Nou stil de viatza (214)
Raspunsuri - Pagina 17
mephala30 spune:
quote:
Originally posted by Delidana
La mai mult suflet...dar deh...oamenii sint atit de diferiti....
e vina scenaristului,
Carmen, Iustin & Teodor
Delidana spune:
quote:
Originally posted by mephala30quote:
Originally posted by Delidana
La mai mult suflet...dar deh...oamenii sint atit de diferiti....
e vina scenaristului,
Carmen, Iustin & Teodor
Haha...ticalosul.
www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
gusta spune:
Buna.
Carmen va citeam si mancam cirese prima data anu asta.Mi-am luat costum exact ce nu as fi cumparat niciodata dar asa i-a placut la barbat ce sa faci si cu gusturile astea dar am vazut altu care am sa il iau.E din 2 piese negru cu alb si cred ca e o gluma sa fac poze cu el .Unde in casa?
Delia ma fac mica mica si ma iei cu tine in valiza?Vrei?
Claudia si eu visez maine sa merg la o piscina acoperita sa vedem.
Lou eu am zis ne intalnim nu e nici o problema numai ca trebuie sa vin cu ei dupa mine.
Anda sa stapanesti sanatoasa masina de facut inghetata.
Marilena si Mara Augusta
louisea spune:
Delia si mai mult te invidiez
Pot sa te intreb cum faceti cu cazarea (pt perioada asa de lunga)? Daca nu e secret desigur :)
Ma tenteaza si pe mine sa mai dam o fuga pana acolo in viitorul apropiat sper
Gusta asteptam pozele :)
Ha ca si eu mai devreme am mancat cirese pt prima data
Anda la cat mai multe inghetate la masina!!
Intrebare pt tine: ce fructe se pot manca imediat dupa masa, fara sa astepti 2-3 ore dupa? Mi-am adus aminte numai de capsuni..
Carmen E bravo tie.. Ai avut un meniu fain si un pic de praji acolo nu face chiar asa rau. Nici sa devi frustrata nu e bine
Abia astept sa se faca si la noi vremea faina sa gratarim iar.. Cica pe marti-miercuri
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci
Delidana spune:
Louisea, vom sta tot la casa unde am stat si anii trecuti. E adevarat ca e mai departe de centru dar asta e.
Gusta, gata, te iau. Unde preferi sa calatoresti, in portofel sau in valiza?
Ma uit la "Kung Fu Panda". Haios.
www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
gusta spune:
Delia lasa-ma in valiza ca nu pot in portofel.Sa ii spui lui Tzuni ca o pup dulce.
Lou ce poze pui vrei sa faci mergi la spital si nu stii cum.Cu haine pe mine si arat cum arat apai goala (cu costum de baie) iti dai seama ca va fac rau daca va arat poza.
Marilena si Mara Augusta
emma2006 spune:
Buna fetelor, tocmai am terminat de citit acest topic si vreau sa intru si eu in clubul vostru.
Cami imi pare rau pentru ceea ce ti s-a intimplat, iti doresc sa treci cit se poate de usor peste aceasta pierdere si sa fii tare pentru ca un puiut are nevoie de tine. Multa sanatate si nastere usoara.
emma2006 spune:
Imi doresc sa mai slabesc citeva kg si nu prea reusesc, imi trebuie putina ambitie si poate ne incurajam reciproc.
Am slabit acum 2 ani 6 kg in 3 luni renuntind la fainoase si la dulciuri; mai scapam la cite o inghetata pentru ca sunt fun, la fel ca Yubi.
Sunt si cam sedentara, trebuie sa fac ceva si in acest sens.