Dulceturi si papanasi de sept-oct (161)
Raspunsuri - Pagina 5
![](images/user_woman.png)
Yaia spune:
Crisstiana, morcovul fiert poate constipa pe unii, dar nu e musai. Iar faptul ca nu adora cartoful nu e dezastru. Sfatul meu e sa combini morcov cu cartof, dar sa urmezi proportiile pe care le au producatorii de papa de bebe. Ei au ceva de genul 75% morcov si 25% cartof. Si eu la inceput am crezut ca nu o sa vrea morcov si o sa adore cartoful, dar a fost invers. In primele zile de cartof am fost bucuroasa sa ia cat de putin, ca sa vedem doar ca nu e alergic la amidonul din cartof sau ceva de genul asta. Si cred ca din a treia zi de cartof deja l-am combinat cu morcovul. Evident ca eu am pus cam 50-50%, si nu i-a placut, asa ca a patra zi i-am dat borcanel cu combinatia respectiva si a mancat. Am citit eticheta si m-am prins ca morcovul era preponderent si am urmat 'intructiunile' de acolo. Si acum papa cartoful bine daca are lapte in el (pun formula).
Nu dispera, asa e, ai sentimentul ca diversificarea e mare belea si munca in zadar, dar nu e asa. Trebuie doar multa rabdare si nervi de otel.
Bafta multa!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Yaia spune:
quote:
Originally posted by gabitz78
seara buna.
si noi am facut pasaport pentru matza mica, si are poza cu limba scoasa!asa ca la granita va trebui sa repete miscarea!
abia astept sa plecam...si cand ma gandesc ca va trece asa repede....
p.s. pentru fetele care inca se mai gandesc daca sa faca si bb 2 sau nu!!!!!!!
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/?action=view¤t=ras8luni.flv
pupici dulci tuturor si somn pufos.
Mai, dar chiar ca se ia! Cu de astea sa ne mai molipsesti!
![](icon_smile_big.gif)
Poze
Yaia spune:
quote:
Originally posted by carpatinaquote:
Originally posted by Dantje
Zana maseluta nu se arata pe la noi,
Pai nu vezi cat e dansa de ocupata in Romania? Cand sa mai apuce draga de ea sa mai vina si prin partile noastre?
=====================
Eu zic sa puneti mana de la mana si sa faceti o invitatie speciala zanei! Poate numai asa vine, desi eu nu am invitat-o la noi atat de devreme!
Oricum, cand o prind iar pe la noi cu ultimii 2 incisivi, o gonesc spre voi, ca sa mai luam si noi o pauza de la maraiala!
![](icon_smile_big.gif)
Poze
Yaia spune:
La multi ani mami25_7!
La multi ani navicula!
Cu intarzire si scuzele de rigoare, La multi ani miaunici!
Sa fiti sanatoase si fericite!
Poze
Yaia spune:
quote:
Originally posted by carpatina
ha ha ha.. citesc pe Yaia care zice ca la ea ploua de rupe, ca pelerina, ca vrajitoare... ma uit la poze... totul e superinsorit...
Unde ai tuns delfinul? Si cum a reactionat?
Lasa ca ti-oi face poze si cu ploile astea!
Delfinul l-am tuns in baie, cu masina de tuns, tinut de mine si de tati in brate, cu randul. Nu s-a zbatut sau miscat deloc, dar a plaaaaaaaaaaaaaaans! Asa ca ne-am miscat destul de repede, dar nu suficient de repede, se pare, parul era tare moale si au mai ramas fire mai lungi pe ici pe colo. Vorba aia, la oras nu se vede, la tara nu se cunoaste...
![](icon_smile_big.gif)
Poze
Yaia spune:
Adimercedesa, (apropo, de unde numele de telenovela?) eu ii dau seara cereale cu iaurt sau branza (quark de fapt, o branza dulce mai pufoasa).
Fac o jumatate de portie de cereale (pt. 60 ml de apa), pun 3 masuri de cereale cand combin cu branza si 4 masuri cand combin cu iaurt. Iese ca o budinca pufoasa si Tudor o adora.
O data am combinat branza cu un avocado. Parca Lisa papa avocado. Stiu, eu nu as manca asa ceva, dar Tudor a papat totul cu placere. Fetele mai combinau branza sau iaurtul sau ambele cu mamaliga facuta mai subtire. Am incercat si eu o data, dar fara succes mare. Poate nu am facut mamaliga destul de subtire...
Sa stii ca Tudor ziua papa un biberon cu formula, dupa-amiaza devreme (pe la 3). Asta nu-l impiedica sa ma tzitzileasca la greu seara si dimineata, plus ca acum sta ca belferul pe pleasca lui si se delecteaza singur cu laptele si suntem si mai mobili (asta pt. shopingareala!)
Bafta cu lactatele!
Poze
Yaia spune:
Gata, mi-am facut norma pe ziua de azi! (Si nu numai!)
Pupici!
Poze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/papanash/papanash.jpg)
papanash spune:
io-s super nervoasa, am ajuns cu mailurile la directorul economic, ca nu primeam nici un raspuns la probl.cu impozitul din perioada pre si post natala. si mi-a trimis niste fluturasi care nu se pupa neam cu cei obtinuti ilicit in vremea respectiva de mine si cu banii intrati pe card. cica nu m-au impozitat ! varianta lor. trebuie sa ajung neaparat la banca sa iau extrase de cont incepand cu septembrie, ca acasa am facut curatenie si nu le mai gasesc....
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/papanash/papanash.jpg)
papanash spune:
Gabi, ai doi meseriasi ! felicitarile mele ! acum am reusit sa si aud , nu numai sa vad, de' ma mulez pe programul de somn a lui Ghighi.
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
rnico spune:
ceau!
adimercedeseu ii dau branza de vaci facut in casa (cu lamaie) in care pun fructele de la ora 10 (mar, para, caisa, piersica si suc de morcov) in raport cam de 5 lingurite branza si 15 lingurite de bb de fructe (restul fructelor i le dau tot atunci)
la 13-13.30 legume cu carne sau ou
apoi la ora 16 ii dau iaurt (zuzu de 3%) cu 1/2- 1/3 banana
pe la 19 ii dau nan2 120ml lapte cu cereale (ca pe cutie)
si pe la 20.30 ma lupt cu ea sa ii dau sa bea niste lapte nan2 ca sa renunte la san (inca mai suge dimim si seara). si daca reusesc sa ii dau 30-40ml nan2 is tare fericita, ca nu prea vrea. nu vrea sa bea cu biberonu, decat cu cana cu cioc sau cu paharul.
oricum pana in urma cu 5 zile se scula si nopatea de 2 ori sa suga, dar de cand am bagat iaurtu cu banana (sau pt ca a mai crescut?) nu se mai trezeste noaptea ci doar dimi pe la 6.30-7 (urraaaa!!!!)
roxanasucces joi! si o sa revin cu info despre adresa
bb alesia 23oct2007