Dulceturi si papanasi de sept-oct (161)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

mami25_7 si navicula

Adi fructele date pe razatoare de sticla sau blendute cu branzica si mai nou am incercat de cateva ori si i-a placut mult biscuitele faramitat si lasat un pic sa se inmoaie in iaurt. Aaa si i-a mai placut lui Vlad avocado cu branzica! Eu ii fac branzica cu iaurt. Am incercat toate cele 3 variante, dar asta e cea castigatoare...

Mi-au cazut ochii pe o listuta, in prima pagina ....pfiuuu ce-mi face cu ochiul sa o lungesc... Faza e ca nu ma mai atrage perioada cu burtica...eu vreau sa "ma trezesc" direct cu pruncul in brate!

Isabela de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

of mai Carpatino, nu stiu ce-o sa facem, mama nu are cum sa vina la noi sa stea cu el, tata se simte cam rau, face tratament pt. tromboflebita de 2 zile, asta mic nu vrea cu ea....o sa sune barbatu-meu la compania aeriana sa vada daca putem si cat ne costa sa-l luam cu noi, cu toate ca eu nu-s de acord sa-l chinuiesc in 4 avioane, plus timpul de asteptare intre ele, nu stiu sigur cum o sa fie la hotel pt. el, cam naspa treaba.
pana una-alta o sa merg in fiecare saptamana cate 2 zile cu el la mama, poate se produce minunea. pana pe 4 august mai e un pic.

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

seara buna.
adi - eu ii dau galbenus cu spanac sau cu piure de cartofi.
pupici dulci tuturor.ma duc la meci...

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

doamna Teo, nu cumva s-au ascuns mamicile de cand le-ai aratat silueta ?
opreste-te din proceduri pana nu e prea tarziu !

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi

Mergi la inceput

Rox, mi-am adus aminte de atomica, ce mai face cu inotul ? eu am facut cursurile tot la Dinamo, cand aveam 18 ani ( adica acum aproximativ vreo 2 ani ), erau numai pici pe-acolo si eu ditamai capra intre ei, mi-era asa o jena....dar ce m-a uimit ca instructoarea ( una parca popescu, era campioana nationala la dans de-ala in apa ) incepand cu a 2 zi de curs ( in prima erau cu pluta din lemn )ii arunca pe aia mici in apa,erau urlete de urlete....parintii nu erau primiti acolo ( dupa aia am inteles de ce ) dar cert e ca eu tot n-am invatat sa inot bine in nici un stil , dar picii erau meseriasi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Roxana, multa bafta maine. Ai toata admiratia mea ca ai timp si pt copii, casa, serviciu si mai ales pt tine( fie cumparaturi sau sport)

Papanas, eu de cand i-am lasat salteau jos, Cristi nu mai vrea sa doarma in patut,il pun dupa ce adoarme seara, prima repriza ca apoi incep trezirile dese, se joaca daca sunt in camera,nu l-a tentat ca i-am desfacut fermoarul pe lateral.......dar eu cred ca pana la urma o sa doarma la el in patut, mai ales cand o sa avem si noi noptii linistite...hihi, iar visez cu ochii deschsi.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

Mergi la inceput

Adi, eu ii dau galbenus numai cu cartof combinat cu dovlecel, iar ficatul numai cu cartof, papa cu mare placere.In ce priveste branza a facut mofturi in ultiml timp si nu i-am mai dat, papa iaurt simplu, dar o sa revin la branza facuta cu lamaie(asta o papa la inceput)

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Viata la tara e tare frumoasa
Ca am prietenii chiar langa casa
Si este plina de adrenalina
Joaca alaturi de o gaina;
Ori stau la taclale cu o caprita
De nu-i vreo caisa la mine-n gurita;
Ma joc cu mami si tati de zor
Pana ma prinde un somn… rapitor !

La mai multe lunitze ! dragilor sarbatoriti de azi :
exploratorul Stefan de Sim
frumoasa Maria de tomasa
delicata Maria de tzuc
cocheta Miruna de Andreea1002
papanashul Robert de laurici_27
papanashul Eduard de bumbita
dulceatza Eliana de mihaStroescu

Sa cresteti mari, sanatosi si voiosi !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

ma bag si io la nani,
la multi ani tuturor aniversatilor ( si din zilele cu absenta sau in care am uitat sa urez , scuze, am si eu scaparile mele, e numai vina caldurii )

Mergi la inceput

noapte buna

poze noi

Mergi la inceput