Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (17)
Raspunsuri - Pagina 18
![](images/user_woman.png)
Naty spune:
justme FELICITARI!
Unde ai facut eco?
michelle, roxanaz
porumbita a fost prietena mea la sala de gimnastica de care v-am zis, zice ca e super! Face ea singura cu profesoara si e foarte multumita.
selene nu-ti mai bate capul cu soacra, las-o sa zica ea ce zice si tu fa ca tine! A mea e culmea la capitoulul "luat dupa gura lumii", e genul care incearca toate formulele de insanatosire de prin reviste, cum aude de cineva care ia vreun medicament, hop sa ia si ea. Cand era Ioana mica ma sfatuia intr-una ce sa fac pe criteriul "asa face vecina de la 2, asa am auzit azi pe cineva in autobuz" ...
Nu e o insulta la adresa noastra, pur si simplu ele asa sunt convinse ca e bine!
Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 10+
Ioana la 3 ani www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/miereamara/miereamara.jpg)
miereamara spune:
quote:
Originally posted by vio_reurean
buna!
tot va citesc de cateva zile, dar parca nici nu indraznesc sa ma inscriu pentru ca am patit dupa cum urmeaza... 2 liniute de 2 ori, o eco ca la carte, dar cu semne de intrebare(ca nu corespunde varsta sarcinii cu UM) si un HCG luat azi dimineaza in limite relativ normale pentru varsta sarcinii, care mai trebuie repetat in 48 de ore.
Dar tot ma inscriu:
DT:22.10.1981; UM: 15 mai; DPN:poate 19.02.09
Cu optimism inainte!
Vio, stai linistita. am avut aceeasi problema ca si tine, la prima eco nu s-a vazut nimic in uter, desi aveam o saptamana de intarziere, la a doua s-a vazut ceva ff mic, mult mai mic decat varsta sarcinii dupa UM, cam cu 8 zile mai mic, iar BHcG era de 790 la sfarsitul saptamanii 5 (dupa calculele mele), dar corespundea unei sarcini de 3-4 saptamani! Si acum bebe e bine mersi, e cu 4-5 zile mai mic decat UM dar probabil a fost o ovulatie tarzie si stiu ca asa a fost!
Repeta testul de sange in doua zile!
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
My baby
vio_reurean spune:
Multumesc mult de incurajari. Asa fac. Abia astept sa vina sambata.
Azi dimineata am fost la 2 laboratoare: Sinevo si Praxis.
Cu toate recomandarile pentru Sinevo nu m-as mai duce in veci. Dupa ce mi-au luat sangele si banii, mi-au spus candid ca rezultatul e dupa I iulie. E drept ca nu am intrebat, dar cred ca trebuia sa imi spuna inca de cand m-au taxat. Plus atitudinea de plictiseala totala, si un asistent care raspundea "ihii" la orice intrebai.
La Praxis mi-au dat rezultatul la ora 3. Amabili si profesionisti(Praxis e in Iasi)
Sunt vorbareata azi. Cred ca s-au adunat cam multe
RalucaAlexa spune:
Alina, ai perfecta dreptate, ceea ce faci trebuie sa faci cu tot sufletul!!! Acu' despre fini vom discuta la momentul oportun!!! :))) Sa vedem... Avem deja o finuta de care suntem tare mandrii, mai asteptam :)))
Vio- bine ai venit!!!!
Curaj, mai e drum lung iar daca ai 2 teste pozitive e clara treaba nu???
Vad ca esti din Iasi, la ce dr mergi?? Iar apropo de laboratoare - eu mi-am facut analizele la Lumisan (daca vrei date iti pot povesti mai multe) si am fost foarte multumita! Mi le-au dat repede si au fost f draguti! 12+
galmita mea
vio_reurean spune:
Raluca, eu merg la Dr. Mihalcea de la Gine IV. Cu el am nascut si prima data si eu il consider profesionist. Il sunam la prima sarcina foarte des, nu eram in oras atunci, vroiam sa nasc natural, a venit cand s-a declansat travaliul... A fot foarte amabil de fiecare data.
danotino spune:
felicitari pt prima pagina! poti scrie si la mine
data nasterii 03.09.1971.
cred ca sunt cea mai batrana mamica din lista :)
leditia, eu am fost si la tutunaru de beck up...nu stiu
daca voi continua cu el, e prea aglomerat. renuntasem sa mai merg la el, dar ...mi se pare mult mai responsabil decat alti dr.
mai am o saptamana pana sa-mi fac urmatoarea programare si ma mai gandesc.
danotino 7+
cami_antonia spune:
vio bine ai venit printre noiiiiiiiiiii....
si eu am fini de casatorie iar acum prima finuta chiar mai are putin si va naste un bebe baietel tare frumusel.....si sunt acum in mari cautari de hainute de bebe...si imi face o mare placereeeeeeeeee....
fetelor eu nu mai am dureri de sani de vreo saptamana....m-au durut si pe mine putin dar apoi gataaaaaaaaaaaa........
va urez o seara placuta si racoroasa7+
Camelia
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/cris30/cris30.jpg)
cris30 spune:
Se pare ca o sa fie odisea fetitelor .
Vio bine ai venit la noi, sa-ti faci un ticker sa stim si noi in cate saptamani esti.
Michelle incet incet se ridica ceata si ai sa vezi ca incepi sa te simti mai bine, e bine ca ai pofte si poti manca.
Eu ieri am avut o zi fara greturi nimic, am mancat toata ziua, seara aveam o burta, dimineata nu se mai vedea nimic eram flat.Cred ca pe la 4 luni o sa vad si eu ceva burtica.
http://bd.lilypie.com/cmePm4.png10+
Doamne ai grija de bebeii nostri
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/cris30/cris30.jpg)
cris30 spune:
Pe mine inca ma dor sanii, ma inteapa sfarcurile si sa ii ating nici vorba, m-au durut de cand eram in saptamana a-4-a.
Oare o sa fie asa toata sarcina???
http://bd.lilypie.com/cmePm4.png10+
Doamne ai grija de bebeii nostri
Michelle81 spune:
Cris30-si pe mine inca ma mai dor sanii si abia pot sa ii ating sunt tare sensibili acum si tare grei 12+
Doamne ajuta!
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev004pp_.png