Dulceturi si papanasi de sept-oct (161)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

quote:
Originally posted by carpatina

Danielle, ce ziceai tu ca muncesti? Ca de la 7 la 3 e un program normal zic eu.. Sigur, nu si pentru mineri

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

pana acu cateva sapt incepeam de la 9,nu trebuia sa ma trezesc pe la 5 juma sa ma pregatesc si sa prind si autobuzul,e mai nasol si ajung pe la 4 acasa :(((

pozici

danielle de Ebonee(02/10/2007)

Mergi la inceput

mami25_7
navicula

LA MULTI ANI!!!

pozici

Mergi la inceput

ROBERT de mami laurici
EDUARD-STEFAN de mami bumbita
STEFAN de mami Sim
MARIA-TEODORA de mami luy
MARIA-DIANA de mami tzuc
ELIANA de mami mihaStoescu
MARIA de mami tomasa
MIRUNA-IOANA de mami andreea

la cat mai multe lunite!!! dragi bebelushi

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

quote:
Originally posted by danuta36
Am avut timp si am vizionat poze faine:ale Annisiei,cu cei trei protagonisti si ale Yaiei...ce mare a crescut Tudor si parca tot e mami! Yaia mi-ai placut mult in poza de la absolvire,ce bine iti statea in fusta!

Saru-mana! Eu nu pot decat sa sper ca a crescut Tudor, altfel ma concediaza astia! (astia, adica sotu' si Sefu' cel mare, ce m-a pus sefa de proiect la Tudor). Chiar seamana cu mine? Ca mie mi se pare ca are forma fetei de la sot.
Cat priveste silueta mea, multumesc mult, dar mai e de munca. Oricum, de la nastere pana acum am depasit bariera de 10 kg slabite, fara niciun efort. Inca mananc inghetata la fiecare meci, seara. Pacat ca se termina campionatu'. Dar mai am de slabiiiiiit! Vrei niste kg?
Pupici pasagerei zambarete!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

la multi ani mami25_7 si navicula.multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi!
multumesc de aprecieri la adresa copiilor.
adi - galbenus de ou mananca?

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Roxana_G
Iar de vreo 10 min ma delectez cu frumosul smecheras pe nume Tudor. si mami mandra absolventa. Baiatul vad ca se bucura de viata, mai un ochelar de soare, un jacuzzi, torturi, masini. Si fotbal!

Intoarcem pupicii insutiti! Mai ales ca vad ca deveniti amfibii toti 3. Dar pe hubby nu il bagi la apa?

Poze

Mergi la inceput

Moldoveanco, si ce daca-i preponderent rosu? Iti place? Ia-l!

Poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by luy

Eeee, am vazut doi papanashi frumosi si aventurosi, Tudor si Stefan
Si pe mamicile lor, gatite, aranjate , foarte cool mi-au placut tare mult
Am remarcat si eu asemanarea izbitoare dintre Tudor si Yaia, de Stefan si Sim nici nu mai zic, ca de multa vreme o stiam. Cred ca ar trebui sa faceti si cate o fetitza, sa fie si tatii ferciti ca au o copie in miniatura

Multumim muuuult!
De cat te-a platit tati de Stefan, nu vreau sa intreb, ca nu e treaba mea, dar berbantu' meu cat te-a platit sa pui o vorba buna sa facem si o fetita? (Pentru cele care citesc rar, asta e gluma, Luy nu face bani din 'vorbe'. Inca! {speram noi})
Problema e ca daca iese tot baiat? Ce ma fac eu cu 3 baieti in casa? (intrebare retorica)

Pupici ochioasei si mamicii ei.

Poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Marunzika

Pfu ce caldura!

Yaia ce-ti seamna frumosul ! Sunteti tare frumusei si prin ce locuri dragute mergeti!

www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007

Caldura zici? Soro, trimite-o incoa'! Platesc bine!!!
Multumim mult, mami de Puppi! Voi nu mai aveti poze noi? Sau nu mai faceti ca va e frica sa o faceti pe Puppi fan Germanica de teama sa nu piarda deseara?
Dar chiar asa, ai sunat socrosenia? Hai, nu ne lasa sa murim de curioazitate!

Pupici plouati de la noi!

Poze

Mergi la inceput

Tudor multumeste mult tuturor doamnelor dragute care l-au vizionat si laudat si le trimite pupici dulci (dar cam plouati, de, vremea, bat-o vina!)

Poze

Mergi la inceput