Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (17)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Vio-bine ai venit!!!!

12+ Doamne ajuta!

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev004pp_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

V-am spus ca ati facut foarte frumoasa prima pagina

12+ Doamne ajuta!

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev004pp_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vio_reurean spune:

Multumesc mult pentru urarile de bine si pentru primirea calduroasa. Ma simt mult mai bine!
Cum sa fac sa imi pun si eu gravidutza in stanga jos cu saptamani cu tot? si cu saptamanile ce fac? se actualizeaza automat sau le schimb eu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi123 spune:

Seara buna!
Nici pe mine nu ma mai dor sanii de o sapt. si ceva, greturi...cand si cand, au inceput sa ma cam lase, am inceput sa pap la greu si am o burta de "4 luni" este f. mare....
Maine ma duc la eco. pt. DT si am ceva emotii...sper sa fie bine.
11+Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Fetelor, o rugaminte am la voi:

Daca se poate, ma ajutati sa fac o lista completa a analizelor de sange si urina pe care trebuie sa le repet (adica sa le repet de anul trecut)? N-as vrea sa ratez vreuna, sa ma duc iar la sange... Unde e vorba de infectie recenta si infectie trecuta (IgM si IgG), mentionati si acest lucru, please.

Multumesc mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

vio,bine ai venit!Sarcina usoara!

Selene despre ce analize de sange vorbesti?Cele imunologice?sau?
Eu la imunologice am facut doar toxoplasmoza si listeria.Si asta pt ca la cmv am imunitate,la rubeola la fel,la hepatita b la fel ca-s vaccinata.Acum si astea sunt f multe,dar acum n-o sa ma apuc sa fac toate analizele ca ar fi crima pt bugetul meu.
In rest cele uzuale ti le da medicul de familie,astea sunt gratuite(aici am facut hemoleucograma,hematocritul,ca,fe..si ce mai era,din pacate copia dupa ele a ramas la dr ginecolog), am facut urina si urocultura si secretia vaginala si PAP.
Acum mai trebuie sa-mi repet coagulograma..si apoi probabil o luam de la capat.

POZE
my baby
11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Yasmi B R A V O ! Ai facut treaba buna cu prima pagina. Acum stim si noi care in ce zodie e.
Apropo de zodie, sotul meu ar fi vrut tare mult ca BB sa fie varsator ca si el, numai ca BB o sa fie capricorn.....vorba lui , dupa ce e capra mai are si corn! Eu nu am nici o preferinta de zodie. Sotul meu e nascut pe 12 febr, eu pe 12 apr. si ne-ar placea ca BB sa fie tot pe 12.

Raluca Alexa tocmai am terminat tocanita de ardei copti....delicios! Am facut exact reteta moldoveneasca servita cu mamaliguta...doar suntem moldovence!
Pe mine inca continua sa ma doara sanii, nu sunt mari, insa durerosi..sunt si ei cu toane!
12+

Greata o am pe mine la orice ora, insa de vomat, NU!

mvb3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

quote:
Originally posted by vio_reurean

Multumesc mult pentru urarile de bine si pentru primirea calduroasa. Ma simt mult mai bine!
Cum sa fac sa imi pun si eu gravidutza in stanga jos cu saptamani cu tot? si cu saptamanile ce fac? se actualizeaza automat sau le schimb eu?

Te duci la pagina ta personala si acolo unde scrie semnatura pui semnul gravidutei si cate saptamani ai, nu le ia automat trebuie schimbat numarul in fiecare saptamana.Daca iti faci un ticker special acolo iti calculeaza automat cat ai si cate zile au mai ramas.Good luck!!

http://bd.lilypie.com/cmePm4.png
10+ Doamne ai grija de bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

Iris dc ai stii cat invidiez sistemul din olanda, cu posibilitatea sa dai bbeul 2 zile la cresa si sa faci la schimb cu sotul restul zilelor; mise pare ca responsazilizeaza extrem de tare si taticii si ca au si ei sansa sa se apropie de la inceput de bebe

selene nici nu mai dupa net nu e bine sa te iei ca sunt multe info contradictorii dar categoric la soacra tr sa dai ignor

just felicitari pt fetita

eu abia pe 17 iulie intru in sapt 12; si poate se va vedea la eco...

jasmi multumim ca ai muncit; eu as scoate insa UM pt ca oricum o sa adugam doctii si clinicile si o sa fie prea multe info; plus ca dc avem DNP deja UM nu mai conteaza

naty de asta ma rog sa fiu sanatoasa si eu si bebe ca sa pot sa revin cateva ore pe zi la birou ca multe le pot face si de acasa; eu astept sa trec de 12 saptamani (am un fix cu asta) si apoi as vrea sa ma duc la gimanstica de gravi

vio bine ai venit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Yasmi, te rog sa treci si in datele mele ca mai am un baietel Petru, de 1 an si 3luni. merci

nici eu nu stiu sa pun la semnatura iconita cu graviduta. De unde o iau? si unde gasesc tickerul acela care arata automat varsta sarcinii? please, help

Mergi la inceput