Dulceturi si papanasi de sept-oct (161)
Raspunsuri - Pagina 8
![](images/user_woman.png)
isabeluta spune:
mami25_7 si navicula
Adi fructele date pe razatoare de sticla sau blendute cu branzica si mai nou am incercat de cateva ori si i-a placut mult biscuitele faramitat si lasat un pic sa se inmoaie in iaurt. Aaa si i-a mai placut lui Vlad avocado cu branzica! Eu ii fac branzica cu iaurt. Am incercat toate cele 3 variante, dar asta e cea castigatoare...
Mi-au cazut ochii pe o listuta, in prima pagina ....pfiuuu ce-mi face cu ochiul sa o lungesc... Faza e ca nu ma mai atrage perioada cu burtica...eu vreau sa "ma trezesc" direct cu pruncul in brate!
Isabela de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/papanash/papanash.jpg)
papanash spune:
of mai Carpatino, nu stiu ce-o sa facem, mama nu are cum sa vina la noi sa stea cu el, tata se simte cam rau, face tratament pt. tromboflebita de 2 zile, asta mic nu vrea cu ea....o sa sune barbatu-meu la compania aeriana sa vada daca putem si cat ne costa sa-l luam cu noi, cu toate ca eu nu-s de acord sa-l chinuiesc in 4 avioane, plus timpul de asteptare intre ele, nu stiu sigur cum o sa fie la hotel pt. el, cam naspa treaba.
pana una-alta o sa merg in fiecare saptamana cate 2 zile cu el la mama, poate se produce minunea. pana pe 4 august mai e un pic.
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
gabitz78 spune:
seara buna.
adi - eu ii dau galbenus cu spanac sau cu piure de cartofi.
pupici dulci tuturor.ma duc la meci...
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
papanash spune:
doamna Teo, nu cumva s-au ascuns mamicile de cand le-ai aratat silueta ?
opreste-te din proceduri pana nu e prea tarziu !
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
papanash spune:
Rox, mi-am adus aminte de atomica, ce mai face cu inotul ? eu am facut cursurile tot la Dinamo, cand aveam 18 ani ( adica acum aproximativ vreo 2 ani
), erau numai pici pe-acolo si eu ditamai capra intre ei, mi-era asa o jena....dar ce m-a uimit ca instructoarea ( una parca popescu, era campioana nationala la dans de-ala in apa ) incepand cu a 2 zi de curs ( in prima erau cu pluta din lemn )ii arunca pe aia mici in apa,erau urlete de urlete....parintii nu erau primiti acolo ( dupa aia am inteles de ce ) dar cert e ca eu tot n-am invatat sa inot bine in nici un stil , dar picii erau meseriasi.
cecilia L spune:
Roxana, multa bafta maine. Ai toata admiratia mea ca ai timp si pt copii, casa, serviciu si mai ales pt tine( fie cumparaturi sau sport)
Papanas, eu de cand i-am lasat salteau jos, Cristi nu mai vrea sa doarma in patut,il pun dupa ce adoarme seara, prima repriza ca apoi incep trezirile dese, se joaca daca sunt in camera,nu l-a tentat ca i-am desfacut fermoarul pe lateral.......dar eu cred ca pana la urma o sa doarma la el in patut, mai ales cand o sa avem si noi noptii linistite...hihi, iar visez cu ochii deschsi.
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
cecilia L spune:
Adi, eu ii dau galbenus numai cu cartof combinat cu dovlecel, iar ficatul numai cu cartof, papa cu mare placere.In ce priveste branza a facut mofturi in ultiml timp si nu i-am mai dat, papa iaurt simplu, dar o sa revin la branza facuta cu lamaie(asta o papa la inceput)
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
luy spune:
Viata la tara e tare frumoasa
Ca am prietenii chiar langa casa
Si este plina de adrenalina
Joaca alaturi de o gaina;
Ori stau la taclale cu o caprita
De nu-i vreo caisa la mine-n gurita;
Ma joc cu mami si tati de zor
Pana ma prinde un somn… rapitor !
La mai multe lunitze ! dragilor sarbatoriti de azi : exploratorul Stefan de Sim
frumoasa Maria de tomasa
delicata Maria de tzuc
cocheta Miruna de Andreea1002
papanashul Robert de laurici_27
papanashul Eduard de bumbita
dulceatza Eliana de mihaStroescu
Sa cresteti mari, sanatosi si voiosi !
Luy, fericita mamica de Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
papanash spune:
ma bag si io la nani,
la multi ani tuturor aniversatilor ( si din zilele cu absenta sau in care am uitat sa urez , scuze, am si eu scaparile mele, e numai vina caldurii )