Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (95)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

buna burtici,

..eu azi nu am avut nici o contractie...si dupa acea scurgere abundenta...NIMIC!!!....
..promit vca daca mai simt ceva...il sun pe dr..
...dar nu-i cazul....mai sta bebe 2 saptamani...va zic eu...simt ca iese in saptamana aia 7-11 iul...

...intelege el f bine motivele...e baiat destept...

A.cicel...si la tine e ''pe vine''??..parca vad...cand o sa incepeti..nu o sa va mai opriti din nasteri... ...ei..noi suntem aici si facem galerie

Cami 36s+, cu ??????????

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Dara Sunt bine teoretic. Zic asa pt ca nu prea sunt in forma. Ma termina caldura desi nu e exagerat de cald la noi, cu dormitu sunt varza, ori ma culc pe la 2-3 si abia adorm, ori ma trezesc pe la 3-4 si ma chinui sa mai inchid ochii. Plus ca senzatia asta de sufocare e disperanta. Azi am picioarele imense, ma strang si papucii de casa si ma dor talpile de park am dansat toata noaptea. Si nici n-am iesit din casa.
Maryb ce faci? La clinicile private te primesc la 37 implinite. E adevarat ca sunt cazuri de nasteri si mai devreme dar bag mana in foc ca au intervenit medicii lor ca sa le primeasca.
M-am uitat si io pe situ pus de Capri cu lumanarile de botez. Ce uraciuni frate!!! N-ar pune unu 2 flori naturale si o panglik. Tre sa puna tot cuponu de tul ca altfel e saracacios. Duca-se pe pustii cu ideile lor, si cik mari decoratori sunt ei, sta-le-ar in gat talentu de designeri.
Nu bagati balena in seama ca e recalcitranta de la lipsa de somn

bujo 36+ cu Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

bujo, ce sa fac, astept joia viitoare sa fac morfo fetala de trim. 2. Si tot atunci as vrea sa-mi bag 2 saptamani de medical, ca nu mai rezist la servici....astia dau drumu la magaoaia aia inalta de aer conditionat si pe la ceafa si spatele meu bate vantul....eu il inchid ei il deschid...asta este...

maryb 21+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

wow...au terminat baietii camera........arata f bne...

Cami 36s+, cu ????????

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Bujo bine ca nu stai la bucuresti ca te topeai de tot, eu una ma uit cum curg apele pe mine ,fac dus di degaeaba .Am aer conditionat, ii dau drumul dar dupa o ora ma ia durerea de cap, cred ca nu sunt eu normala, ca nu stau in camera in care e aerul , dar asa patesc. Deci nu il prea pot folosi.
Camy ma bucur ca au terminat camera , adica acum poti pune mobila ??sau cum faci? Ce mai urmeaza bucataria, parca ?
Maryb ai mare grija cu caldurile astea si cu sarcina ,hidrateaza-te ,bea multe lichide .M-am uitat la poze ce burtica frumoasa ai.
Cum o fi Rontzy????Asteptam vesti .
Ana xena cum mai esti ????

37+
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

Ola, fetele, am aparut si eu de la birou. Am papat, am citit paginile scrise si-acuma ma bag sa-mi mai dau si eu cu parerea.
Nu inainte de a mai zice inca o data ca e atita de bine sa lucrezi doar cu 50%. Stiu ca ma repet, da' ce sa fac, mi-s in culmea fericirii ca am programul redus

cristina, oana, io zic sa nu va ingrijorati cu pozitia lu' bebe, cica se mai pot intoarce pina pe la vreo 36-37 de saptamini. Treaba aia cu statul in 4 labe nu-i prea rea, am citit si eu de ea.
Eu am exersat pozitia asta o gramada la pilatesul de gravide si a mea bebelina e cu capul in jos, sper s-o tina tot asa. Nu stiu daca e doar coincidenta sau nu, dar zic ca merita incercat.

Si, apropo, ma bag si eu in clubul celor cu frica de cezariana, sper sa mearga totul bine si sa nasc naturel, da' cu epidurala.

gabriela, am citit patania ta de la doctor, ce urit s-a purtat. Zau daca ii inteleg.
Si doctorul meu s-ar putea sa fie in vacanta cind nasc, dar ma lasa pe mina altuia, cel putin stiu treaba asta dinainte si nu ma ingrijorez.

camy, cum mai esti cu scurgerile si contractiile alea? N-ar fi rau sa mergi totusi la un control, asa de siguranta.

bujo mama, da' ce rea te facu nesomnu' asta Las' ca ai dreptate, si pe mine ma enerveaza moda asta auto-impusa.

mada, mi-a placut luminarea aia cu floricele albe si roz. Foarte eleganta, simpla si de efect.

biri, da' cit mai sta soacra-ta pe la voi? Hai ca ficiorul tau vrea sa fie rac cu acte in regula, nu din ala de la granita dintre zodii dupa cum se pare.
Apropo, am tot vrut sa te intreb, cum reactioneaza ana la vestea unui fratior in curind? Sint curioasa cum o sa fie la inceput.

vicky, ai fost cam tacuta azi. Toate bune?

annababy, mi-a placut culoarea ta. Si eu ar trebui sa ma tund si sa-mi reinnoiesc culoarea, da' astept sa se mai racoreasca vremea. Nici n-am pretentii, nu?

catillin, si eu beau ceai de zmeur de cind am implinit 32 de saptamini, marimar zicea si ea de treaba asta. Apropo, marimar, cum esti? Totul bine?!

anka, te bagasi la reduceri? Ce ma enerveaza ca nu livreaza in elvetia, iar site-ul elvetian n-are inca reduceri, c-asa fac elvetienii, mereu mai scumpi decit restul lumii.

nati, ce bine ca ai destul lapte. Si eu am citit ca e bine sa-i dai lui bebe lapte cit vrea, nu cred ca o sa manince mai mult decit poate.

Apropo, fetelor, ca tot vorbiti de depozitat laptele, exista dispozitive speciale in care se depoziteaza? Am inteles ca pt frigider e ok sa fie pus in biberoane, da' cind il punem in congelator in ce anume se depoziteaza? Banuiesc ca avem nevoie de ceva containere micute care sa ajunga pentru o masa, mai ales daca n-avem voie se decongelam laptele decit o data.

pupici, ma duc sa-mi fac somnul de frumusete. Pentru ca merit, vorba reclamei de la l'oreal

32+

Mergi la inceput

dara_d, beau cam 2.5-3L de apa pe zi, deci de hidratat ma hidratez. Dar m-a apucat din nou somnolenta si vreau sa mai stau si eu acasa sa ma odihnesc...ca acusica incep colegii mei sa-si ia concediu si va trebui sa le tin locul....

aaaa....si multumesc frumos pentru aprecierea la dresa burticii

maryb 21+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

am pus poze cu www.flickr.com/photos/12649238@N02/" target="_blank">bebe Maria...seamana numai cu tati!!!

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!

Mergi la inceput

anaxena, foarte frumoase pozele. Maria este o frumusica.
Sa va traiasca, sa fie sanatoasa, fericita si sa va aduca numai bucurii.

maryb 21+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput