Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (95)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

cristina, mie mi-a zis o fata care a intrebat-o chiar pe dr. popa si asa i-a zis, de 37s implinite. maine o s-o intreb si eu si iti zic.

maryb 21+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

tecky in legatura cu crema pt vergeturi
am vb si eu cu o tipa de la farmacie help net f draguta mi-a zis ca cele mai bune sunt lineance, galenic si mustela dar ultimele doua sunt mult mai scumpe si a zis ea ca au acelasi efect toate

eu mi-am dat dar tot s-au intins
acum bebelusa sa fie sanatoasa!

Doamne ai grija de Thea!

31s+! a inceput numaratoarea inversa
surpriza MARIA ANDREEA
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Caprioara, n-am prins exact discutia, te rog eu frumos spune-mi de unde ai luat cercelusii.
Cred ca o sa mai pun intrebari in reluare, nu va suparati pe mine. Azi am timp mai mult de stat pe net.

Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)
bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

quote:
Originally posted by maryb

cristina, mie mi-a zis o fata care a intrebat-o chiar pe dr. popa si asa i-a zis, de 37s implinite. maine o s-o intreb si eu si iti zic.

maryb 21+ cu

parent=maryb&year=2008&month=11&day=1&babycount=1" target="_blank">marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mary, deja sunt confuza...De curiozitate o s-o intreb si eu vineri, sa vedem ce zice...

Cristina 32+ ,cu Mihai Daniel

AMR 54 ZILE
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

mary b cine sa-i mai inteleaga!eu cand am mers in vizita tocmai se nascuse un bb de 35 sapt si dr neonet a zis ca daca sarcina a decurs ok pana atunci te primesc

surpriza MARIA ANDREEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

quote:
Originally posted by dma2007

mary b cine sa-i mai inteleaga!eu cand am mers in vizita tocmai se nascuse un bb de 35 sapt si dr neonet a zis ca daca sarcina a decurs ok pana atunci te primesc

surpriza MARIA ANDREEA

hai ca asta chiar e tare....deci e cam la noroc daca te primesc sau nu ???

maryb 21+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catilin2008 spune:

am gasit pe net ceva despre ceaiul de frunze de zmeur..m-am gandit sa va arat si voua..eu maine fac 32 de saptamani si o sa incep sa beau..de stricat nu strica...

Frunzele de zmeur

Zmeurul face parte din familia Rosacee. Frunzele lui sunt bogate in minerale, calciu, magneziu si fier

Frunzele de zmeur au fost private ca un panacea universal pentru sanatatea feminine. Ele erau introduce in alimentatia fetelor, odata cu prima menstruatie, pentru a le fi de ajutor pe parcursul schimbarilor prin care trec. Frunzele de zmeur usureaza crampele menstruale, reduce "poftele" si sangerarea excesiva.

Ceaiul din frunze de zmeur este folosit de mult timp pentru a mari fertilitatea. Femeilr insarcinate din China, Europa si America foloseau acest cei pentru a scapa de o serie intreaga de probleme associate cu sarcina. S-a observat ca pana si animalele gestante cauta aceste frunze.

In sarcina, frunzele de zmeur sunt folosite pentru a preveni greturile si sangerarile si pentru a imbunatati calitatea sangelui, reducandu-se, astfel, riscul de anemie. De asemenea acest ceai face ca colostrul sa fie mult mai hranitor.

De asemenea, ceaiul din frunze de zmeur este folosit in timpul travaliului, deoarece se pare ca substantele pe care le contine sunt un bun tonifiant pentru muschii pelvici si pentru uter.

Baut dupa nastere, ceaiul de zmeur, usureaza nasterea placentei, ajuta la refacerea uterului si previne sangerarile postpartum. Totusi, nu se recomanda pe perioada alaptarii, deoarece proprietatile lui astringente scad cantitatea de lapte produs.

La femeile ajunse la menopauza, ceaiul de zmeur pastreaza tonusul uterului si scade intensitatea bufeurilor de caldura.

31 + cu
Bebicu Andrei

Mergi la inceput

a scris ana la cap trecut, poate scrie si aici, o asteptam

surpriza MARIA ANDREEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Bai ce divergenta intre parerile astora!
Pe linkul de la Mada zice ca lapticul se poate pastra la frigider (4 grade sau mai putin) pana la 5 zile si ca la congelator se poate pastra 2 saptamani bdaca are frigiderul o singura usa, ca cica daca are usi separate si nu are defrost automat, sta si 12 luni!!!
In alte parti zice de 24 de ore la frigider si 3 luni la congelator.
In altele, 1 luna la congelator si nu-mai-stiu-cat la frigider!

Ce varianta luam? Cea cu 24 de ore la frigi si 2 saptamani la congelator????

Ce o face RONTZ???

Mergi la inceput

anka eu merg pe varianta 24 h cu 3 luni
mi se pare cea mai buna

surpriza MARIA ANDREEA

Mergi la inceput