Dulceturi si papanasi de sept-oct (161)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Rox, felicitari pentru examen.

Sim, dar ai alergat ceva! Of ce mai ai de tras si tu cu casa, pana se termina!

Hai sa va spun o premiera pe ziua de azi: Vlad a facut kk la olitza de doua ori azi. Manca-l-ar mama de baiat mare!

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

M-am relaxat cu o baitza, tati e pe afara cu Stefan si tocmai m-a sunat sa ma intrebe cum se lasa spatarul mai jos ca a adormit cupilu

Ana, si la mine de obicei pica pe tati, e invatat sa traga ponoasele. Acu de ce crezi ca plimba el voinicul singurel? In urma castanelor de aseara . Avem de tras cu casa, dar merita. Alaltaieri stii ce am facut? Am cautat atelier de tamplarie sa imi faca la comanda 4 buc de 4 m de pazie Si cu ce crezi ca le-am carat? Cu masina noastra, of course. Bine ca se lasa 2/3 din bancheta si au incaput 3 m din lungimea lor in masina si doar un metru atarna pe afara. De cand ne ocupam de casa, am invatat o gramada de lucruri noi, poate imi vor mai fi de folos vreodata.

Cecilia, drum bun si rasfat placut! Sa profitati din plin de buni.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Revin, felicitari Vladutz pt kk la olitza! La noi e pe post de jucarie, inca nu a folosit-o in scopul in care trebuie.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Hi, hi, Sim, ce crezi ca a facut tati acum 5 minute? S-a urcat in maina si a plecat cu Vlad in parc. Cu olitza inca nu ma bucur prea tare. Sa vad intai consecventa din partea lui. Ma bag si eu la o baitza, pana sosesc parintii mei.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Gata sportul meu, azi era sa cad lata pe la aerobic dar sunt mandra ca m-am tinut bine. Este chiar super. Ma rog, dimineata e mai putin aglomerat. Seara e mai multa lume si sunt si fitoase pe acolo. Acusica il culc pe Andrei si bag si inot.

Sim, pai caratul sacilor alora e sport nu gluma. Iaca si eu am practicat azi mersul pe jos de la Izvor la Universitate, in caldurile lui peste = sport + sauna la un loc. Ma bucur ca socrela a fost de ajutor, sper sa te ajute si saptamana viitoare. Tare greu cu casa, mi se pare ceva infernal sa te ocupi de astea, eu am avut vorbe numai la finisaje si mutarea efectiva si eram rupta. De aceea am preferat casa in complex cu toate dezavantajele, dar am scapat de alergaturile si bataile astea de cap.

Ana, sigur te recuperezi in concediul in 2. Iaca si sotul meu ma batea la cap sa mergem la mare in weekendul asta, insa pentru mine asta insemna bagaje vineri seara, drum, bagaje duminica, drum, iar bagaje pentru munte pentru o saptamana si plecat luni dimineata. Plus copiii pe cap, el fiind extrem de obosit dupa o saptamana in care s-a culcat la 3-4 noaptea, nu cred ca ar fi putut sa ma ajute. Asa ca am rugat-o pe mama sa nu mai tracasam copiii pe drum si sa ne odihnim si noi, si vom pleca la mare numai noi 2.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rnico spune:

ceau!

roxanamagazinu cu papuci ortopedici pentru copii e pe sos viilor, pe partea dreapta cum vii dinspre intersectia cu str.dr. c-tin istrati (nu are numar pentru ca apartine de str.inclinata, dar fabrica era mare, intinsa intre cele 2 stazi, dar casa de langa are nr. 66)
se numeste carmen- magazin de prezentare, incaltaminte pentru copii, femei, barbati (scie rosu pe fond alb), iar magazinul e intr-o casa zugravita gri.
o pereche de papuci pt copii costa 57,5 ron, dar din pacate nu au toate numerele la modelele expuse, iar vanzatoarea nu isi prea da interesu (mie mi-a promis ca imi cauta pentru azi niste ghetute nr.20, dar nu s-a sinchisit, s-a dus sa caute si dupa 20 min a venit cu 2 perechi total diferite una nr.19 si una nr.22)
magazinu e deschis pana la ora 16

bb alesia 23oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Caldura maare domne! (Si sotul se plangea ca a fost caaald la el, au fost azi 24 de grade in oras in Nemtia )
Am fost in parc, dar n-am rezistat decat o ora si jumatate. Ne-am intalnit cu Mandarinutza, si ne-am plimbat prin fata Teatrului de vara, balacindu-ma la fiecare 10 minute in fantanile alea 2 cu apa potabila
Sim ti-am trimis nr meu pe PM, sigur ma mai duc acolo, ca e plin de copii si Eliza isi rupe gatul uitandu-se dupa ei, asa tare ii place ...

papanasha Eliza (06.09.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns navicula spune:

Buna seara fetelor,
am intrat special pentru a va multumi, cu intarziere, pentru urari pentru ca stiu cat de consecvente sunteti si nu uitati pe nimeni cand e ziua lor.

Paula e bine si sanatoasa, de o saptamana suntem si noi iepuras, e o plimbareata si ma urmareste peste tot in casa. In seara asta a urcat chiar vreo 5 trepte asa ca o grija in plus

Papanash , daca nu te-au lamiurit deja fetele, CIC -ul incepe dupa ce s-a incheiat post-natalul.

Alina si Paula Maria(9 octombrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dantje spune:

[quote]Originally posted by Roxana_G

Papanash, nici eu nu inot mai bine decat un caine, dar merge.

ops...pai chiar inoti bine, cainii pot foarte bine...
Carpatino io ma risc si o sun pe zana, ce zici?Dupa ce imi fac treaba s-o trimit si la tine?

Dantje & Martijn & Hannah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dantje spune:

Ramonaiani, io ma plangeam ca zana nu vine si la noi, uf....ia-o cu tine cand te intorci si-o preiau eu de la germanica....
Adimertano , uf nu te ingrijora de prefix, ca sunt alti care sunt pe acolo pe unde ai terminat matale cele 2 cincinale.....deci e drum lung, asa ca bucura-te de toate ca cincinalele zboara.
Hannah a descoperit ca e mai fain sa stai in picioruse in box decat sa stai intinsa...deci exerseaza bine si vrea sa si paseasca, uf ce-a trecut timpul , mai acum ma plangeam ca io nu mai nasc ...oricum de caruta am ramas.
bebeilor dintosi...

Dantje & Martijn & Hannah ( alias gingie cheala)

Mergi la inceput