Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (95)
Raspunsuri - Pagina 11
M&M spune:
Am revenit si eu dupa un somnic tare bun!!!
Turtu, si eu astept sa se intoarca bebe!!! Bine ai venit in clubul " fricoaselor de cezariana".![]()
Mary, mi-am adus aminte, pana la urma de la ce era secretia aceea ciudata???
Ana, Maria e o scumpa!!! Ce cumintica e!!! Pana la urma ai recurs la metode traditionale de vindecare a ranilor de la sani!!!
Cristina
32+ ,cu
Mihai Daniel
AMR 54 ZILE

" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
diarux spune:
fetelor,
incerc senzatii noi. m-am gandit intai sa va intreb si dupa aia sa ma stresez. deci... ma intzeapa la intrarea in vagin. asa din cand in cand cate o intepatura scurta. o fi de la BB????
ca am impresia ca uneori tzopaie si pe vezica mea, asa ceva simt. any ideas?????
doi la mana : dati-mi o idee ce sa fac dintr-un piept de pui dezosat. ceva simplu, rapid si de vara...
eu am mancat azi numai o bucata mare de pepene rosu. ca altceva nu a incaput inca. dar trebuie sa ma decid repede ce sa maannc pana nu imi scade iar glicemia. era mai bine la scoala, ca nu simteam caldura
.am spalat rufe, am facut curat, acum mai am de aranjat cate ceva si trec la manichiura cred si pedichiura.
Ruxandra
30+ si
Andrei Tudor
maryb spune:
cristina, habar nu am ca nu a mai aparut si ma bucur ca nu a mai aparut.
maryb
21+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
vias spune:
Anaxena...ai un copil atat de frumos...nu am cuvinte...sa-ti traiasca!!!!!
Cu camera???..ce mai urmeaza???????...sper ca pana la sf saptamanii viitoare sa punem fereastra, usa, parchetul, perdeaua, draperia, dulapul, patutul....
...de-asta nu am cum sa nasc eu mai devreme...
...numai dupa ce pune parchetul, fereastra, usa, aduce dulapul...atunci ma pot apuca de spalat, calcat pt mine si pt bebe 

...pana atunci REFUZ sa nasc!!!!...si nu glumesc!!!
..si apoi urmeaza bucataria...dat tot jos, zugravit, schimbat fereastra, usa, pus gresie, faianta, ghiuveta, hota...mobila...centrala...
..poate reusim sa cumparam si un frigider pana atunci...
...si apoi tot asa...una cate una...hol, sufragerie, balcon, cele 2 bai, camera lui bebe...oho...avem ce face...nu ne plictisim!!!
Cami 36s+, cu
?????????
pustai
diarux spune:
ANAXENA super gagica!!!!o MARIA SUPER SUPER!!!frumusica foc! crek totusi seamana si cu mama ei!oleak!
Ruxandra
30+ si
Andrei Tudor
map spune:
quote:
Originally posted by cristina_26
Sa avem un capitol plin numai si numai de vesti bune!!!
Map, Mobriq, si eu am aceeasi problema, bebe nu s-a intors!!! Biri zicea ca ar trebui sa incercam sa stam in 4 labe..
Dara, si bebelina ta tot in pozitie pelvina e???!!!!EU nu vreau cezariana!!!!
Cristina32+ ,cu
Mihai Daniel
AMR 55 ZILE
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
Cristina, sa stii ca la Robert si mie mi-au spus niste prietene ca trebuie sa merg in 4 labe si ce m-am mai chinuit, imi terminasem genunchii. Pana la urma s-a intors el sg dar nu s-a pozitionat deloc cum trebuia, avea capul jos dar lateral cumva si pana la urma tot la cezariana am ajuns. Si eu mi-am dorit prima data nastere naturala cu orice pret dar n-a fost sa fie. Acum cand stiu ca tot la cutit pot ajunge nu mai am curaj sa risc
Monica
37+ si
Robertel (17.08.2006) care face numai nazbatiiCraciun si Rev
Duminica la munte, Toamna la munte, Mallorca, 1 an, poze mai noi, Süd Tirol, O vacanta minunata, Prima mea drumetie
Didi81 spune:
Anaxena, Maria este supeba!!! Ziceai ca nu e fotogenica? Mie mi se pare minunata! 
Didi
37+ 
dma2007 spune:
ana mortala gacica!
e superba!!!!!!!!!!!!!!!!o minune!sava traiasca si sa va bucurati de ea!
asteptam sa o vedem si pe Thea
Doamne adu-o acasa cat mai repede!
31s+!
a inceput numaratoarea inversa
surpriza
MARIA ANDREEA sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!

http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png
Marina_1609 spune:
ANAXENA e super frumoasa Maria ta. degeaba ziceai ca n ue fotogenica
Sa va traiasca!
_
32+ cu
ANA SOFIA
Poze
AMR 50 ZILE 
Proiectul 2008 in derulare