Dulceturi si papanasi de sept-oct (161)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Luy, ai uitat s-o treci pe ochioasa dulcica , sa-ti traiasca si sa va bucurati de ea si de nazdravaniile ei .

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Gata studiul cica, ma duc sa trag aghioase ca la 7 si ceva tre sa ies pe usa.

Papanash, nu e deloc bine la inot, dupa prima zi excelenta totul a devenit un plans si o vaicareala. Azi m-am dus eu cu ea si a fost si mai rau ca ieri. Asta la capitolul chestii iesite pe dos. M-am abtinut sa va pun toata lista.

Cecilia, . Dar azi nu am avut timp pentru nimeni de fapt. In nici un caz ptr copii. Pe Alex am vazut-o doar la inot si acolo cu scandal. Iar pe Andrei jumatate de ora inainte de culcare. Azi a fost o zi tare ciudatica.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Papanash, nici eu nu inot mai bine decat un caine, dar merge. Mama m-a dat de vreo 2 ori la dinamo, dar ba m-am imbolnavit, ba nu voiam sa ma duc tot din pricina sariturilor. Am invatat sa inot singurica pe la 23 de ani, si m-am mai imbunatatit. Adica nu as muri innecata, dar nici sa salvez pe cineva nu sunt in stare. De exemplu nu pot sa o tin eu de maini pe Alex in mijlocul piscinei, ceea ce sotul meu face relaxat, se tine cumva numai din calcatul apei. De sarit nici vorba, am sarit de 2 ori in viata mea si alea cu aventuri. Ultima a fost acum 5 ani. O piscina mica si amarata in Grecia, nu citisem ca are totusi 4 m. Si am sarit de pe margine, c gandul ca ating fundul si ies la suprafata. Si ma duceam si ma duceam si nimic. Sotul meu nu era, eram cu un cuplu de prieteni care nu inotau si care erau disperati ca nu stiau cum sa ma scoata. Pana la urma am iesit eu, ca soiul rau nu piere asa repede. Dar de atunci nu am mai sarit niciodata. Iar la inot, si eu fugeam de acelasi lucru. Uram sariturile alea, mai ales dupa ce scoteai colacul, si cand te zbateai in disperare sa supravietuiesti. Brrrrrr!

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by papanash

doamna Teo, nu cumva s-au ascuns mamicile de cand le-ai aratat silueta ?
opreste-te din proceduri pana nu e prea tarziu !

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi

da da, subscriu! mai ales pana se intalneste cu mine weekendul viitor.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Noapte buna!

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Va salut si eu din fuga,am facut vaccin azi cate unul in fiecare piciorus men c si pneumonii.Deci o alta noapte alba in care voi sta de veghe sa-i pandesc temperaturaMi-a spus ca in general cel impotriva pneumoniilor da reactii mai urate.Deocamdata e bine dar parca vad ca daca atipesc se incinge tot.Va pup noapte buna ,mai citesc din urma

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miaunici spune:

pentru toata lumea.
Va multumesc muuult pentru urarile adresate si va doresc din toata inima sa vi se implineasca si voua toate dorintele, sa creasca puii mari, sa fie sanatosi si norocosi si sa ne bucuram impreuna de ei.

Azi am fost mai matinala, m-am sculat de la 5.30 si tot nu prea am timp. Am reusit sa fac de mancare pentru puiul mic si pentru sot, ceva curatenie (mai mult de ochii soacrei) si acum ma pregatesc sa fug cu puiul meu la control la pediatra (am ajuns in ziua de "revizie tehnica").

Inainte sa inchei vroiam sa-ti spun Adi ca nici la al meu nu a mers cu branza sau iaurt simplu. Varianta acceptata (fara sa fie insa mancarea preferata) este combinatia cu fructe. Asa mai aluneca pe gat, altfel nici nu deschide gura.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Buna dimineatza si de la noi.
Noua nu ne e binei nBucuresti - de-abia adormim seara pe la 11, datorita caldurii. De-aia seara noi iesim afara.
Pe aceasta cale lansez o invitatie, celor care stau mai aproape de Stadionul National:
Daca aveti timp/chef ne putem intalni astazi in Parcul National - e un parculetz pt copii in zona Teatrului de Vara. Pe la 6 seara, ca sa mai scapam de caldurile astea

papanasha Eliza (06.09.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Buna!
Sunt o mamica de nov-dec, citesc mereu la voi, asa stiu cam ce ma asteapta. Imi puteti spune si mie cum ati preparat avocado pentru bebei? Stiu ca erau mai multi bebelusi care se delecatau cu avocado...

Printesa
Citeste o poveste
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

Adimercedes nu stiu exact la ce ii spui u branza de cedru, eu stiam ca parmiggiano sau grana padano sunt recomandate pt copii pt ca contin f mult calciu. Ma gandesc ca e doar o perioada cand nu vrea lactate...daca accepta cate o lingurita rasa in legume cred ca e asigurat cat de cat calciul...pana mananca iar de toate.

Crishtina & Robert
09.09.2007

Mergi la inceput