Mamici norocoase de sept-oct 2008(83)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

quote:
Originally posted by andy_galro

maryb cred ca este corect si asa cum spui tu dar eu m-am obisnuit deja asa...asta e...neuronul gravid

26+Andrei
BEBE al nostru
Poze noi doi+"o casuta fff mare"

mai mai mai, eu nu te inteleg, pai toate vrem sa avem la semnatura cat mai mult si tu ??? tu iti treci mai putin decat ai de fapt...mda, se pare ca neuronul tau gravid chiar a luat-o razna

maryb 21+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

quote:
Originally posted by bitza2008

Astazi am schimbat prefixul!!!!FETELE, VA DATI SEAMA??!!!AM 30 SAPTAMANI!!OAU!!!MAI ESTE PUTIN!!!
SA va spun ce am patit;ieri dimineata imi simteam burtica tare cand stateam in picioare, cand ma asezam totul era ok.Sun la nr de urgenta la moase si imi zice ca sunt BH, si sa fac si un test de urina ca e posibil sa am o infectie...aa, si, bineinteles "slow down".Fug la dr de fam imi face un test de asta ad-hoc si ..am infectie urinara. Am inceput deja de ieri tratamentul cu antibiotic, mi-a zis "no sex", multe lichide, suc de portocale si de "cranberry".
Sotul meu s-a speriat si acuma exagereaza cu grija, sa nu misc un pai.
Azi mi-am luat liber.Aici e fain , ca pana la o saptamana poti sta acasa pe motiv de boala dar fara hartie de la dr; am sunat doar si am zis ca nu ma simt bine...

30+LUCAS
AMR 10 saptamani!!!

30 de saptamini!!!! wow! bravo Bitza! nu-ti face griji cu infectia urinara, nu este o chestie normala, insa este destul de frecventa in sarcina.

29+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)

Mergi la inceput

mai fetelor, eu din ce stiu la infectia urinara ai usturimi la urinat, nu ??? durerile de burtica pot indica o infectie urinara, chiar daca nu ai usturimi ?

maryb 21+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

adria, LA MULTI ANI !!! Sa ai o nastere usoara si un bebelus sanatos.

maryb 21+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Babytza, Pretty, bafta la eco azi! sa veniti cu vesti bune!

29+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

bitza wow 30 saptamani

Maine schimbam si noi semnatura, intram in 25 saptamani

Andreea multam pt sprijinul pe care mi-l oferiti

24+

Bebe

Eco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Bafta la eco, cuscra babytza, sa vi cu vesti bune!!!!

anca, musette, si eu sper sa fie ok!!! PUP

andy pupici speciali

piopilca sigur, Matei stie. La-a inceput a fost dezamagit ca e fetita, a zis ca nu are ce sa faca cu ea, ca fetitele se joaca cu papusi si el vrea sa faca concurs cu masinutele cu ea.... De cate ori ii ziceam ceva de surioara lui imi spunea cu nu e surioara, ca e baiat si il cheama pishto! Acum abia astepata sa creasca sa o putem scoate sa vina acasa si sa-i faca clatita si placintele, caci asa i-a spus o prietena ca fac surioarele, si i-am zis ca se va juca si cu masinile lui si abia asteapta. Tot timpul vina la burtica mea, o mangaie, o pupa si asculta sa vada ce face si ba zice ca doarme ba ca bea lapte... nu e departe... e un scump scump..... si are asa grija de mine, zice ca daca stau acasa in concediu sta si el cu mine, ca tre sa stea cineva sa aiba grija de mama..... baiatul meu mare!!!!!

26+

Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)

poze eco

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png

serbare gradi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by musettepink

Piolica o sa va urmaresc discret daca merge netul la hotel dar nu o sa scriu prea des ca vreau sa profit de sot!!!!!!Si mie o sa-mi fie dor de voi!

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!Mai avem 12s!

28+LUCA

pai asa sa faci!

29+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

---------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

quote:
Originally posted by Piersicutza

andreea parcarea aceea era in Tenerife si sotului asa de mult i-a placut ca a fotografiat-o. Era chiar plina de carucioare dar si pazita, normal.
Sa stii ca nici fetita mea nu prea sughita decat foarte rar. Eu zic ca e sughit atunci cand miscarea e regulata cel putin de 3-4 ori.

Multumesc de raspuns Piersicutza. Singurele miscari ritmice pe care le-am simtit la bebelina sunt loviturile de cap, picioare, sigur nu era sughit ca imi si impungea burtica. Acum nu stiu daca sa ma ingrijorez sau sa ma bucur ca fetitza mea inghite lichid amniotic cu grija sa nu sughita, ca o domnisoara .

July daca nu iti cer ei eu as zice sa tii telefonul pana ti se termina concediul medical si il dai cand intri in prenatal. Sa nu patesti ca Anca sa te deranjeze in concediu pe motiv ca e telefonul de la ei. Sau da-l acum si scapi de o grija.

28+ cu Mina Alexandra

Poze
Asa crestem

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Nocom

piopilca sigur, Matei stie. La-a inceput a fost dezamagit ca e fetita, a zis ca nu are ce sa faca cu ea, ca fetitele se joaca cu papusi si el vrea sa faca concurs cu masinutele cu ea.... De cate ori ii ziceam ceva de surioara lui imi spunea cu nu e surioara, ca e baiat si il cheama pishto! Acum abia astepata sa creasca sa o putem scoate sa vina acasa si sa-i faca clatita si placintele, caci asa i-a spus o prietena ca fac surioarele, si i-am zis ca se va juca si cu masinile lui si abia asteapta. Tot timpul vina la burtica mea, o mangaie, o pupa si asculta sa vada ce face si ba zice ca doarme ba ca bea lapte... nu e departe... e un scump scump..... si are asa grija de mine, zice ca daca stau acasa in concediu sta si el cu mine, ca tre sa stea cineva sa aiba grija de mama..... baiatul meu mare!!!!!

26+

Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)

poze eco

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png

serbare gradi

vai ce dragutz este Matei! este un adevarat barbat, are grija de mamica lui!
ma bucur ca este fericit acum ca va avea o surioara!

citeam intr-o carte, ca la nastere e bine sa-i aduci copilului mai mare o jucarie sau altceva dragut si sa-i spui ca e un cadou de la bebelus, asta o sa-l apropie si mai tare de bebe. si sa se faca la fel pt bebe, sa-l iei pe cel mare la cumparaturi si sa-i ceri parerea, sa-i arati ca el este mare acum si poate lua decizii is sa aleaga un mic cadou pt bebe.

29+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

---------------

Mergi la inceput