Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (95)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Mary, ma bucur ca nu a mai aparut !!! Oricum , maine cand te duci la control sa ii zici dr.
Map,hmmmm...ciudata situatie !!! Totusi eu sper sa se intoarca in pozitia normala de nastere...

Cristina 32+ ,cu Mihai Daniel

AMR 54 ZILE
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

cristina, o sa-i spun ca si asa vreau sa-i zic de un concediu medical dupa morfo de saptamana viitoare. Si oricum simt ca nu mai pot, mi-e somn, ma simt cam aiurea de cateva zile in sensul ca as lenevi tot timpul, parca nu mai am vlaga si nu mai am chef sa vin la munca, vreau sa profit si eu putin ca sunt gravi ca pana acum nu mi-am luat absolut nimic.

maryb 21+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

ana, maria e o frumusete! Nu stiu unde zici de asemanare cu taticul, mie mi se pare ca-i prea mica sa semene cu vreunul dintre voi. Las' fata sa mai creasca ...

cristina, hai ca se intoarce mihaita al tau, asa zice feelingul meu. Mai da-i ceva timp.

Fetele cu experienta nu ma uitati cu intrebarea mea cu containerele de depozitat laptele!

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu79 spune:

Anaxena- Maria este absolut superba! Cum poti spune ca nu e fotogenica? E o dulceata si jumatate! Tu cum te mai simti?

Pupicei tuturor

Ralu
36+ Miruna

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by maryb

cristina, o sa-i spun ca si asa vreau sa-i zic de un concediu medical dupa morfo de saptamana viitoare. Si oricum simt ca nu mai pot, mi-e somn, ma simt cam aiurea de cateva zile in sensul ca as lenevi tot timpul, parca nu mai am vlaga si nu mai am chef sa vin la munca, vreau sa profit si eu putin ca sunt gravi ca pana acum nu mi-am luat absolut nimic.

maryb 21+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mary, te inteleg perfect. Am trecut si eu prin starile descrise de tine. Acum insa e si mai nasol ca au venit si caldurile astea!!! Dar de prin sapt 24- 25 au trecut starile acestea si am inceput sa fiu plina de energie, de zici ca ma uitase cineva bagata in priza...

AMR 54 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

cristina, la mine de cateva zile a revenit starea de somnolenta.
si putin mai devreme ma duceam sa-mi apa si deodata m-a luat o ameteala mica, am simtit cum ma clatinam ....deci clar am nevoie sa mai stau si acasa. Tie ti-a dat vreodata popa concediu medical ? oare mi-o da ?

maryb 21+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by turturica

ana, maria e o frumusete! Nu stiu unde zici de asemanare cu taticul, mie mi se pare ca-i prea mica sa semene cu vreunul dintre voi. Las' fata sa mai creasca ...

cristina, hai ca se intoarce mihaita al tau, asa zice feelingul meu. Mai da-i ceva timp.

Fetele cu experienta nu ma uitati cu intrebarea mea cu containerele de depozitat laptele!

32+

daca asa zice " feeling-ul " tau, m-am linistit...Deci, bebe se va intoarce!!!

AMR 54 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca_81 spune:

Buna fetelor!

Am venit siu eu cu vesti de la doctor...o sa cam stric randul la nasteri
M-a programat la cezariana sambata pe 28 Iunie. Mi-e asa de frica...
Sper sa fie totul bine!
Eu sunt dilatata deja...a zis ceva de col care permite indexul...

Anaxena este o dulceata Maria ta! Sa va traiasca!
Si eu sunt convinsa ca Amalia o sa fie leita taticul ei.

Irina37+ Amalia
bebitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

fetelor da nu ma ignorati si pe mine cu raspunsurile!!!!!! . ca ori ma apuc de bocit aici pe forum de vma dati afara, ori va stresez de ma dati afara!na, sa vad ce alegeti!

Ruxandra 30+ si Andrei Tudor

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by maryb

cristina, la mine de cateva zile a revenit starea de somnolenta.
si putin mai devreme ma duceam sa-mi apa si deodata m-a luat o ameteala mica, am simtit cum ma clatinam ....deci clar am nevoie sa mai stau si acasa. Tie ti-a dat vreodata popa concediu medical ? oare mi-o da ?

maryb 21+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Nu i-am cerut pana acum , dar vineri intentionez sa ii cer si eu pentru concediu prenatal...
AMETEALA, poate fi semn de hipotensiune sau de o usoara anemie...

AMR 54 ZILE

Mergi la inceput