Mamici norocoase de sept-oct 2008(83)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Alexa saru mana dar nu ma chinui, sunt mici si oricum nu le spal singurica, unu am spalat eu si acum spala soacra mea , oricum ele trebuiau spalate.

24+

Bebe

Eco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Bitza, iti multumesc pentru aprecieri Am luat totusi 6.5 kg, sunt in grafic. Nu mi s-au umflat picioarele sau mainile, cred ca micuta Carla si "casuta ei" au cea mai mare pondere in kilogramele castigate. Eu am mancat foooooarte multe dulciuri, acum le-am mai redus.

Fetele, vedeti ca pe www.quelle.com.ro sunt niste camasi de noapte dragute cu nasturi in fata si sutiene din bumbac pentru alaptat. Preturile sunt super OK.

O burtica mititica

29+ Carla Alexandra
Atat a mai ramas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Ufff Monica te invidiez sincer, anul trecut am fost si noi a 2 a oara la Navodari si era apa super, nisipul fin

24+

Bebe

Eco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

A_rose, succes la sedinta!DAca se lasa cu bataie si se da la stiri sa ma anuntati si pe mine!!..Glumesc , desigur. Cu intarziere si cu scuzele de rigoare iti zic LA MULTI ANI pt ziua de ieri!!
Piersicutza, am vazut si eu poze din concediu..esti de o eleganta si de o finete...

30+LUCAS
AMR 10 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Salutare si de la mine !! De azi stau acasa, nu stiu cat insa, sper cat mai mult. De fapt sunt "internata in spital". Am fost si mi-am facut azi dimineata o internare, maine ma externez. Si imi mai da concediu in continuare. Sa vedem cat.
Aseara am fost la curs la First Bebe. In loc de 3 ore a durat 4. Partea nasoala a fost ca era infiorator de cald in sala aia si multa lume. Mame cu burti imense si tatici dupa ele.
A fost interesant, am aflat multe chestii, unele le stiam, altele nu, unele pentru mine sunt cu semnul ? ca mi se par un pic exagerate. Dar in principiu mi s-a parut pertinent si ok ce a povestit tipa aia (era dr neonatolog de la Municipal)

Eva felicitari pentru bebe miscaret !!! Cred ca o sa-l dai la sport din prima luna ca sa-si consume energia

Mai citesc din spate si mai revin daca am ratat pe cineva cu felicitari.

cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Cred ca mi-a disparut un mesaj ca nu-l mai gasesc...in fine mai scriem odata:
eva felicitari pentru bebe miscaret si vesel!!! e super senzatia aceea cand il simti cum se intinde
anca esti o finuta si o draguta si ti-a crescut foarte frumos burtica
monica bafta mare la eco!!!

26+Andrei
BEBE al nostru
Poze noi doi+"o casuta fff mare"

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

quote:
Originally posted by babytza

Si noi i-am pregatit Valentinei o surpriza pentru cand se va naste bebe. Ne-am gandit la o pereche de cercei cu lantisor. Am zis asa pentru ca daca ii luam o jucarie, in curand nu se mai juca cu ea in schimb astea ii vor ramane pe veci ca amintire din ziua cand am venit acasa cu fraatiorul ei.... Doamne ce frumos suna !!!!

Valentina 25 + Matei

Asa creste gandacelul nostru

a, ce frumos! super idee!

29+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

mary m-am conformat si eu cu semnatura ca neuronul meu gravid o cam luase razna deja
Fetelor pofta buna si odihna placuta!!!! Mai vb pe seara sa aflam vestile bune!!

27+Andrei
BEBE al nostru
Poze noi doi+"o casuta fff mare"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

andy_galro, asa mai merge ...peste 2 zile o schimbi din nou, da ?

maryb 21+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput