Mamici norocoase de sept-oct 2008(83)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

am auzit si noi de asta si chiar asa vrem sa facem!!!!

26+

Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)

poze eco

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png

serbare gradi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

BITZA, FELICITARI!!!!!!!!! 30 SAPTAMANI!!! CE EMOTII, NUMAI CAND MA GANDESC CE PUTIN MAI ESTE!!!

LA MULTI ANI, ADRIA, SI SARCINA CAT MAI USOARA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Si noi i-am pregatit Valentinei o surpriza pentru cand se va naste bebe. Ne-am gandit la o pereche de cercei cu lantisor. Am zis asa pentru ca daca ii luam o jucarie, in curand nu se mai juca cu ea in schimb astea ii vor ramane pe veci ca amintire din ziua cand am venit acasa cu fraatiorul ei.... Doamne ce frumos suna !!!!

Valentina 25 + Matei

Asa creste gandacelul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutza spune:

Monica da, ti-ai dat bine seama, pozele sunt din Tenerife. Ti s-a facut dor? Povesti despre acel concediu am postat chiar atunci cand m-am intors, poate erai plecata si n-ai prins. Candva prin 30 mai.

LA MULTI ANI ADRIA!

Multa bafta Preety si Babytza

musettepink va doresc un concediu minunat in Poiana, of ce dor mi-e si mie de locurile acelea, ca doar mi-s brasoveanca.

24+

Piersicutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Eva felicitari pentru bebe mare si in grafic!!! Ai un bebe super miscaret!!! Ce senzatie faina este sa il vezi cum se intinde asa ....eu deocamdata l-am vazut doar cum se intinde cu funduletul in afara....al meu e mai nerusinat un pic .....

26+Andrei
BEBE al nostru
Poze noi doi+"o casuta fff mare"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Va poooop pentru urari si sa venim cu vesti bune. Din pacate daca va dura mai mult de jumatate de ora nu va mai pot anunta pana maine....Sunt programata la 16:00 si eu termin programul la 17:00.

Valentina 25 + Matei

Asa creste gandacelul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

fetelor care aveti cont pe la redoute!!!!

ce ati scris la " Code département de naissance* caci daca scriu CNP-ul zice ca nu e corect codul.... ??????????

26+

Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)

poze eco

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png

serbare gradi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Fetelor, multumesc de felicitari!Va pup pe toate andy, andreea, piolica, angelynna, andreea, musette, eva!!PE cat suna de bine ca mai e putin, pe atat e de infricosator!!!Se apropie ziua cea mare!!
Andreea, amorteala membrelor e normala in sarcina.Iei vitamine?Eu sambata am simtit cum sughite copilul pt singura data; la ultimele 2 controale la moasa sughita de fiecare data.Asrazi am citit ca bebe mimeaza respiratia si daca inghite accidental lichid amniotic sughite.

30+LUCAS
AMR 10 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

harnicutzelor! Ratonelu, sper ca acum esti bine Musette, concediu placut si te asteptam cu poze! Bitza felicitari pt schimbarea semnaturi! July pt cumnatelele dragi:) Piolica, chiar are efect cadoul de la bb pt fratiorul mai mare, stiu de la alte mamici. avem si noi un plan :)) Eva, tu de ce tipi la noi?

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Eva, te-m admirat in poze; esti o mamica ff frumoasa. Ce-ai facut ieri la eco???
imi place culoarea din cam lui Luca,la mine e mai stearsa de asta barbatumeu zice ca e cam mosnegeasca , mai bine facem albastru...si asa, poate ajung la "eternul albastru" ca pt paut am luat baldachin albastru ca verdele era urat, cearsafuri husa albastre..

30+LUCAS
AMR 10 saptamani!!!

Mergi la inceput