Nou stil de viatza (214)
Raspunsuri - Pagina 19
gusta spune:
Delia sincer vreau sa deschid exact ca sa nu raman datoare si daca am zis ca ajut si am vazut ca nu am prosti(sper) am zis sa va spun si voua ca am sa dispar 3 saptamani din plan si nu e frumos sa zic ca fac ceva si dupa sa plec.
Mai vremea asta ma omoara ,debea am mancat si astept cafeaua promisa de papi.Cred ca raman cu asteptarea.
Marilena si Mara Augusta
mephala30 spune:
Mari, daa, in cateva minute ajung acasa, mi-e atat de dor de el, .
Emma, o sa-ti trec datele in lista. Ce plan de bataie ti-ai facut?
Delia, am inteles...e, atunci ma bucur ca vei fi alaturi de noi. Mi-e dor de meniurile tale tailandeze, .
Carmen, Iustin & Teodor
emma2006 spune:
Carmen, as vrea sa incep sa nu mai maninc nimic dupa ora 18 si sa fac jum. de ora exercitii in fiecare zi. Nu se mai poate, n-am fost niciodata asa de grasa. O sa ma duc la vecina sa ma cintaresc ca nu stiu cite kg oi avea peste 70.
yubi spune:
Salutare!Ema, bine ai venit !Eu mi-am facut norma de inghetata pe ziua de azi ,adica 3 Am mai mancat la 12 vreo 3 fornetti cu branza si pe la 16.30 - mici la gratar ,cu paine (putina ) si salata de varza.Gata cu mesele pe ziua de azi ,ca sigur o sa se vada la cantar.Un pt. toate fetele.
Tzuni spune:
No, ca m-am intors de la mare!
Bag haine la spalat si vin sa citesc din urma si mai spre seara va scriu ce-am facut pe-acolo!
Va pup pe toate si...mi-ati lipsit MULT!
Tzuni mic si drag si scump si pisicos
gusta spune:
Bine ai revenit Tzuni.
Sper ca nu va apucati de scris cat nu sunt ca nu am cum sa deschid capitol nou.Dar mai stau in zona si daca e de ceva il deschid.
Marilena si Mara Augusta
Tzuni spune:
aveti aici cateva poze de la mare.
A fost frumos, am prins doar vreme buna, lume putina, apa calda... Am innotat in fiecare zi cat de mult am putut, dar n-am dat un gram jos, desi nici cu mancatul nu prea m-am omorat! M-am intalnit de doua ori si cu Sabina si familia ei (sotul, bb Gheo si Sofia), am facut plaja impreuna, am fost la masa, ne-am jucat...
Cam asta. Mi s-a facut dor de munca acolo. Desi aveam leptopu' la mine, nu m-am atins de el!
Tzuni mic si drag si scump si pisicos
tumpi spune:
Buna seara trupa.
Emma2006, bine ai venit printre noi si spor la slabit.
Tzuni bine ai revenit de la mare, asteptam pozici.
Carmen, gata ti-a venit puiutul acasa?
Marilena, cum mai stai cu spatele, ce mai face Mara?
Anky, chiar asa pe la noi nu mai dai?
Anda,as vrea si eu ceva retete de inghetata, ca am vazut ca tot vorbeati,dar mi-a scapat unde ai scris, daca ai scris retetele.
Delia, felicitari pt examene.
Efmimie, brava pt vointa ta de a te tine de sala si mancat cat de cat sanatos.
Cris, tot ocupata?
Vik, cred ca e tare bine cu mama langa tine.De mamidulce mai sti ceva?
Claudia, felicitari pt cetatenie.
Violeta,Doridia, ce mai faceti?
Puskin,ce mai face soacra ta?
Olo, Mik,cum mai e pe la voi, amai venit caldura?
Zuzi cred ca se relaxeaza cu burta la soare acum.
Madelaine, btavos pt kg pierdute.E adevarat ca e bine sa mergi la un nutritionist, pe multe incureajeza si le dau un tel,da eu cred ca nici atunci nu m-as tine,daca nu as avea pe cineva sa imi faca meniurile,sau poate numai daca as avea mai mult timp.
Yubi,numai 3 inghetate poti manca?Glumeam,desi si eu era la fel.Azi de ex am papat doar o portie.
Rolo,tot in stare blue esti?
Roxa, Nastad,pe la noi nu mai treceti?
Va pupici si va urez o seara placuta si o saptamana minunata.
AAAAa si sa nu uit:
LA MULTI ANI! tuturor celor ce isi sarbatoresc ziua de nume azi, sau daca aveti sarbatoriti in familie.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
Delidana spune:
Bine ai revenit, Tzuni! Si ce poze frumoase! Se vede ca v-a priit la mare, vad ca Meri e toata numai zimbet si ii sta asa de bine! Da si tu un semn cind ai timp.
Tumpi, mersi.
Azi m-am plimbat prin Parcul Tineretului, a fost frumos, lume multa, copilasi multi, dar cel mai mult mi-a placut reprezentatia teatrului Masca, cu piesa "Statuile". Foarte frumos, am facut si poze dar inca nu le-am descarcat sa vad ce-a iesit.
Cum a fost weekendul vostru?
www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan