Mamici norocoase de sept-oct 2008(83)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Asa este Piersicutza eu in ziua aia imi faceam bagajele pt concediu

Vineri plec iar la mare Azi mergem si noi la control. Abia astept sa-l vad pe Andrei ca mi-e un dor de el de mor

Eva nu ne spui ce ai facut la doctor???? Sau am ratat eu???

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
28+ Cuculetz Andrei

AMR 81 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Monica, mult noroc la eco

O burtica mititica

29+ Carla Alexandra
Atat a mai ramas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Monica bafta la eco

Fetele eu mai incolo ma bag la spalat de covorase

24+

Bebe

Eco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Angelynna, esti curajoasa! Eu daca spal 2 ture de haine - in masina, bineinteles - sunt varza Ai totusi grija pe caldura asta...

O burtica mititica

29+ Carla Alexandra
Atat a mai ramas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculet spune:

Buna fetelor!

Aseara am fost la ginecolog,mi-a facut o echo transvaginala.Am 5 sapt si 2 zile,dar am avut o surpriza cu doctorul care mi-a spus,ca avand in vedere ca am avut ultima menstruatie pe 5 mai...ca ar fi trebuit sa am 7 sapt .Din cate stiu eu,de la ultima menstruatie se mai pun 14 zile,timp in care se presupune ca nu ai cum sa ramai insarcinata....si chiar imi ies 5 sapt.
Nu stiu ce sa mai cred! Fiind sarcina prea mica, nu a putut sa-si dea seama,daca totul merge bine sau nu,ma asteapta sapt viitoare la o alta echo! That's all.
O alta intrebare....stie cineva un ginecolog bun,prin catierul meu, Vitan ? Ca m-am plictisit sa bat campii prin diverse cartiere. Aseara am fost la Gara de Nord, intr-un cabinet particular,cam murdarel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

MONICA & ANDREI

Iaca aveam chef sa tip la tine!!!
Acum merg sa ma dreg cu inghetata!!!

27+ LUCA

AMR PANA LA LUCA 13 SAPTAMANI !!!!!!

POZE

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

abia astept sa stau si eu acasa....astia de la munca dau tot timpul drumu la aerul conditionat (este o magaoaie din aia inalta rau) si sa vedeti ce vant bate pe la ceafa si spatele meu....eu il inchid, ei ii dau drumul, chiar ma enerveaza situatia asta ....toata lumea care vine pe la mine pe la birou se plange ca ce frig e acolo si cum de nu am inghetat....si eu am picioarele sloi....

maryb 21+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Andy poooop
Monica bafta la echo !!!!

Valentina 25 + Matei

Asa creste gandacelul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Anca, esti o mamica superba. Finuta si scumpa, cand ma uit la tine ma gandesc ca esti fenomenala. Nu stiu cum te poti mentine asa de subtire. Burtica insa, ai dreptate, a crescut binisor, fata de acum o luna! Deci, Carla creste...creste...Arati bine gravidutza, se vede ce mandra esti de burtica ta si de ce ascunde ea!

27+ LUCA

AMR PANA LA LUCA 13 SAPTAMANI !!!!!!

POZE

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Anca, Angelynna, Eva merci de urari

Si din partea mea pt babytza

Eva, la mine aveai chef sa tipi?

Anculet, nu te impacienta. Doctorii gandesc dupa ultimul ciclu iar tu gandesti dupa ovulatie. Dupa ciclu ai 7 saptamani iar dupa ovulatie 5. Nu iti face probleme, in ambele feluri e ok.

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
28+ Cuculetz Andrei

AMR 81 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI

Mergi la inceput