Mamici norocoase de sept-oct 2008(83)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Anculet mamica nu te enerva... Asa se calculeaza...in prima zi de CM se pune ca a inceput prima saptamana de sarcina....Nu ai gresit nimik doar ca asa calculeaza dr...Tu ai de fapt o sarcina care exista de 5 sapt(dupa ovulatie) dar ei calc cu tot cu alea 14 zile si ies 7...

Valentina 25 + Matei

Asa creste gandacelul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutza spune:

Monica bafta la eco si revedere placuta cu Andrei !!!

anca81 poza facuta din spate e super , nici nu se vede ca ai fi gravida.

24+

Piersicutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

moni, bafta azi la eco....se pare ca azi asteptam multe vesti bune.

maryb 21+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Eva iti multumesc mult , esti foarte draguta, ca de obicei. Sunt intr-adevar mandra de comoara din burtica mea, pe zi ce trece ma simt tot mai apropiata de fetita mea si dragostea pentru ea e din ce in ce mai mare

Piersicutza, toata lumea imi spunea ca din spate nici nu se vede, asa ca mi-am facut o poza sa vad daca intr-adevar e adevarat. M-am amuzat teribil cand am vazut ca doar din fata sunt

O burtica mititica

29+ Carla Alexandra
Atat a mai ramas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

Moni, bafta la dr! iar la mare! de data asta unde? distractie placuta! Ange, de ce te chinui? ce tipii de la spalatorie sa nu cistige si ei un ban?

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

quote:
Originally posted by monica_dicut

Anca, Angelynna, Eva merci de urari

Si din partea mea pt babytza

Eva, la mine aveai chef sa tipi?

Anculet, nu te impacienta. Doctorii gandesc dupa ultimul ciclu iar tu gandesti dupa ovulatie. Dupa ciclu ai 7 saptamani iar dupa ovulatie 5. Nu iti face probleme, in ambele feluri e ok.

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
28+ Cuculetz Andrei

AMR 81 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI

Beyyy, pi tini ti pooop inzecit. Ca tu esti mereu o scumpa. Vorbeam si eu prin ricoseu!

Ai citit de vestile mele de la eco? Suntem ok, scumpa!

27+ LUCA

AMR PANA LA LUCA 13 SAPTAMANI !!!!!!

POZE

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Mi-e dor de voi sa va vad .....Nu pot sa intru deloc pe poze la munca si acasa tot nu merge...

Valentina 25 + Matei

Asa creste gandacelul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Anca, esti subtirica foc, desi burtica a crescut!
Eu sunt toata maaare, toata lumea imi zice ca am un "deriere" mare desi mie nu mi se pare ca ar fi crescut asa de tare, dar..asa o fi ca 20 de kile tre sa fie undeva, nu doar la burta care e maare si ea.Mi-a zis moasa ca de asta se zbenguie copilashul meu ca am mult lichid.
Cand vb de kg ma gandec la frshanana, colega mea de suferinta in ale grasimii. A anuntat ca pleaca undeva si am uitat eu??

30+LUCAS
AMR 10 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a-rose spune:

ciao, gagics !

acum am vazut cat ati mai scris....cred ca pic ca musca in lapte, eu abia am reusit de citit ultimul capitol, drept pentru care va mai multumesc inca o data pentru urari si parerile voastre cu privire la numele bblinei mele. felicic... m-am distrat copios. cred ca ai un motiv sa-i pui numele vasile, unul sentimental, banuiesc. oricum , daca ii ziceti vasi, mi se pare mai ok.

nusha, dam mana si impreuna infruntam paranoia... aceleasi intrebari ma macina si pe mine... de ce nu misca??? de ce misca asa de tare??? de ce de 2 luni cantarul arata tot 7 kg in plus??? doamne, daca ma fac cat vacusa ( cum zice nepotelul meu) si nu o sa ma mai suport???? daca nu o sa am lapte??? si tooooot felul daca vrei, facem intrecere.

dar hai ca ma apuc sa citesc si cap asta, sa vad in mijlocul la ce discutie am aterizat. sper sa mai apuc sa scriu. am ceva sedinta cu scandal. sper sa nu se bata astia ca in parlamentul chinez. poate e vedeti pe la stiri.

rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Da Eva, am citit, ai scris mesajul in timp ce-l scriam si eu si la mine dureaza mai mult ca am sef p'acilea. Sincer nici nu imi faceam griji ca ar putea fi altceva decat de la foarte bine in sus

Alinutz
, Mami de Alexa, plecam la Navodari pt weekend doar. E ultima iesire inainte de bebe

mary, Piersicutza merci.

Unde-i alinush ca nu o vazui azi???

Musette sa te intorci fresh

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
28+ Cuculetz Andrei

AMR 80 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI

Mergi la inceput