar imi pare rau, caci iti vom simti lipsa, :(....toata vara....sau ai net acolo si ne vei scrie, nu?
Marilena, intinde costumul pe pat si pozeaza-l, sa vedem ce gusturi are olandezul, :). Daca nu vrei sa-l vedem pe tine....:)))
Carmen, Iustin & Teodor
Delidana spune:
'Neata si multumesc pentru ceai, Carmen.
O sa am net si o sa va scriu, nu scapati voi asa usor de mine.
Tlaura, succes cu amenajarile.
Emma, bine ai venit la noi si spor la slabit!
Vrem mai multe informatii despre tine si, daca nu te deranjeaza, raspunde la intrebarile de pe prima pagina.
Ma duc sa maninc ceva...
www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
gusta spune:
Neatza.
Carmen am sa ii fac o poza si va arat.Azi iti vine puiul mic acasa.
Emma bine ai venit la noi.
Laura sper sa termini treaba mai repede si sa apari la noi.
Delia vroiam sa iti propun sa deschid eu subiectul si la fel vroiam sa o rog si pe Anda sa deschid si in locul ei ca eu dupa 25 iulie plec in Ro(daca totul este bine) si revin dupa 3 saptamani asa ca de acolo nu va pot scrie ca nu stiu cat internet are mama.
Vremea nu tine cu mine asa ca cred ca azi stam acasa nici la piscina nu mergem.
Sunt in zona.
Marilena si Mara Augusta
emma2006 spune:
'Neata fetele si bine v-am gasit, multumesc Carmen si Delia pentru urarile de bun venit.
Carmen, am 1.60 m si 70 de kg, poate chiar mai mult; nu m-am cintarit de ceva timp; o sa va spun exact in curind.
Copilasi nu am inca.
Si acum sa raspund la intrebarile pentru noile venite:
1. Nu tin nici o dieta in prezent, dar ma gandesc sa incep sa nu mai maninc dupa ora 18.
2. Din pacate nu fac nici un sport si nici prea multa miscare.
3. La intrebarea aceasta am raspuns deja, am slabit 6 kg in 3 luni fara fainoase si dulciuri.
4. Cred ca a minca sanatos inseamna sa eviti prajelile, sa maninci multe fructe si legume, deci cit mai multa hrana vie si cit mai putine E-uri.
5. In cele 3 luni mai mincam o data pe sapt cite o inghetata.
6. N-as reusi sa tin un regim strict pentru ca sunt destul de ocupata.
7. Nu sunt adepta dietelor in care slabesti f mult intr-un timp foarte scurt. Mi-e teama sa nu le pui repede la loc, sa nu se lase carnea pe tine mai ales daca nu practici un sport si sa nu-ti dai organismul peste cap.
louisea spune:
Neatza
Gusta si eu ma gandeam sa-i faci doar poza la costum :)
Eu nu-mi pun poze cu moaca, cum o sa-ti cer eu sa apari in costum de baie
Dar de ce nu mergeti la piscina daca ploua? Nu aveti din alea acoperite?
Emma bine ai venit si sedere placuta
O zi superba tuturor
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci
gusta spune:
Avem Lou dar nu stiu ma simt asa de naspa parca a trecut trenu peste mine.
Marilena si Mara Augusta
Delidana spune:
Gusta, eu n-am nimic impotriva sa deschizi tu urmatorul capitol. Vad ca nu vrei sa ramii datoare.
Emma, daca vrei, sa ne dai si data de nastere, ca sa te putem trece pe lista.
Sa nu ma intrebati de planuri pe ziua de azi ca nu stiu inca.
Haideti, trezirea si pentru restul fetelor!
www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan