Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (17)
Raspunsuri - Pagina 17
![](images/user_woman.png)
RalucaAlexa spune:
Tuchinu te speria, nici pe mine nu ma prea dor sanii in ultima vreme, iar din cate am inteles e normal sa ne lase durerile incet incet!
Michelle ia si manaca!! Sa nu cumva sa ti se faca rau!
Vorbeati de mame de baieti, eu cred ca tine de om in primul rand! Mama are si fata si baiat si nu cred ca va fi absurda vreodata! Mama sotului meu e o dulceata, care nu s-a bagat in viata noastra niciodata - sau ma scuzati, grsesc - s-a bagat, dar in apararea mea (adica l-a luat pe fisu in balon!! :)) ). Dar am vazut si mame de baieti de-ti vine sa mori cu ele de gat si nimic altceva!!
MI-E FOAME!!!!!!!!!!!!!!!
Apropo, va spuneam de mult ca nasesc in vara asta - vreo 3 perechi!! :))) Se pare ca vom avea o noua meserie!! :))) Acum am fost la tanti care face rochiute si mi-a aratat si dat la probat o rochie de care m-am ingragostit pur si simplu!! I-am spus ca o vreau exact asa - identica - si nu mi se intampla f des!!! E superba - gen Marilyn Monroe :)))) 12+
galmita mea
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
tuchi123 spune:
Fetelor, la voi se vede burtica? la mine se vede deja si-mi pare cam mare11+
Doamne ajuta
Naty spune:
quote:
Originally posted by Porumbitaquote:
Originally posted by Michelle81
Naty-nu stiu ce sa zic in legatura cu bona,dar daca nu vrea sa aiba grija de copii atat de mici trebuie sa cauti una care vrea.Dar nu vei sta acasa doi ani?12+
Doamne ajuta!
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev004pp_.png
pai are afacerea ei; dc stai acasa doi ani poti sa iti iei adio...
si eu ma gandesca sa ma intorc cat pot de repede (chiar dc doar pt cateva ore si restul de acasa) dar si o pauza de 6 luni inseamna sa distrug tot ce m-am chinuit sa fac in 2 ani (si a fost f greu, am multeeee nopti dormite la birou, multe weekeduri petrecute muncind la birou cot la cot cu sotu, mult stres, chiar nu pot sa dau cu piciorul la tot, mai ales ca un bebe implica printre alte si o crestere a cheltuielilor, plus ca nu as mai avea nici curajul, nici energia si nici timpul necesar sa o iau de la capat)
cu mancatul aveti dreptate... si mie mi se pare incredibil ca la nici 2 ore dupa o masa consistenta iar imi e foame...
ai perfecta dreptate ... si la mine e situatia aproape identica. La Ioana am stat 6 luni acasa, doua inainte sa nasc si patru dupa. cand m-am intors la birou parca eram cazuta din nori, vreo 3 saptamani apna mi-am revenit nu-mi venea sa cred nici mie nici celorlalti colegi ca sunt tot eu. Mai grav e insa ca in aceste 6 luni era sa pierdem tot ce caldisem pana atunci si ca greseli din acea perioada (cand eu nu am fost sa supraveghez anumite lucrari) ne urmaresc si acum. Inca tremuram cu gandul la ce se poate intampla daca s-a gresit ceva in vreun contract, caci e vorba de milioanele de euro ale clientilor! Acum e si mai si, firma a crescut mult intre timp, e foarte greu sa tii fraiele. De asta mi-e si groaza de momentul cand va trebui sa-i zic asociatului de bebe
Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si
![](gravida.gif)
Ioana la 3 ani
![](advocat.gif)
Naty spune:
quote:
Originally posted by Leditia
Care dintre voi e jurist/avocat sa-i pun si eu o intrebare?
POZE
my baby11+
Eu. Da-mi PM.
Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si
![](gravida.gif)
Ioana la 3 ani
![](advocat.gif)
Alina1976 spune:
Si la mine a inceput un pic sa se vada...dar un pic!
Si daca nu stii ca sunt insarcinata, nu te prinzi...
Seara insa se vede bine!! Nu stiu de ce, dar e mult mai umflata...
Maine intru in luna a 4-a, deci trim.II!
Nu-mi vine sa cred cum trece timpul. Parca ieri era ziua de Pasti si eu tineam in mana Testul Clear Blue si nu-mi venea sa cred ca arata 2 linii!! UF...ce repede trece timpul...
Alina12+
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
BillyBilly spune:
wow!! ce frumos arata prima noastra pagina!!!
jasmi jos palaria! esti talentata!!!
Mie imi place rau de tot!! ai muncit ceva la ea...
Catalina 13+
Bebelusa
Alina1976 spune:
Raluca_Alexa, si noi am tot fost nasi vreo 2 ani la rand si de cununie si de botez!
Mie imi place sa nasesc bineinteles pe cei la care tin. Nu as putea sa fiu nasa din interes sau mai bine zis de complezenta...
Acum imi astept finii sa se nasca
Felicitari pt toti finii tai! Si pentru ca ti-ai gasit rochia visata! Si au am umblat mult si bine prin oras pana m-am dus si mi-am facut asa cum am vrut eu. E cea mai buna solutie..
Alina12+
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
vio_reurean spune:
buna!
tot va citesc de cateva zile, dar parca nici nu indraznesc sa ma inscriu pentru ca am patit dupa cum urmeaza... 2 liniute de 2 ori, o eco ca la carte, dar cu semne de intrebare(ca nu corespunde varsta sarcinii cu UM) si un HCG luat azi dimineaza in limite relativ normale pentru varsta sarcinii, care mai trebuie repetat in 48 de ore.
Dar tot ma inscriu:
DT:22.10.1981; UM: 15 mai; DPN:poate 19.02.09
Cu optimism inainte!
Alina1976 spune:
Vio_reurean, bine ai venit!
Mult noroc si sa dea DD sa fie bine!
Sa ne tii la curent cu evolutia sarcinii.
Alina12+
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/miereamara/miereamara.jpg)
miereamara spune:
Hello fetele!
Noi incepem sa ne pregatim pt plecarea in California! Mie mi-a sosit rochita ieri, dc imi luam cu un numar mai mic (si pe care initial as fi vrut sa il iau) nu m-ar fi incaput. E ciudat pt ca la cantar nu se vede nimic, in schimb nu ma mai pot incheia la nici un pantalon. Mai avem doar sa cumparam cadoul pt nunta si gata. Aici nuntile se fac pt distractie si de drag si nu sunt privite ca o afacere ca in Ro. Nu se dau bani la nunta, se cumpara cadouri si alea nu foarte scumpe. De exemplu noi amandoi vom lua ceva in valoare de vreo 100 de dolari. Mirii se inregistreaza online la un magazin si isi aleg obiectele de care au nevoie in casa sau altceva (de exemplu mirii la care mergem noi s-au axat foarte mult pe tot felul de chestii pt luna de miere, gen lectii de dans, masaje, excursii, etc).
In rest, trebuie sa trag tare zilele astea sa-mi termin posterul pt conferinta.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
My baby