Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (95)
Raspunsuri - Pagina 13
maryb spune:
cristina, pai pentru prenatal nu trebuie sa-ti dea dr de familie ?
mie mi-a iesit la ultimele analize usoara anemie normocroma normocitara....maine o sa vada si dr popa analizele.
maryb
21+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
M&M spune:
Ruxandra, si eu mai am intepaturi !!! Poate ca din cauza ca uterul tot creste si trebuie sa se adapteze !!! Cu gatitul. nu stiu ce idee sa iti sugerez in afara de un gratarel..
Irinuca,
!!!!! Sambata te-a programat la cezariana????!!!!
Mary, am inteles ca am nevoie de o adeverinta de la dr. ginecolog ca pot intra in prenatal si, cu aceasta adeverinta sa ma prezint la med. de fam.
Cristina
32+ ,cu
Mihai Daniel
AMR 54 ZILE

" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
maryb spune:
cristina, asta nu o stiam, asa o fi, acum am aflat si eu.
si daca iei cele 126 de zile dupa nastere, tot asa trebuie procedat ? adica adeverinta de la dr ginecolog si apoi la medicul de familie ?
maryb
21+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
mcoca spune:
Turtu, sunt bine, merci
, am fost la solduri :). Acum am ajuns. Am facut suuuper afaceri. Am luat 90% din hainutze cu -70% si restu cu -50%. EA avea deja tot pentru 1-3 luni, asa ca acum i-am luat pentru 6, geaca de toamna si de iarna, pantaloni grosi si pulovaras, din astea :). Cred ca pana la urmatoarele solduri e ok :).
Ana, super dulce MAria.
Vicky
39+ si
Maya
AMR 1 zile
Bebele casei
diarux spune:
CRIS am inteles eu cu uterul..da parca prea jos ma inteapa. adik ma gandesc sa nu fie altceva. abia joi sunt programata la dr. joia viitoare adik. deci nu va am decat pe cvoi sa va intreb pana atunci.
Ruxandra
30+ si
Andrei Tudor
ankalaura spune:
XENA - ce papusica finuta aveti! Zici tu acum ca seamana doar cu tati, dar vei vedea la ea cate ceva nou in fiecare zi. O sa vezi ca seamana cu amandoi. Sa fie sanatoasa, draga de ea, cat de frumos doarme!
TURTU - sa vezi ce bine e sa stai acasa de tot! Eu ma minunez in fiecare zi si imi tot repet cat de grozav este! Sa spal vase numai cand vreau, sa calc rufe numai cand vreau, sa ma odihnesc cat vreau!!! Cand eram la serviciu... o continua disperare ma cuprindea.... nu aveam timp, eram intr-o goana care ma obosea si fizic si psihic... Ma saturasem ca de mere padurete!!!
Nu m-am aruncat inca in reduceri ca am luat in ianuarie o gramada
Acum nu imi mai trebuie chiar asa multe. Perna aia de bebe o ia sigur, in rest mai casc gura si admir. Cred ca o sa ma orientez pe hainute de 6 luni+, ca pana pe la 6 luni am deja tot ce ne trebuie
DIARUX - la care dintre "intrari" te inteapa? La cea dinspre inauntru sau la cealalta? Ca din punctul de vedere al lui bebe, una e iesirea! Din punctul altora de vedere, poate fi intrarea!
Ce am mai ras de intrebarea ta! Sa nu te superi pe mine!!!!
Cu pieptul... eu as face o salata, ca nu ma omor dupa piept. Il mananc numai gratar. Cre' ca l-as taia cubulete, l-as perpeli bine intr-o tigaie teflon fara nici un ulei, si as face un amestec cu rosie, putina salata verde, niste cascaval cubulete, niste otet balsamic, un strop de sos vinegrette (sau maioneza putina), ... eventual niste boabe de porumb dca ai prin casa is niste fasii de ardei gras rosu si putina verdeata - un strop de patrunjel sau marar... dupa gust. Sau, il loc de vinegrette sau balsamic as stoarce niste lamaie, si as mai pune ulei de masline ![]()
IRINUCA - deja??? Tinem pumnii pentru 28!!! DUMINCA? Mai bine, ca e mai liniste.
ankalaura spune:
Dia - acuma, serios ![]()
Cam la varsta ta de sarcina ma intepa si pe mine (si continua sa ma intepe si azi, doar ca mult mai tare), catre dupa-amiaza (in partea din interior, by the way
). Medicul mi-a zis sa iau NO-Spa daca ma doare tare. Nu am luat, ca nu ma durea chiar asa de tare si eu sunt cam contra medicatie... Da' ma intepa!
Explicatia pe care mi-am dat-o singura e ca solicitam mult zona. Stateam ore in sir ghemotocita la birou, calare pe calculator. Ritm sustinut, stres mult, munca multa, ca asa era la mine. Cam de atunci am inceput sa merg mai leganat si sa ma doara uneori, asa ca scadeam "viteza". In weekend totusi NU ma mai durea, pentru ca puteam sa ma mai intind cand simteam nevoia.
Eu simteam intepaturile astea fix in col, pe interior, fara sa simt neaparat alte miscari ale lui bebe.
Eu zic sa nu te impacientezi daca intepaturile nu sunt dese si suparatoare, dar daca te simti mai linistita, da un telefon la medic.
Eu plec acuma sa imi iau medicalul de la dr de familie. Ce fata o sa faca aia la serviciu cand o sa ma vada cu medica pana la 1 iulie, in loc de prenatal! ![]()
dara_d spune:
Ana xena este superba Maria ,imi place tare mult cum doarme ea , sper sa te refaci cu sanii repede.Bravo tie mamico ce fetita frumoasa ai.
Irinuca asa repede o sa nasti ,unde nasti tu ?cam am inteles ca fcai cezariana. sambata.cE frica m-a cuprins ca eu vineri merg la control poate ma trezesc ca ma ia asa repede , eu sper ca o sa fac cezariana saptaman viitoare.
Cristina da fetita mea este in prezentatie pelvina, astept vineri sa mi se mai confirme odata , dar nu cred ca s-a intors cu capul in jos, ca as fi simtit, dar cine stie.
37+
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png
M&M spune:
Mary, cu postnatalul nu stiu!!!
O sa intreb ca sa fiu sigura ca nu omit ceva.
Ruxandra , vad ca ti-a raspuns Anka!! Incearca sa nu te mai panichezi
Dara, poate totusi s-o fi intors. map parca zicea ca pana la 36-37 de sapt au tot timpul bebeii sa se intoarca.
Sursula, cum a fost azi la doctor???
Cristina
32+ ,cu
Mihai Daniel
AMR 54 ZILE

" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
maryb spune:
ankalaura, spune-mi si mie te rog pentru ce diagnostic ti-a dat dr de familie concediu medical pana la 1 iulie ?
maryb
21+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele